Přejít na výpis diskuzí

Bill Kaulitz

OSOBNOST 31.12.2006 
746 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *14* *14* ich *14* liebe *14* *14* dich *14* *14* bill!!!! *14* *14*
  • je krasnej!!!ne je nejkrasnejsi!!!! *15* *1* *14*
  • Billíšek

Bill je nejnejnej človíček na celý planetě!!!Mam ho mocinky ráda!!! *4*
  • ehm...muhehee :D

mno ako o čem se tu bawíte?nemá to bejt náhodou Bill Kaulitz???muheeeheee :D *1* *16* *1* *1* *1* *1* *15*
  • Bill je ten nejkrasnejsi kluk na celym svete....uplne me dostal celym svym vzhledem..a tim jak se chova..stoji si za svym..je proste nej... *14* *14* *14*
  • ...

ale copak že je Denča ňák potichu *1* došly ti argumenty nebo co? *9* *9*
  • Bill je super

Bill je fakt skvělej a hezkej nejhezčí kluk na celim světě *8* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • velká fany billího

jsem ráda že tato skupina existuje jsou tam pěkní klucí obzvlášt billí,ten když se směje jwe to paráda jen tak dál.ich liebe dich *14* *14* *14* *14*
    • Re: velká fany billího

Dobře ty !!!!!!!
      já ho taky miluju(Billíska) a kdyby nebyli tak tu nejsem Pááááá Deník!!
  • Ja BILÍÍÍÍÍKA mo cmiluju!!!J eto supe clovicek...cool...ale hlavne originalni!!!Ja ho miluju... *14* *14* *14*
  • mishqa

I HATE TH!!

nesnáším Tokio Hotel.. omg dřív se všichni mohli kvůli nim zbláznit.. tedka už upadají.. ale štve mě že o nich pořád píšou v časopisech... nikdo to nečte!!bléé *3*
    • Re: I HATE TH!!

neznamená že kdyz to neces ty tak ze to necte nikdo, oni podle tebe upadají myslíž ze kdyby upadali ze by za rok 2008 vyhráli pres 28 cen,prorazili v Americe kde vyhráli VMA a ze by vyhráli na comet 08 vyhráli vsechny kategorie kde byli nominovaní(3) a jeste k tomu super Comet, myslím že ne..mají vsude i tady v CR mnoho fanousků a neznamená ze kdyz ty je nemás ráda že se o nich nebude psát, nepíse se o nich zdaleka tak moc jako pred rokem..já taky nesnáším Katy Perry nabo Miley Cyrus a to že se o nich píse tak co s tím nadelám proste to nebudu cíts a konec a nemusim se tady do nich navázet..ale vlastne proc taky ze,kdyz je obě Tokio hotel porazili kde se dalo..;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit