-
SRDCE
ZBOZNUJU TE BILLE A TOME *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* JSTE SUPR TOKIACI -
PRO ANTI
vy všichni anti,nechápu proc kdyz je nemáte rádi se zabíváte plýtváním vaseho casu na tom ze tu o nich písete a zabíváte se něma, proc? to nemáte nic jinéého na práciu,to jste opravdu tak ubozí, kdyz nekoho nemám ráda,tak jsem snad ráda ze o nem nic nevím neslysím a nechodím na jeho diskuze, vy taky máte neco co vás zajíma,a kdyz se to enkomu nelíbí jsem proto tomu a vy se bráníte a nelíbí se vám to, tak proc to deláte druhým, myslíte sio ze si necháme srát na hlavy a necháme vás abyste pomouvali nekoho o kom ani nic nevíte.. pokud chcete mít neco proti nekomu tak si nejdríz zjistete informace a pak neco piste,nikdo z vás nic neví a bude tady b uzerovat ostatní, tyhle lidi by se nejdrív meli zamyslet sami nad soubou a zhodnotit sebe a pka az nekoho jiného..a my vsichni fanousci, nenechte se odradit od th nekým jako jsou tyhle lidi, neví o cem mluví..drzme pri sobe a 483%..TH 4EVER.. -
miluju Billa
Bill je nejkrásnější a nejdokonalejší kluk na světě miluju ho!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Bill ist the best!
Hey! Ich schlafe und träum von ihn! Ich steh auf und denk an ihn! Ich lebe mein Leben ohne ihn! Ich kenne ihn nicht trotzdem vermisse ich ihn! Ich mag ihn aber ich liebe ihn nicht! *1* Tokio Hotel (muzic) 4 ever!!! -
pls poradte
pls wám potřebuju vedet jak se jmenuje první písnička v následujícím videu...dekuju a pokud vite název napiste mi ho do pošty nabo na mail klazoraa@seznam.cz dekuju mof!!! http://cz.youtube.com/watch?v=U4Tq1 Plv4gY&feature=channel_page *7* -
Vzkaz
jo a mimochodem, říct někomu, že je gay, už dneska mezi normálními lidmi opravdu není urážka *1* -
Depaka
A ještě je to diskuze ne FANKLUB *15* *15* -
srdicko
je to nej kluk co sem kdy videla on za to prece nemuze jak vypada podle me mu zavidi jini kluci uspech u devcatdrzim mu palecky at se mu dari!! -
Bill má new účes!!!!!!!!
http://www.iloveradio.de/tokio-hote l-bill-kaulitz-neue-frisur-neues-ma ke-up-fotos_01098.html
Bill má new make-up a účes!!!!!!! -
Billíšek
Bill je ten nejsladší kluk na světě!! A heč,já s nim jdu na party!!! *14* *14* *3* *4* *3*