-
Kdo nebo co je můj život? Jedině Bob. *5*
-
TEEDA, TEN BYL ZHULENEJ
ANI NEVEDEL CO PORADNE ZPIVA *1* -
-
Re: TEEDA, TEN BYL ZHULENEJ
mentálek jako ty vživotě nepochopí co je to reggae a už vůbec kdo byl Bob Marley.. a Marley byl narozdíl od tebe aspon inteligentní!!! I Love Bob Marley *4* -
Re: TEEDA, TEN BYL ZHULENEJ
ty curaku dyt ty nevis co pises ten vedel presne co zpiva a narozdil od tebe mel kontrolu co pise!!! *10* *10* *10*
-
-
ONE LOVE
Bob Marley...prostě nejvíc legenda na světě...pro mě stále žijící.Jeho muzika má smysl jeho texty jsou opravdu nádherný na tu dobu kdy žil i provokativní.....Peace and Love...Jah s váma -
je prostě good
-
taky hulim
-
Můj názor
Hele...nevím, jak pro vás, ale pro mě není Bob jenom reggae a tráva... Nemyslím si, že by bylo 1. co bych udělal, kdybych ho potkal třeba v tom výše zmíněném nebi *4* ,že bych si s ním chtěl zahulit. *16* Já bych určo chtěl, ať mi zaspívá některý z jeho 300 songů. *3* No nic no... jen názor..Tak mě za něj neubijte *9* -
;)
Bob byl Velkej clovek a celkem me mrzi kdyz nekde zminim jeho jmeno a nikdo nevi kdo to byl a svim zpusobem porad je :(...ale jeho synove kraci v jeho stopach a verim ze budou taky tak znami :) -
Můj názor
Bob Marley je bůh.A není ,,mrtvej" jelikož Rastafarián nikdy neumírá.Bob toho pro nás všechny udělal strašně moc.Černým dal naději a sílu a bílím otevřel oči.W -
-
Re: Můj názor
Moje řeč ...Bobek je prostě bůh a naše vzpominka a to se nikdy nezmění!! *5*
-
-
ooo :)
Bob!!!!Pořád žije v našich srdcích!!!Pstě nejvíc úžasne zpěvák...osobnost s velkym O...Zbožnuju!!! -
-
Re: ooo :)
Ahojky maličký rastafariánci! *4* *3* Prosím, našel by se tu někdo, kdo by semnou pokecal o Boboi a objasnil mi pár věcí co se týče jeho života a tak, co jsem na netu nenašla? Budu moc ráda.Mejla jsem tam napsala, tak mi někdo písněte.Díky a ahoj! *4* *5*
-
-
Bobíí
Byl,je a bude velká osobnost *14* Jeho písničky,názory apod. jsou prostě nepopsatelně smyslné *14* Bob prostě vždy věděl,co chce a šel si za tím *3* A to je jedna z mnoha věcí,která na něm byla úžasná a strašně móóc sympatická *14* Nechápu lidi,kteří ho rádi nemaj *9* Ale myslím,že má hodně fanoušků a to si taky zasloužííí *3* Jo a nevíte někdo,jak se jmenuje ten jeho syn ? Já to nikde nemůžu najít *9* -
-
Re: Bobíí
Damian Marley, Stephan Marley a Ky-mani Marley tak ty poslouchám (Stephan a Kymani meli vystoupit v CR ale boužel ani jedno vystoupení se neuskutečnilo) Dále znám Ziggy Marley. Ale který je nejmladší fakt netušim. -
mno to fakt nwm hele ale je opravdu dobrej a je to muj bratránek *1* ne kecam ale hulí... *14* -
Ten jeho syn ? Kterej ? já jich napočítal 6 -
-
Re: Re: Bobíí
No ten nejmladší *15*
-
-