-
RE: Tetování...
Ahojky lidišky...slyšela sem,že Bill nový tetování na boku....bylo vidět i na fotce....nemá někdo z vás foto celýho toho tetování? On ho prý Bill nece ukázat tak mě tak napadlo jestli tam nemám vytetovaný nějaké jméno nějaký holky *7* *9* -
-
Re: RE: Tetování...
vážně uau tak ten je gobrej.....
-
-
Gustav
Gustev je nejroztomilejší z tokio hotel *14* *14* *3* *8* *1* *1* -
tokio hotel sou naprosto v pohodě.Nejlepčí je Tom,ale někdy mi příde,že to fanynky kůli něm až moc přehání *3* *1*
-
BILL
jááj newim proč se kuli němu furt wšici hádáte...joo já ho taky žerůůů nejwíc jako je sladkej přenádhernej a dokonalej...miluju ho ale kuli tomu se nemusim s nikym hadat je jedno jestli to někomu wadí...mě ne ja wim že ho nepřestanu mit rada tk je mi wolny jestli mi do toho nekdo keca bo ne... *14* -
For Carol19
Hm neodsuzovat podle vzhledu, ale podle duše a ty si myslíš, že když někdo vypadá takhle, tak je normální? -
VŠICHNI ČTĚTE!!!!!
TAKŽE:TOTO AT ČTOU VŠICHNI HLAVNĚ.....ZDURAZNUJI HLAVNĚ ANTI!!!!TOTO JE DISKUZE O BILLOVI...NE PROTI BILLOVI ANI NE PRO ANTI FANS BILLA NEBO TH....TAKŽE SEM LASKAVĚ VŠICHNI ANTI N-E-L-E-Z-T-E!!!!!!!!A DEJTE NAM POKOJ....PŘOČ SEM LEZETE KDYŽ HO TAK NESNAŠITĚ!!!!!!!!KLIDNĚ SI HO DAL NENÁVIDTĚ....JA VAM NIC NEVNUCUJU....ALE PŘESTANTE MU TADY NADAVAT A URAŽET TADY FANS....MUŽETE SE SPOLEHNOUT ŽE NA VAS VŽDYCKY NĚJAKA FANS ZAČNE NADAVAT TAKY´!!!!!TAKŽE ODTUD NAVŽDY VYPADNĚTE!!!!!ŘÍKAM TO NAPOSLED A DOUFAM ŽE DOST JASNĚ...Bill Kaulitz a Tokio Hotel für immer!!!!! *14* *14* *14* *14* -
TH
Je to sice veselé, to jejich MilásQováNÍ BilísQA A TH4EWA,ale-proč je za to tak vulgárně urážet,takových hudebníků,jejichž kvalita nedosahuje Rolling Stones,Depeche Mode,Iron Maiden,Europe,Kreysonu,Mettalicy či 2Unlimited je mnoho a netřeba kvůli tomu všechny jejich příznivce urážet -
-
Re: TH
Ale zase uznej jak rychle dosáhli úspěchu,je to německá skupina,která je ted nejoblíbenější v americe...a to jsou slavní teprve dva roky *4* -
-
Re: Re: TH
Nene jsou slavní 3 roky
-
-
Re: TH
aspon někdo normalni.moje ře.každy at si fandí čemu chce ale nemusíme se tady uražet *3*
-
-
bomba
Jsou prostěěěěě supéééééééér.jupíííííííííí *3* -
Billisek je nej.......!!!miluju ho a ten kdo mu nadava tak je pekna svine!!!!a zavystivi prase!!!!!! *14* *3* *13* *10* *15* *14*
-
I LOVE YOU BILL!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*