-
Marley
BoB Marley ten nejvic typek, hlavne plavny sou jeho fotky snad na kazdy je zhulenej *4* *4* -
ne každy
peace fandove reagge....je to proste best music ....bob is father reagge music....jen vas chci upozornit ne kazdej kdo je fanda boba hulí ....jsou to i nehuliči treba lidi kterí jedou ve stylu hi=ís a nehuli -
cuz
Zdar rastamani jak se vam *5* -
bob
bob je clovek bez kteryho by koure nemely smysl *5* *5* *1* -
smrt vs. alba
proč dyž je bob mrtvej tak furt vydava alba
to sem nepchopil... -
Bob Marley
Reagge neposlouchám, ale od Boba Marleyho...si ho klidně poslechnu :-) Peace. *5* -
bob
škoda že zemřel dokazal by toho ještě dost ale přesto žije v našich srdcich kteřy ho milovali a milovat budou je to proste bůh reggae a bůh cele hudby neznam jiné dobre žanry jako je reggae,ska,rockstady,jazz.
PEACE
PEACE
PEACE -
-
Re: bob
moje slova... naprosta pravda, presne tohle si myslim a promluvils mi z duse, ale presne jaks rekl, zije v nasich srdcich a ti, kteri ho tam maji vi, ze Bob nezemrel, je to legenda
Thank you, Bob, Jah with you
-
-
Bob Marley
Ahoj všem fanouškům Boba. Chci Vás poprosit o hlasy do soutěže o nejlepší celebritu. Hraji právě za Boba. Hlasujte prosím do ankety na tomto odkaze http://greatkate.blog.cz/0905/3-kol o-sonc moc Vám děkuju. *3* Navíc Bob to musí vyhrát, protože všichni tu víme že je to jednička reggae. -
..............
prostě král reggae nejlepší byl prostě *14* *14* *14* -
-
Re: ..............
jj to byl..A pořád je! *3* *4* *4*
-
-
Filmografie
Docela mě zarazila ta Bobova Filmografie i v nedávných letech .. Měl by ty filmy někdo smazat !!! *5*