Přejít na výpis diskuzí

Bill Kaulitz

OSOBNOST 31.12.2006 
746 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a mas dobra kapely *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *11* *12* *16*
  • ahoj

Bill ich liebe dich!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • Všechno nejlepšíí Bille :)
  • Tokio Hotele

TOKIO HOTEL Jsou neeeeeeeeej!!!!!!! *1* *14* *14* *14* *14* i love you!!!Tokio Hotel *14* *14*
  • bill

je krasny kluk až si všichni kluci trhnou .. on je všechny strči do kapsy .. *13* *14* *8* *16* *8*
  • fransie

........

ja nevím bill se mi líbí ne jen proto že je to naka superhvezda ale i proto.... no co ctu zda ze je to proste bestovej klucina a ze je s nim upe neuveritelna zabava a jeho bracha taky pecka kluk! a ostatní klucinove z kapely taková ticha voda ale hlavní že si spolu rozumí ne? a ze jin de prace tak od ruku no proste doufam ze to tak pujde dal jejich novy album HUMANOID naprosto uzasny a bill opravdu nadherny hlas......
  • billísek

bILLÍSEK JE KRASNE A MILUŠKEM MILUJU HO !!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Kterej.....tam do galerie dal fotku od Blog 27!! Tam přece patří jen naši Tokio miláčkové!! =) *13* *14* *14*
  • T a B

No jen jsm Fan TH a koukala jsem na profil Billa i Toma ale upa nechápu proč u Toma je Ach kunďák užasněj Bill fuj děvka! Co já vím že jsou upa stejný!!! ALE je pravda jako že Bill má přehnaně moc make-upu ale stejně je užasněj krásnej chytrej prostě bomba kluk a komu se to nelíbí at si prdel políbí!!!
    • Re: T a B

přesně!achjoo tak bych ctela na ten koncert ale mamka me tam nepusti...a navic je to v pondeli!!!!! *16* a mamka by se asi zblaznila kdybych nesla jeden den do skoly *8* *1* achjoo tak me to stve!!!!doufám že příští rok budu mít na ten koncert nárok *1* ale asi by to stejnak nevyšlo bydlim mooc daleko *9* *9*
  • billda

bill je fakt uzasnej clovicek..je takovy osobitý *3* ale mocinky fajn *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit