-
Narozky
Happy Birtday my love.I LOVE YOU FOREVER. *1* *14* -
Hodně štěstí:)
Happy Birthday:D -
Happy Birthday
Všechno nejlepší lásko !! MILUJU Tě !!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
narozky
všechno nejlepší!!!!! *3* -
narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám hodně stestí zdravi a lasky -
Happy Birthday
Happy Birthday Bene !! *14* -
Happy Birthday...
Happy Birthday Ben... *3* -
trailer
http://www.youtube.com/watch?v=oyu_ ZgU1D98
čumte na to:-) ach Ben, má láska:D...ale souhlasim, že se hodí na tvrdáky:-) hihi *14* -
-
Re: trailer
na ten film se moc těšíím *8* -
-
Re: Re: trailer
Co to je za odkaz? mě nejde zobrazit.
-
-
-
:)))
Mám ho strašně ráda.V Narnii hrál super roli, i když bych spíš do něj řekla, že by mohl hrát něco drsnějšího *14* *3* -
Už ste viděli...???
Už ste viděli upoutávku na film Obraz doriana graye...??? Ben je tam hrozně sladkej... *14* *14* *14* jj a myslíte,že ten film bude i u nás...??? Kdyby ne já se asi zbláznim *9* -
-
Re: Už ste viděli...???
Normálně si ho stačí stáhnout s titulkama a máš to, ne? ;) -
Re: Už ste viděli...???
Ty si viděla upoutávku?? kdes jí našla?? pošli mi odkaz plsky!! a newíš jestli to bude tady u nás a a kdy?? *5* -
-
Re: Re: Už ste viděli...???
....viděla sem upoutávku a je uplně bombovej.....ta role doriana mu sedí....jinak premiera tohoto snímku je 9.9.2009....hezký datum.......=)....a k tý fotce....Beník je sexy všude *14* -
-
Re: Re: Re: Už ste viděli...???
9. 9. 2009?? jako fakt? to ale znamená že premiéra už byla..? ale dyt sem byla v praze a žádný bilbosrdy ani ukázky nikde nejsou.... *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Už ste viděli...???
oprava, ono mi totiž došlo že 9. 9. teprve BUDE ne BYLO_! *15* fakt soráč já sem ted poslední dobou fakt mimo..... *14*
-
-
-
adresa na upoutávku je....http://www.youtube.com/watch? v=dY93VUQSMo4,a mocinky doufám že to tady budou dávat,ale ty ženský jak tam po něm lezou tak to je příšerný *9* no ae co se dá dělat... *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Už ste viděli...???
Adresa URL obsahovala poškozené ID videa. --> tohle mi tam napsali dyš sem tam zadala tu adresu...ale dík
-
-
myslím že to u nás bude ale kdy to nevím ale jako ten obraz fuj a ty baby co po něm lezou... nic pro mě *13*
-
-