-
Re: ♥ Bardo ♥ Eicher ♥
jjjjj máááte všichni plavdu ale jáááá za ním pojedu kdyby o něm nekdo neco Všdšl dejte mi vědět jako životopís a nebo takove maličkosti kde tedkom bydlí a tak a fotky jak tedkom vypadá a td... plskyyyyy moooc mi na tom záležííí cu za ním jet do Německa!!! *9* *14* *14* *14* Miiiilujuuu thěěěěě Bardoooo -
♥ Bardo ♥ Eicher ♥
Ouuuuh,ten borec je mocz krásnej *14* Prostě jako Pulpo je nevícz *3* Akorát nemusel tak špatně skončit *9* -
bardo eicher
bardo je ten nejhezci kluk jakyho sem kdy vydela je to moje laska milujuteeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Jenom muj
Muj Muj MuJ Muj miláček nejkrasnejsi to se musel chudáček udusit v tom filmu! *14* miluju těěě -
bobinka
breakout je bomba film hlavne polpo je z nich nejhezci milujuhoooooooooo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: žadny
miluji breakout je to nejjj nejjj film ktery sem viděla hlavně pulpo ktery je z nich nejhesci skoda ze v tom filmu umřel *9* *9* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Dizkuze na lide .cz
Bardo je ůžasnej a myyslim že semnou jistě souhlasíte tak se prosím připojte na forum na lidech.cz http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&auth=&forum_ID=83407 Bez něj by to ani nebyl breakout *4* -
Muah
Mnu yu pulpo...moootsky nádherney klučina...a Nia taky:o***A ye to celkem dooooost luxusní film....:o*** *14* *14* *15* -
Bardo Eicher
Breakout je super film a Bardo je úžasnej....bylo mi ho moc moc líto jak umřel a nio se za něj chtěl pomstit, ale mega dobrej byl taky viný jak ho na konci odrásk, jen jdi do prdele a bum a bylo to prostě super!!!!....taky byl dost hezkej "hovno vole naser si!!"...mno prostě super film mám Barda hodně ráda a jsem jeho velká faninka!!!....:-D *14* *5* *8* *4* *5* *3* *14* *5* *1* -
Nikoletka
Breakaut je nááááááááááááááááá jlepší film na svete. -
Re: Re: žadny
JJJJ nejlepší film co sem kdy viděla!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: žadny
tk to souhlasím výbornej film!!uplne me dostal!! *14* *4* -
žadny
Breakout je nej nej nej nej film jaky sem za život viděla a upe bombovej to vam všem řeknu hlavně ty hudby no prostě bomba. *14* *14* *14* *3* *4*