Přejít na výpis diskuzí

Bob Marley

OSOBNOST 31.12.2006 
245 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bobika

bob je proste buhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  • fakt dobrá music hlavně když koluje pořádnej joint
  • SLAVA BOBOVI!!!!

ty blaho, Bob.... super typek, strasne toho v zivote dokazal, vlastne skoro vsechno co vzivote dokazat chtel, *4* kdyz si predstavim ze nejkay nase praprababicky byly treba na jeho koncerte a uplne nejvic tam kalily....hukot ty jo, taky bych sla kdyby byla ta moznost, mylsim ze Bob se vryl do srdci mnoha z nas a zustane tam co nejdyl to pude, jeho hudba je uzasna, da se u ni skvele premejslet ale i vsechno ostatni*5* *3* , stejne...jeho zivot byl hrozne kratkej a dost drsnej..ale BOB zije dodnes mezi nama....v nasich srdcich! SLAVA BOBOVI!!! *3*
    • Re: SLAVA BOBOVI!!!!

Bob je týpek jak má bejt, miluju ho a strašně mě mrzí, že už neni... *9* *5* *5* *5*
  • king

bob marley bol spevák ktroý jednoznačne preslávil rege na celom svete jeho piesne su peckové a budem ich počúvať stále dúfam že jeho sinovia naozaj idú v jeho šlapajách a budú známi lebo by bola škoda keby teraz začal upadať jeden yz najlepších štýlov sveta bob je proste klasa a nevyrovna sa mu nik aj ked zomrel pár rokov pred mojim narodením je to človek ktorý mal žiť forever pretože je jednoducho suppperrr *14* *14*
  • alocado

Klan králů

Hej k těm dětem. Je jich asi 22 :) ne všichni jsou v hudebnim průmyslu, tak se o nich málo kdo doví. Nedávno jsem procházel levnéknihy a nasel jsem tam neuveřitelný poklad: Oheň v dlaních - život Boba Marleyho (originální titulek je lepší: Catch a fire) napsal Timothy White. Jsem sice teprve v půlce knihy a nazačátku jeho hudební kariery, a to se mi na te biografii líbí. Je vidět, že Timothy se svého úkolu chopil zodpovědně. Až uvidíte seznam zdrojů uvěřite. A nejde o jeho deníček, ale o popis prostředí tvořící jeho osobnost. Lidi, kteří ho nemají rádí jsou ti co se bojí jeho odkazu. *5* Já myslím, že má nejvíc fanoušků, možná ne v Západní civilizaci, ale rozhodně na celém světě. To, že nemá ve fanclubu Bushe neznamená, že mu nefandí každá dobrá duše i ta z buše! *3*
  • sarka311

Filmografie

Docela mě zarazila ta Bobova Filmografie i v nedávných letech .. Měl by ty filmy někdo smazat !!! *5*
  • bob

škoda že zemřel dokazal by toho ještě dost ale přesto žije v našich srdcich kteřy ho milovali a milovat budou je to proste bůh reggae a bůh cele hudby neznam jiné dobre žanry jako je reggae,ska,rockstady,jazz.

PEACE
    PEACE
    PEACE
    • miisiickaa

Re: bob

moje slova... naprosta pravda, presne tohle si myslim a promluvils mi z duse, ale presne jaks rekl, zije v nasich srdcich a ti, kteri ho tam maji vi, ze Bob nezemrel, je to legenda

Thank you, Bob, Jah with you
  • toho je fakt škoda...
  • Pro Jitusku

Jj,to mas pravdu,ale i kdyz Bobek hulil o 106 koukej co dokazal a jaky mel nazory!Ten ughleeeee-nebo jak- tak ten akorat dokaze kecat hovna,aniz by vedel o koho de....Mej se
  • Bob je jedinej člověk, kterýho znám, kterej věděl co chce a šel tvrdě za tim. Pomohl spostě lidem a jeho muzika mluvím sama za sebe a dokut tu bude, tak tu bude i Bob.Je škoda, že už tu neni strašně bych chtěla bejt na jeho koncertu. Prostě ho moluju!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit