Přejít na výpis diskuzí

Bill Kaulitz

OSOBNOST 31.12.2006 
746 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bILL

Bill je ten nejlepší kluk na světě *14*
  • Jste zlí!!!

♥♥♥Tak hele, přestaňte se do nich navážet, dyť je vůbec neznáte (já, ale taky ne).Dyť je SEXY♥♥♥!!! *16* *16* *16* *14* *14*
    • Re: Jste zlí!!!

Jo no máš pravku neznáteje nadávate jim a nesnášíte tak co sem lezete!!!!
  • bill je nadhernej a tom taky ale moc to billovi neslusi s tema dlouhejma vlasama hezci byl s tema kratkejma ale stejne sou oba NADHERNI!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • TH

miluju TH...Je to náhodou super kapela!!A nejhezčí je tam TOMÍŠEK!!!pro mě,a taki BILL!!! *14*
  • ♥nej♥je♥BILL♥!♥

mno a nejklasnejsi je samo sebou Billisek!!! *14* *14* *15* *1* *14* *14* a taky je to upe nej zpevak ma super hlas kerej me vzdy uklidni!!! *4* pste >TokioHotel4Ever< *5*
  • Ahoj Billimu to ted moc slusi ale vic mu to sluselo v mladi. *15*
    Jinak ti moc a moc fandim a at se ti dari v zivote *14*
    Jdi za svim snem po kterim tak touzis.

S pozdravem Nikoll.
  • ja proste zboznuju je fakt suuuuupeeeeer *14* *14* Bill *14* *14*
  • Bill a Tom

Když jsem byla v Německu na konzertě Tokio Hotel,dala jsem Billovi a Tomovi pusu! *14* *14* *14* *14* *14* Kdo si bude chtít psat o Tokio Hotelu pište na 737355451 papapapa Vaše Billka
  • Hej lidicky kdo se TOKIO HOTEL V ČR tak bezte na th-do-czech.blog.cz prosim je to fakt nutny *3*
  • bobby0

Vzkaz pro ty co nemaj Tokio Hotel radi

Takze, kdyz nemate Tokio Hotel radi, tak sem proste nelezte jasny???Potrebujete k tomu jeste neco??Sakra co vam udelali???A nelezte sem teda jo?? *9* *10* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit