-
re:
I love you! *14* -
re:
I love ben barnes *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* krasny herec *14* *14* *14* som s neho v nebi *4* *4* *4* -
re:
zevraj sa bude natacat 4.cast narnie (carodejnikov synovec)uz sa tesim na bena och joj ja to cakanie asi nevydrzim
*14* *4* *14* -
Locked In petice
pokud chcete, aby film Locked In neskončil pouze v seznamu databází a dostal se alespoň na DVD, můžete jej podpořit touto peticí *3*
http://www.thepetitionsite.com/ 1/in-search-for-the-release-of-lock ed-in-to-dvd/ -
re:
ahojte newie nekdo neco o plagate bena v zivotnej velkosti??????????????????????? *14* -
adresa
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo neví, jaká je Benova adresa. Na webu jsem našla jen adresu, kam se posílají dopisy od fanoušků. Chtěla bych ale vědět, kde Ben bydlí. Děkuju *4* -
?
prosím! nevíte jestli a kde se dá stáhnou film Locked in ??????????????díky -
?
pls nevíte jestli nemá Ben nějaké foto kde b byl do půl těla bez ?? -
Ben Barnes
Ben je skvělý herec, o tom nás přesvědčil v Dorian Gray, kde braburně zvládl zahrát ňoumu, co neumí napočítat do 5 a následně se změní v tyrana. Ale tento snímek se mi moc nelíbil, ale herecké výkony Bena a Colina Firtha byly nadprůměrné! Ale v lekci neslušného chování byl k sežrání! -
Wraau
o něm se mi dneska zdálo..pak jsme se líbali...wraau..:D myslím že by byl na Dimitrije Belikova perfektní... *14* -
-
Re: Wraau
souhlasím taky si nedovedu nikoho jinýho představit.Na Dimku se hodí a podle mě ho zahraje fakt suprově :) -
-
jiný Dimka nepřipadá v úvahu *14*
-
-
Taky si myslím, podle popisu se kněmu perfektně hodí! *3* -
Mám stejný názor. Jako Dimitrije si neumím nikoho jiného představit. *14*
-