-
Bobik
borecek *5* -
On neumřel zabili ho illumináti (tajná společnost která vládne světu).Zabili i Michaela Jacksona za to že od nich odstoupil jelikož moc věděl . *10*
-
-
Pro Ughleeeee
Jak něco takovýho můžeš napsat...Bob byl úplně nej nej nejlepší zpěvák.A než budeš příště zase něco takovýho psát,tak se nejdřív zamysli nad sebou... -
JE TO FAKT TYP JAKO HOVADO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HULTE DOKUD NECHCÍPNETE!!!!!!!!!!!!!!
-
Miluju Tě Bobe. Seš nejlepší!!
-
BOB BYL BUH A VELKEJ HULIC A TO SE CENI SKODA ZE UZ NEZIJE BYL TO TYPEK PROTOZE SKLADAL POHODOVOU MUZIKU PRO POHODOVI LIDI!!! *5* *3* *3*
-
-
Re:
Nemám rád, když se o něm mluví jako o velkém huličovi. *13*
-
-
Robert Nesta Marley
Bob byl, je a bude velkej muzikant, skladatel,hulič a hlavně měl velký srdíčko!!!!!! Ten kdo mu tady nadával, tak o něm nic nevěděl nebo nezná dobrý lidi a dobrou hudbu.Na tyhle lidi jsem naštvanej *16*. Tak domluvil jsem. A ted si mužu konečně *5*. Nazdar Rasta. Je tě škoda BOBE. *4* -
-
Re: bob Marley
*5* bobik bol a stale je najvecsia hviezda na nebi v ktorom sa nachadzaju kadeaky iny predstavitelia hudy ale regeage je proste naj a bobik ties *4* dufam ze sa mu v nebicku dary a ze neprestava fajcit tucne jointiky *5* *9*
-
-
*14* *14* bobik to je bůůůůůůůůůůh proste ho miluju! *14* *14*
-
*14* *14* je to bůůůh ho miluju! *14* *14*
-
Bob byl a vždycky bude zletíčko v našich milovaných, maličko zhulených duší.Je to naše spása, když jsme tak maličko v prdeli. Když máme tak trošku malinkýn depky. Někdy trošičku scyhzofrenní, někdy trošičku přehnaný...Neb nás taky zaručeně podpoří v naší dobrý náladě a jsme happy eště víc.Rob-prostě osobnost.Osobnost, kterou zná každý živý tvor. Jo jasně. Ne každý, ale ti, kdo ho neznají, ti mi jsou tak nějak fuč. AVE BOB MARLEY
-
-
Re:hmm
Super psaníčko,jako bych to napsal já... *3*
-