-
Bill Kaulitz
Bill je moc hezkej a jeho hlas je proste uzasnej.Ale notak holky psat do brava "jsem silene zabouchla do Billa Kaulitze asi se kvuli tomu zabiju" no hruza.Jasne ja ho taky zboznuju a rada bych s nim chodila ale je to taky jen clovek.Vdyt on ani nevi ze ekzistuje nejaka Natalí z ČR.No a kdybi nemel tak uzasnej hlas a neproslavil se tak mi o nem taky nic nevime.Aby se o me dozvedel coz bych byla velice rada,musela bych mu napsat dopis kterej mu stejne nikdy nedojde.Ale pro pripad ze by bil nekdy zabloudil na net muj e-mail:NatalkaSotnarova @seznam.cz.Zdarec a tohle je pro billa *14* *14* *14* *14* *14* *14*. -
Billíšek je upa suprackej!!!MILUJU HO!!! *14* *14*
-
TOKIO HOTEL FUR IMMER
prosim hlasuj pro mne za Mini hitparáda Elisss-2. som ako pesnicka
Schrei-TH
http://eli zabethinka.blog.cz/0808/mini-hitpar ada-elisss-2#komentar
vopred danke shoon
*1* cmuq *14* *5* *4* -
Téháčka
sem jim dřív fandila i teď jim fandim ale ne tak jak dřív vůbec o nich není slyšet a to je čkoda!maj moc fajne muziku -
-
Re: Téháčka
že o nich neni slyšet jo? dyt jsou slavný už i v Americe, svět jima žije a prej neni slyšet...
-
-
všechno nej, Bille! *14*
-
HAPPY BIRTHDAY
TAAK WSETKO NAJLEPSIE BILLINKO...UZ 19 ROKOW *9* -
Billicek
Billicek je ten nejhezci kluk jake ho znam MILUJU Billa *14* -
Bill
Takze Bill je mocinky hezkej a komu se nelibi tak at sem radsi nechodi a vsima si svejch veci *13*.Protoze ja patrim k tem lidem co se Tokio Hotel libi tak rikam ,,AT ZIJOU TOKI HOTEL " *14* *14* -
BILL JE NEEJJ!!:-*
*14* no tagže tokio hotel je má NEJJJJ skupina *14* a wy ju nebudete urážet jjo??? *13* a BILL JE NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDHERNEJ NAROZDÍL OD WÁS!!!!!! *16* -
bilík je úžasnej kluk a zpívá super hudbu, která mi pomůže vždycky, když mám depku *14* a hrozně ho miluju!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *4*