-
bILL
Bill je ten nejlepší kluk na světě *14* -
Jste zlí!!!
♥♥♥Tak hele, přestaňte se do nich navážet, dyť je vůbec neznáte (já, ale taky ne).Dyť je SEXY♥♥♥!!! *16* *16* *16* *14* *14* -
-
Re: Jste zlí!!!
Jo no máš pravku neznáteje nadávate jim a nesnášíte tak co sem lezete!!!!
-
-
bill je nadhernej a tom taky ale moc to billovi neslusi s tema dlouhejma vlasama hezci byl s tema kratkejma ale stejne sou oba NADHERNI!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
-
TH
miluju TH...Je to náhodou super kapela!!A nejhezčí je tam TOMÍŠEK!!!pro mě,a taki BILL!!! *14* -
♥nej♥je♥BILL♥!♥
mno a nejklasnejsi je samo sebou Billisek!!! *14* *14* *15* *1* *14* *14* a taky je to upe nej zpevak ma super hlas kerej me vzdy uklidni!!! *4* pste >TokioHotel4Ever< *5* -
Ahoj Billimu to ted moc slusi ale vic mu to sluselo v mladi. *15*
Jinak ti moc a moc fandim a at se ti dari v zivote *14*
Jdi za svim snem po kterim tak touzis.
S pozdravem Nikoll. -
ja proste zboznuju je fakt suuuuupeeeeer *14* *14* Bill *14* *14*
-
Bill a Tom
Když jsem byla v Německu na konzertě Tokio Hotel,dala jsem Billovi a Tomovi pusu! *14* *14* *14* *14* *14* Kdo si bude chtít psat o Tokio Hotelu pište na 737355451 papapapa Vaše Billka -
Hej lidicky kdo se TOKIO HOTEL V ČR tak bezte na th-do-czech.blog.cz prosim je to fakt nutny *3*
-
Vzkaz pro ty co nemaj Tokio Hotel radi
Takze, kdyz nemate Tokio Hotel radi, tak sem proste nelezte jasny???Potrebujete k tomu jeste neco??Sakra co vam udelali???A nelezte sem teda jo?? *9* *10* *7*