-
TVOJE MAMA NENI MAMA, Kdyby Tvoje mama byla moje mama tak tvuj děda je moje babi *16*
-
Re: Re: Re: Marta Petříková
*1* jn -
Re: xX
A ty máš jeho twitter ??? *7* -
xX
OMG!vy ste se zamilovali do ty postavy..ani nevite jak se ten kluk doopravdy chova..asi vam de jenom o vzhled jo me taky ae jako tohle je moc treba:...Marta Petříková - 11.02.2010 09:38 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5 2.83
miluju Pulpa nej. borec k sežrání dívám se pořád na breakout a brečím u toho jak se udusí dokola se na to dívám chtěla bych stebou chodit miluju tě moooooooooooc jsem tvoje faninka [[[[[[[[z toho sem se malem pochcala smichy]]]]]]]]]]tkže jako zlidnete a jestli si snim chcete aspon psat tk si ho najdete na twitteru )) -
Re: Re: Marta Petříková
kdyby ho natocili tk tam asi pulpo nebude ne když je mrtvej kravo x! -
delat nekomu do mami je hezky od naky pici zmrdany..!!!! -
Re: :* :*
jasny osukat a zahodit :D.. -
Komu říkáš Koště t si koštěě zlomená koštatko di do pici *16* *16* -
Polib mi prdel pico zmrdana ja to nepsala okis to psal muj kamos on nema rad breakout chapes a tvoje mama je svine jedna zmrdana *16* *16* *16* *8* *8* -
no ty si vymaštěná pinda co??von upa nejkrásnější..:P...neberu ti tvůj názor,ale laskavě ho sem necpi..:P..protože jestli nemáš pulpa ráda,tak nelez na jeho stránky :P:P..koště :P:P -
rossi
doprdele škoda že pulpu umřel byl fakt dobrej *9* *9* -
ty kravo debilni komu ty budes rikat ze pulpo je idiotb tvoje mama je uidiot svine jedna *8* -
:* :*
Diana ty si riadna pízda.. ! Pulpo je najlepšíí.. mňám úplne senzačný a krááááááááááásny.. mať takých chlapcov na slovensku.. to by bolo božskééé !! :*:*:* -
tYpan
hele PuLpO Je PrOstĚ nEjVĚtŠí TyPan sI MySlIM Že KdYbY NeZhEb TaK Je LepŠí NeŽ Nia *8* -
kiki
pulpo je božííííííííííííííí -
Re: Marta Petříková
breakout je te nejlepší film na světě a nejvěčim borcem s breakoutu je pulpo je hafo krasnej pulpo myslite ze byste mohli natočit breakout 2???? pulpo je nejkrasneší na světě!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Hele,lidi ty co máte rádi breakout nebo aspon barda nebo nilsa pridavejte filmu breakout fotky,videa,tapety a.t.d diky moc *14* *14* -
Pulpo Je Debillllllllllll idiott fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* Nesnasim Ho ! *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Marta Petříková
miluju Pulpa nej. borec k sežrání dívám se pořád na breakout a brečím u toho jak se udusí dokola se na to dívám chtěla bych stebou chodit miluju tě moooooooooooc jsem tvoje faninka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* -
lassenkamoooja
lasenko mooooc se mi libis taky bych se stebou vyspala nebo taky chodila jako ta holka lasko proc si to udelal mohl si zit i na vozicku!sice to neni ono vim chibelo bi ti breakovani ale jinak ses strasne sexi!!!!!jo a jinak spirit je peknej curak ja bych ¨ho zabila nejradeji takovej zmrd a ty zanic si nemohl lasko papik janulinka-- mala *14* *3* *5* taky se mi libilo jak si hulil s niou *4* *8*