Přejít na výpis diskuzí

Barack Obama

OSOBNOST 24.10.2010 
203 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak to má být

konečně...Barack Obama,to je čerstvý vzduch!..jako když po flámu otevřeš okno..prostě víš,že to přijde..je pokorný,citlivý,milý,na každý pád muž a věří si!i proto může věřit v tento svět, v budoucnost a milovat ostatní..i proto,že je běloch převlečený za černocha,nebo černoch převlečený za bělocha,i proto kde žil a co prožil, můžeš věřit,že ti rozumí a ví..svět a lidstvo má naději..Obama získal svou šanci,můžeš ji tedy získat i ty!...díky za jeho práci a díky manželce Michelle
  • Re: Kam kráčíš Ameriko

No to si tedy Jaryne premlasknul,co já bych dala za to mít prezidentem takovýho sekáče a ne srařičkého mocnáře kterému se směje svět a tím pádem i nám.Jinak Tě zdravím, se měj Standina
  • Re: Obama

jo tak to je pravda.ja poslouchala ten jeho projev.nevim k cemu nam je prezident v cr kdyz rozhoduje o blbostech.obama je v tej americe alespon k nejakym vecem ale ty nasi blbci v parlamentu to je des
  • Re: Barack Obama!

tak to si velkej kluk
  • Re: Re: Obama

No jo tak to si frajer ale myslis si to jenom ty *1*
  • projev

Zrovna teď jsem se znovu dívala na celý projev Baracka Obamy z Prahy.Vypadá to,že Barack chce skutečně se světem něco dělat.Snaží se a myslím,že mu většina lidí fandí(včetně mě).Je to velmi zajímavý člověk a jeho projevy mají smysl.Pokud jste ještě jeho projev neviděli,podívejte se.Budete nadšeni stejně tak jako jsem nadšená já. *5*

nebud naivní,neznáš cigány jaký doopravdy jsou
  • usa

NÁHODOU JE TO KRÁSNÝ PÁR A FANDÍM JIM!!!co se týče romů,tak ty bych nevolil
  • Obama

Já si myslím že i nějaci cigáni byli lepší než ti naši blbečci v parlamentu! *5* *3*
  • Obama

Někdo ho soudí jen kvůli tomu že je jiné rasy.No a co pořád si myslím že je lepší ne Hilary Klintnová!!Bush akorát posílal rakety do Avganistánu,ale Obama se tomu snaži zabranit.Bush akorát pořát rozhazoval peníze do zbytečných věci.Ale Obama je jinej!Nej.JOO AMERIKA! *14* *5* *4*
  • Obama

Obama je nejlepší prezident na celém světě i když není náš !! *14* *8*

OBAMA????Ten vejtaha???Je děsnej a strašnej horší prezident by faktg nemohl byt *5* A co máš z toho jeho projevu?HOVNO *15* *15*
  • Obama

Hele ťeď jsem se dokoukala na ten jeho projev myslím že takovýho prezidenta by si měly přát všechny státy! OBAMA! OBAMA! *4*
  • Volba

Radši bych voli Mack Kejna než toho OBAMU.a vůbec proč ztoho že jeden prezidentek přijede do Prahy dělají všichni takový poprask? *7*
  • Re: Re: Kam kráčíš Ameriko

Tak tohle je dost typický... jakmile si někdo dovolí říct něco proti někomu jiné pleti je rasista *7* ... jarinek331 jenom vyjádřil názor a barva Obamy nemá s jeho politikou moc společnýho *5* ... Ale rozhodně je to nejlepší politik a prezident jakýho mohla Amerika mít... závidim *10* *1*
  • Barack Obama!

Hello i am Barack Obama. *8* I Love Amerika *8* *14*
  • Barack Obama nový prezident USA

Barack Obama je opravdu hustej *5*
  • Re: Amerika může jásat

prej Busch *1* *1* *1* to je mooc...jinak Obama je fakt borec... *14*
  • Amerika může jásat

Obama je chytrý a rozumný člověk a jistě bude lepší prezident než byl Busch, který si myslel, že je pánem světa. Obama myslí na to, co bude dobré pro Ameriku a tak to má být.
  • Re: Re: Kam kráčíš Ameriko

Myslím že Barack Obama je dost silný a šas ukáže jakým je prezidentem,ale ještě je poměrně brzy kritizovat člověka který dnes složil prezidentskou přísahu,já osobně nic proti Obamovi nemám,věřím že vše o čem hovořil uskuteční pro dobro USA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit