Přejít na výpis diskuzí

Bill Kaulitz

OSOBNOST 31.12.2006 
746 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milasek

miluju Billa je užasnej MILUJU HO*8* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *14* *14* *14* *14* *14* podívejte na muj blog :www.kluciztokiohotel.blog.cz
  • vždyt je peknej *14*
  • Je to super kluk . Ich libe dich Bill *14* *14* *14* *14* *14*
  • TH

jn jedíný čím se proslavili je to že jsou mladí a nelíbí se mi co dělají zB.
    Rammstein-Spring a TH-Spring nich nwm no o něčem to svědčí že se vezou na cizí slávě *10* *8*
    • Re: TH

Znám překlad obou písní jediné co mají společné je to že tam chce někdo skočit, v TH stojí na střeše u rammsteinu na mostě, Bill nechce aby skočil(a) v rammsteinech tam zpívá ať skočí a osvobodí se, podle mě jsou to dvě různé písně, každá jiný text a pointa je taky jiná. *7*
  • cool

Njlepší, nejkrásnější, nejlíp zpívající, nejromantičtější, bohatý, chytrý kluk na světě. Je uzasnej.. nechapu...! *14*
  • Millášek

Billíšek je ten nejsladší,nejůžasnější,najlrásnější,nejlepší.....p rostě nej!!!!!!!!!!K sežlánííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ICH LIEBE DICH,BILL *4* *14*
  • Bill Ich liebe dich!!!! *1* *14* *14* *14* *14*
  • Dotaz

Může mi někdo vysvětlit, proč Bill vypadá jako holka ? Odpovědi prosím písněte na: courage@quick.cz
  • schrammov

TH

Jn ale že ty písně vyšli vlastně ve stejném roce Spring od R+ dřív než od TH Sping takže nwm jestli se nechal inspirovat od nejlepšího německýho básníka v téhle dobe nebo jestli si to vymyslel sám (toho nejlepšího básníka myslím Tilla lindemanna který je opravdu v tomhle nejlepší) *3*
  • Cože, vy ještě pořád milujete ty děcka? ještě vás to nepřešlo... P.S. to, že tam psala BILLKA, že jim oběma dala pusu, to ti mám jako závidět??? Mír všem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit