-
Pulpo
PulPo je ten nejveci borec kdys sem vydela pulpa jak ho spirit pretahl tou tici chtela sem se tam rozebehnout a zabit ho precela sem jako pes ploste ploc nio neodbouchnul spirita sam ja sem kricela proc ho nezabil a byla sem nasrana tenhle filmík hraje na city no ploste pulpo je ten nejhezci frajirek je to devka!!!!miluju ho!! *14* *14* *14* *14* -
Pulpo
on nejwííc krásný *14* škoda že umřel *9* nejkrásnější kluk ktereho sem kdy widěla *14* *14* -
Re: marie.hiphop
stejne je divny ze ti si svycar a je to cesky je to blba otazka ale kdo to teda vsechno pise za tebe *1* *1* *1* -
Re: marie.hiphop
Ooooooooo náš nejlepší film který známe a hraje tam fakt uplně hezký kluk jménem Pulpo (Bardo Eicher) je uplně krásnej žereme ho lásku naší.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
marie.hiphop
Breakout je upa nejlepsi filmak na svete tak by jste mohli jit dal.. *14* *4* -
breakout
super film breaknout libil semiten silencio howno woe na sersi *1* -
Nina
Breakout je nay film na svete ae ece lepsi je Pulpo!!! *14* proste pozeram ten film kwoli Pulpovi I Love you Pulpo!!!!! <33333 a skoda že v tom filme zomres!!!!!!mohol si zit luubim ta!!!!!!!!!!!!!in my heart !!!! is pulpo !!!!!!!!!luubimm!!!!!!!!!!!kebyze si tu a kebyze sa da tak uz stebou davno chodim!!!!!!!!!!<333 tvoj usmev rie ryhu do mojej mysle,srda......lubim ta!!!!!!!!<3333 =-* kiss you Pulpo!!! -
SONICKA
JA MILUJI BREAKOUT JE TO CELY MUJ ZIVOT HLAVNE PULPO JEN KDYBY TO ASPON TROCHU SLO TAK BYCH S NIM CHOIDILA JE TO PROSTE NEJVETSI KUNDAK KTEREHO JSEM KDY VIDELA MILUJI HO!!!!!! NAVZDY!!!!! *14* *14* *4* *8* *15* *16* *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
Re: Re: Bardo Eicher
Děkuju za odkaz,ale nic mi to nenašlo .. *9* nenapsala si to třeba špatně ?? -
* LuXuS *
Luxusní cápek ... *1* Úžasneeej ... Chci hooo !!!!!! :-P -
Re: Bardo Eicher
jj vim kde najit jeho fotky tady a jeste na www.libolikob.com jdi na to a tam nejaky najdes ju *8* -
Re: Re: Re: Re: Re: žadny
uplne krasnej klucina skoda ze nejsou i v cesku :-( moc krasnej filmuk dneska jsem ho videla poprvi -
Bardo Eicher
Jej,ten je tk strašně moc úžasnej .. škoda,že takovýhle kluci tady opravdu nejsou .. já viděla včera Breakout poprvý a když tam potom umřel tk sem měla slzy v očích .. úpe fkt .. hele lidi nevíte kde sehnat ještě nějaký jeho fotky ?? Kdyžtk písněte odkaz .. předem dík *14* -
Pulpo ♥
nechápu to...proč takhle hezký kluci nemůžou bejt u nás? omg asi pojedu do švýrarska ♥ oo a breakout nejvíc jako...pustim si ho třeba 5× z den, akle dívám se jenom na tu část, dokovaď je pulpo naživu *1* *14* *14* *14* -
Bardiik ^^
oon upa nejehzčííí boreec *14* -
1.00
najkrajsi chalan na svete som donho zblaznena je taky pekny naozaj chcela bi som sa snim stretnut to je moje jdine zrlanie kvoli tom bi som aj zomrela aj kvoli nemu
*14* *14* bardo eicher -
♥ Bardo ♥ Eicher ♥
jejdaa,pulpoo fakt nejlepšííí,největší kádr a borec,hej fakt tě nejvíc žerůůů broukůů *14* miluju the *1* *14* *3* -
Re: bardo eicher
jooo je skoda ze ho neznam osobne moc bich ho chtela znat:D ale newadi si proste krany chalan nwm proc si ummrel na zacatku filmu breakout :(( je to na hoowno howno wole nasersi piekne ste to zahrali!! -
Re: Re: ♥ Bardo ♥ Eicher ♥
ae on je ze svycarska z zuerichu -
Re: Re: Re: Re: žadny
Breakout Je upa nejjjjjjjjjjjjjjjj Film jaký znám a Pulpo a Nia jsou upa nádherný Miluju je *14* *14* *14* *14* akorád je škoda že tam Pzlpo umřel ,,zasranej Spirit" *13* *13* *13*