-
Milasek
miluju Billa je užasnej MILUJU HO*8* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *14* *14* *14* *14* *14* podívejte na muj blog :www.kluciztokiohotel.blog.cz -
vždyt je peknej *14*
-
Je to super kluk . Ich libe dich Bill *14* *14* *14* *14* *14*
-
TH
jn jedíný čím se proslavili je to že jsou mladí a nelíbí se mi co dělají zB.
Rammstein-Spring a TH-Spring nich nwm no o něčem to svědčí že se vezou na cizí slávě *10* *8* -
-
Re: TH
Znám překlad obou písní jediné co mají společné je to že tam chce někdo skočit, v TH stojí na střeše u rammsteinu na mostě, Bill nechce aby skočil(a) v rammsteinech tam zpívá ať skočí a osvobodí se, podle mě jsou to dvě různé písně, každá jiný text a pointa je taky jiná. *7*
-
-
cool
Njlepší, nejkrásnější, nejlíp zpívající, nejromantičtější, bohatý, chytrý kluk na světě. Je uzasnej.. nechapu...! *14* -
Millášek
Billíšek je ten nejsladší,nejůžasnější,najlrásnější,nejlepší.....p rostě nej!!!!!!!!!!K sežlánííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ICH LIEBE DICH,BILL *4* *14* -
Bill Ich liebe dich!!!! *1* *14* *14* *14* *14*
-
Dotaz
Může mi někdo vysvětlit, proč Bill vypadá jako holka ? Odpovědi prosím písněte na: courage@quick.cz -
TH
Jn ale že ty písně vyšli vlastně ve stejném roce Spring od R+ dřív než od TH Sping takže nwm jestli se nechal inspirovat od nejlepšího německýho básníka v téhle dobe nebo jestli si to vymyslel sám (toho nejlepšího básníka myslím Tilla lindemanna který je opravdu v tomhle nejlepší) *3* -
Cože, vy ještě pořád milujete ty děcka? ještě vás to nepřešlo... P.S. to, že tam psala BILLKA, že jim oběma dala pusu, to ti mám jako závidět??? Mír všem