-
Obama fuj!!!!
Obama je jen člověk který brání celosvětovému míru a ty jeho kydy jsou jen lži!!!! *10* -
Re: Re: Re: Re: projev
Ten projev je velká blbost.Nemusím se ani na něho dívat.Dívají se na něho jenom vymaštění blbové!!!! -
Re: Re: Re: projev
Jestli jsi fakt neviděl ten jeho projev, tak jak ho můžeš kritizovat. -
Re: Češi!Slováci!Nedejte se!!!!
Mě by zajímalo, jak na tyto názory chodíš. -
Deception
K tématu- http://filmy.izdarma.cz/filmy-zdarm a/obama-deception-the-filmy/ -
Re: Re: Kam kráčíš Ameriko
Ty drzounko jaký rasista ty jedna!!!! -
Re: Jsi hvězda Baracku!
Ty jedna falešnická Racistko převlečená za dívenku která má na svém tričku napsané NO RASISM!Ovšem TY!Takový názor nepodporuješ!I spousta černochů volila McKejna a je to běloch!!!!A jak se TY!Opovažujež dělat rozdíly mezi rasami!Podporuješ snad RAcistické myšlenky nebo co!!!!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: Obama
Souhlasím s anonym Obama je pouhá lotka!!! -
Re: Re: projev
Proč bych se měl dívat na nějakého huberňoura který řekl pár slov aby upoutal na sebe pozornost.Stokrát fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůjjjjj!!! *15* -
Re: Svobodná Evropa
Ano to je správné.Barack Obama...je horší neš Bush a nepochopim jak nekdo muze říkat že je dobrý přitom je to jen floutek v obležení paparákú!!! *3* -
Re: Re: tak to má být
To beru osobně JiFe myslíš si o nás že jsme nějácí týpci a kouříme mariuhanu??!!!Tak to ne já ti něco povim!Náhodou mi připadá že si spýš ty trochu skouřený a jestli tím urážíš MĚ!!!!! -
Re: projev
Také jsem se díval na projev Baracka Obamy a nepřipadalo by mi že mluvil pravdu!!!!A jestli někdo spochybňuje pravdu jako TY!!!!!Tak může být klidně třeba tajemníkem toho Obamy!!!A jestli se ti ten projev tak líbil tak se ani nedivím že si nezpozorovala to že lže jelikož si byla omámena tím jak si vykračoval za ten pultík jako nějaký kníže!!!!!!! -
Svobodná Evropa
Za nezávislost evropy vůči USA!!!! -
Češi!Slováci!Nedejte se!!!!
Obama si myslí že pomocí nato se USA stane jediným stánem na celém světě a tedy že nejdříve použije armády NATO proti všem kteří členové NATO nejsou a potom když bude dost silný dobyje i státy NATO což jsme i my Češi a naši příbuzní Slováci nedejme se!!!!!!!!! *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: Obama
Hej!!!!Souhlasím s autorem doktor!!!OBAMA je pouhá loutka!!Jako byl Ludvík XIII.v náručí Richeuliea.Hele co na Obamovy vidíte i Bush byl lepší než on i když neměl zrovna vivinuté iq...ať žije Alžběta II.!!! *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Obama
ty drzoune falešnická!!!!Já mm velký respekt a jakýsyk co nechce představit své jménu bude MĚ!!!!upozorňovat že sy to myslím jenom ja ať žije Alžběta II.!!!! *14* *14* *14* -
Re: Re: Volba
tohle je názor hodný člověka s vymytým mozkem, opravdu :).. kdyby ho tu sejmuli, pak tenhle stát zbožňujou nějaký dvě miliardy lidí, kteří žijou mimo propagandu USA (Čína, Rusko, Pákistán, Irán, atd.) *1* -
Re: Re: Re: Obama
omyl, těch lidí by se našlo víc.. Obama je jen další loutka americký expanzivní politiky.. i když... šance by tu i byla.. :) -
Re: tak to má být
..mi tak nejak prijde, ze jste tady skoro vsichni nejaky zkoureny. Priznam se, ze krome svalnatych reci a napumpovani dolacu do chcipajici americke ekonomiky, coz si myslim je kravina na entou, jeste nic nepredvedl. Jo, pozor, krome pojmenovani noveho nepritele na pristi obdobi, kterym se stal Iran...........Jste jak maly deti, kterym se rozdavaj lizatka a muzete se pominout. Vemte rozum do hrsti..... *9* -
Re: Volba
jo jasněě....Co by to bylo kdyby ho tu třeba střelili no?tenhle stát by myslím nikdo neměl rád...nejmocnější muž světa a umřel by v Čr...hrozná představa....právě proto dělal všichni ten povyk...aby nedošlo k tomu...