Přejít na výpis diskuzí

Bill Kaulitz

OSOBNOST 31.12.2006 
746 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bill

vy co urážítě Billa nevíte jaký je ale,neurážejte ani nás mi říkáme svůj názor....Bill fakt někdy vypadá jak kdyby dostal elektrický šok ..
    hlavně ty jeho vlasy
  • náhuetbhzd

Bill je super mylujuho a mám je ráda všechny jsou suppeeeeer hlavnnnnnnnněěěěěě B ILLLLLLLLLLLLLLLLLL *1* *1* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *3*
  • th

Je dost smutný,že tolik lidí šílí z něčeho takovýho jako je TOKIO HOTEL. Je to chytře vymyšlený,zajímavý vzhled,nepřehlédnutelný,ty texty,který vlastně zasáhnou přímo do toho srdce náctileté slečny,protože dneska si hodně náctiletých raději sedne doma,pustí si hudbu a poslouchají,mají ten svůj hroznej svět,kde jim všechno ubližuje,i když se mají až moc dobře,než aby šli ven,hledat si přátele,bavit se a dělat blbosti,prostě normálně žít.
  • lama483

BILL JE BOREEEC!!<3

JAKO WY CO HO TADY URÁŽÍTE DĚTE NĚKAM PÁČ ON JE NEJLEPČÍ ZPĚWÁK NA SWĚTĚ..NIGDO NA NĚJ NEMÁ....AKORÁTH MU ZÁWIDÍTE ŽHE JE PSTĚ OBLETOWANEJ A SLAWNEJ A HLAWNĚ ŽHE NĚCO DOKÁZAL!!!!!BILLE MILUJU TĚ!!!! *14* *14* *14*
    • kristik

Re: BILL JE BOREEEC!!<3

ju máš pravdu kámo ježííššš dyt on je bůůhhh........... *14* *14* *14* BILLe LÁFKUJU TĚĚĚ....
  • dra
    všechno nejlepšííííí
  • BILLÍS JE NAPROSTO BRUTÁLNĚ KRÁSNEJ!!! *14* ICH Z NĚJ PROSTĚ NEMŮŽU, JAG JE DOKONALEJ!!! eeeICH LIEBE...BILLeee
  • kaulitztwins

Bill

nej človíček na světě i jeho bráška je neeeeej!!!! *14* *14* *14*
    • kristik

Re: Bill

máš recht kkámo dyt oni jsou božííííííííí *14* *14* *14* *14*
  • BILL

Ich liebie dich Bill, *14* *14*
  • bill

bill je najlepsi na svete proste ho zerem *4* *14*
  • Tokiááááčci

Tokio H otel mám ráda už od té doby jak jsem je slyšela!!! jsou suproví hlavně Bilísek rada si poslechnu jejich pisničky!!!hrozně je žeru *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit