Přejít na výpis diskuzí

Barbora Munzarová

OSOBNOST 31.12.2006 
631 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • výročí :-)

a hele, měli bysme slavit, fanklub Báry má stého člena :-)
    • hudy

Re: výročí :-)

JJ,taky jsem koukala, že se to před chvílí zaokrouhlilo pěkně *1*
  • alkohol

Tak prý nám pan Jiří Dvořák nějak moc pije. Poránu v divadle sedí u lahváče. Pokud je to pravda,tak se Báře Munzarové ani nedivím.
    • hudy

Re: alkohol

Co je to za hloupost? *8* Jde v poslední době z role do role, to by ho asi těžko režiséři obsazovali, kdyby to byla pravda. Chceš se zviditelnit? *1*
      • Re: Re: alkohol

Přečti si dnešní Blesk.Sice se nedá všemu věři,ale ...Z role do role jít pan Dvořák může.Jde o to,jak dlouho vydrží trpělivost režisérům a jeho kolegům.Jeho ženě už zřejmě došla.
        • hudy

Re: Re: Re: alkohol

Bulvár nečtu, lžou jako když tisknou, jak mu může proboha někdo věřit? *7* Když žádné informace nezískají, tak si je prostě vymyslí! Ten článek jsem si schválně vyhledala a je to přesně článek typu "jedna paní povídala..." Samozřejmě že nějaký důvod rozchodu být musí, ale bulváru se hodí do krámu všechno, co mu zvedne náklad, pravda nepravda...
  • pavlabarnova

bára munzarová je moc hodná

Barbora Munazarová je skvělá žena já ji znám osobně narozdíl od vás kdo ji pomlouváte běžte přič s týhle stránky pokud máte něco proti ní vůbec ji neznáte a už pomlouváte to v sobě nemáte ani kousek slušnosti náhodou Barboře munzarové to už dlouho neklapalo s jiřím Dvořákem takle vyřešili dlouhodobou krizi Martin Trnavský stím nemá nic společného a tečka. *16*
    • Re: bára munzarová je moc hodná

hehe a nemenujes se ty nahodou Nikca? :D jináč Bára je opravdu něco úžasného :)
    • Re: bára munzarová je moc hodná

Ahoj ty jsi kamarádka Báry ??
      A pokud teda jo dala bys mi na ni nějaký kontakt ??? PROSÍM !!!! Ti co ji pomlouvají jsou úplně blbý...jak ji můžou pomlouvat, když ji vůbec neznají ?
      Já věřím že je to skvělá ženská....
      Už na první pohled je kamarádská,milá a hodná.. MOC TĚ PROSIM O TEN KONTAKTÍK...MOC
      napiš mi ho sem- nkn111@seznam.cz
      PROSÍÍÍÍÍÍÍM a předem dík *8* *14*
  • Anno

Ode dneška můžete pro Báru hlasovat v anketě ANNO :-)
    • Re: Anno

Naivko, Munzarka nemá ani nejmenší šanci uspět. *15*
      • cobbra

Re: Re: Anno

Je zajímavé, že jsi tento svůj příspěvek napsal až dva dny po vyhlášení výsledků - jsi opravdu velmi statečný vizionář! Jsi určitě ten typ, co jde se svým názorem hlavou proti zdi a pro pravdu by se nechal upálit, že ano ubožáčku? *5*
        • Re: Re: Re: Anno

Ty jsi neskutečná chudinka, cobbro. To, že Munzarka nemá ani sebemenší šanci uspět, bylo jasné všem už od začátku. Jen tobě to jaksi uniklo. *15* *15* *15*
          • cobbra

Re: Re: Re: Re: Anno

Vážně? A že jste se s námi nepodělili o svůj názor dříve, než byly oficiálně oznámeny výsledky, Robínku (nebo Robinko?)? Báli jste se, že by bylo trapné kdyby to dopadlo jinak, že ano? Asi jako když jste tu šířili cosi o Bářině nevěře s Trnavským, že? To bylo vzteku, když to pak sama bulvární média dementovala, co? Odvahu, s jakou jdete s kůží na trh (tedy se svými názory) opravdu obdivuji - hodně to vypovídá o vaší osobní statečnosti.... Lidem jako jsi ty se hezky česky říká přizdisráči. *5*
    • dalmatinka

Re: Anno

Ahojík, tak já už sem hlasovala *3* a samozřejmě že pro BÁRU *1*
    • jansovka

Re: Anno

Ahoj všichni fanoušci. Hlasujte prosím pro Báru v anketě ANNO. Samozřejmě jen ten kdo chce, nikoho nemůžu nutit=). a díky. mějte se. *3*
  • hudy

Zamyšlení

Tak jsem si dnes přečetla celé forum a je mi z něho dost smutno a hořko. Hlavně z toho, kde se v lidech bere taková zloba, vztek, nenávist a závist. Chápu, že ne každému je každý herec či herečka sympatický, ale i negativní názor se dá vyjádřit slušnou formou a nikoliv urážkami. Ani mně není každý herec sympatický, ale nikdy bych se nesnížila k podobným vulgarismům. Docela by mě zajímalo, kolik z vás vidělo hrát Báru v reálu a kolik z vás ji zná osobně? A kdo z vás, co to zde píšete, byste si to dovolili říci jí přímo do očí? Nikdo!! Naopak, při setkání s kýmkoliv s celebrit byste si sedli na zadek a vyprávěli o tom s nadšením ostatním. A co se týče toho, že je "protekční" , uvědomujete si, že se určité geny dědí po rodičích a nejenom v herecké branži? Nebo myslíte, že všichni z rodu Deylů, Kodetů, Hrušínských, Vydrů, Štěpničků či Štěpánků a dalších byli protekční?! Bohužel toto forum přesně ukazuje mentalitu, (ne)vychovanost a i vzdělanost českého národa, z čehož je mi smutno ještě víc.
    P.S. Je naprosto zbytečné tady hercům psát vzkazy a žádosti o mail, protože webů o nich jsou desítky a oni rozhodně mají na práci jiné věci než denně prohlížet net a hledat, co o nich kdejaký anonym napsal. Myslím, že mají dost práce s masmédii, s hraním v divadle, natáčením a dabováním, aby vy jste se pak mohli bavit.
    • baraj

Re: Zamyšlení

Souhlasim s hudy.
  • martasik37

Nejj k narozkám:)

*14* Já taky přeju vše nejjj *3* k narozkám trochu o pozděně no... *3* Báro já ti přeju hodně štěstí,lásky,pracovnívních úspěchů,v rodině ...!!! *4* *14* *14*
  • bez trochy slušnosti

Došlo Vám někomu, že roli v seriálu Ordinace ... asi měla patřit někomu jinému a že Barbora ji někomu přebrala ? Ostatně u ní to není nic divného - přebrat něco či někoho jinému. Něco jako charakter a slušnost je jí prostě cizí.
    • baraj

Re: bez trochy slušnosti

Myslim že chrakter a slušnost Báře opravdu neni cizí,ale tobě dost chybí!!!!
    • cobbra

Re: bez trochy slušnosti

Ale ale, že by tu roli přebrala tobě? No musíš být jistě hvězda a uznávaná herečka, když se musíš skrývat za iniciály I.S... *15*
    • Re: bez trochy slušnosti

Jestli přebrala nebo ne,to bych neřešila...Hlavní je,že tu roli hraje velice dobře a divákům se líbí.Samozřejmě,že se nemůže líbit všem! *7*
    • Re: bez trochy slušnosti

Konečně se někdo ze štábu opovážil proti "HVĚZDĚ" Munzarové vystoupit. Samozřejmě,že ta role nepatřila jí,a teď se diví ona i její fanatičtí hloupí fanoučci,že ji lidé nesnášejí.O tom,co provedla své rodině a hlavně dceři, nevyjímaje.
      • Re: Re: bez trochy slušnosti

"Milá" Iris,jakpak víš,že proti Báře Munzarové vystoupil někdo ze štábu?!No a myslím si,že ani Bára ani její fanoušci se nediví,že jsou lidé,kterým není moc sympatická.Jenom ty antipatie by se daly vyjádřit také trochu slušněji.A copak provedla tak šíleného rodině a dceři?Jaké to měla v rodině dříve málokdo ví!Pokud vím,tak o Aničku se dobře stará.A od rodiny odešel přece Jiří Dvořák!Jak vše doopravdy bylo vědí jenom oni v rodině a bulváru se nedá vše věřit!!! *7*
  • zuzak

vše nej

Přeji Báře Munzarové vše nejlepší k dnešním narozeninám,hodně štěstí,splnění všech tajných přání a hlavně pevné zdraví!!! *4* *14* *3* *3*
  • hranolka007

má narozeniny

dneska má bára munzarová narozeniny
    *3* *14* *15*
  • hudy

Přání

Vše nejlepší k narozeninám, pevné zdraví, pevné nervy a co nejméně závistivců přeje hudy *3*
    • cobbra

Re: Přání

A Cobbra se připojuje! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit