-
Úžasný film
Pane Klepl, jak jste mohl natočit takovou sračku (to slovo prostě musím použít), jako je Doktor od jezera hrochů. To je hluboký pád - že by jen pro prachy a kousek Afriky? To doufám, že ne. Ale prosím, příště se vyhněte panu Troškovi velkým obloukem. I když - naši spoluobčané jsou nevyzpytatelní a pokud se někomu líbily Kameňáky, tak budou nad Doktorem asi taky slintat. -
-
Re: Úžasný film
Pane Radku, co je vám vůbec do toho? Myslím, že je to věc pouze pana Klepla a vy nemáte právo mu tady vnucovat, ať se vyhýbá panu Troškovi obloukem. Suďte ostatní až sám natočíte "nějaký trhák", pokud by se tomu dalo vůbec tak říkat. Opravdu miluji tyhle zatrpklé bezduché lidi, kteří mají potřebu poučovat ostatní.
-
-
Informace o Krali Ubu
Pekny den pane Klepl! Netusim jestli chodite na tyto diskuze, ale zkousim to. Jmenuji se Katerina Tvrdikova a pisu bakalarskou praci na tema Kral Ubu a jeho ruzna zpracovani. Precetla jsem si na internetu, ze jste v ni hral v Divadle v Reznicke od roku 2003. Rada bych ziskala od vas vice informaci o vasi zkusenosti. Muj e-mail je marzsa@seznam.cz. Budu velice rada pokud se mi ozvete, momentalne jsem v Cechach, ale v patek odletam zpet do Velke Britanie a pokracovat ve studiu. S pozdravem Katerina Tvrdikova
P.S. A jestli chcete muzeme hodit i rec o Bulharsku, letos jsem tam byla studovat na Akademii v Sofii na tri mesice a musim rict, ze fantasticky zazitek ;-) -
Jste super
Pane Klepl jste v pořadu Hádej, kdo jsem. Je s Vámi sranda, ale paní Holubová se k Vám chová jako šlapina, to bych nesnesl.Proč si to necháte líbit ? -
Bob
Boban je fakt nejlepší,ty jeho hlášky a humor žeru,je skvělej a když jsou spolu s Holubovou to je pak třída,vždycky mě stopro rozesmějou,jen tak dál,jste super. *15* -
Klepl - smích
Pane Klepl, bože můj, je tak málo smíchu. A vy ho umíte vyvolat. To je takový dar!Už aby nastal ten čas, kdy se vrátíte mezi nás, co se rádi smějí a budete pro nás hrát. Děkuji. *3* *4* -
-
Re: Klepl - smích
Zdravím, škoda pane Bohumile, že děláte reklamu pro Mountfild. Je to fakt dost špatné. To mi nedělejte. Měla jsem Vám celkem ráda, ale tou reklanou jste dosti klesl, bohužel. Myslím, že nejen u mě. Tvůrci této reklamy si zřejmě myslí, že všichni jsou dosti omezení tupci, tím jak to pro potencionální zákazníky ztvárnili. Ten povýšený tón a vulgarizmy jsou opravdu pro tuto reklamu nešťastné. No budu doufat, že příště to bude lepší, aby jsme si s kamarádkama vylepšily na Vás názor. *13* A do Mountfieldu nakupovat opravdu nepůjdem.
-
-
K poradu v tv.ze dne 8.4.09
Pane Klepl v poradu Hadej kdo jsem ve stredu 8.4.2009,jste se zminil,ze potrebujete pokacet nejaky strom u domu.Nabizim vam timto sve sluzby,provadim rizikove kaceni lezeckou metodou. -
.
bob je fakt nejlepší!ten jeho humor a hlášky!!! *15* a prostě absolutně nej v letišti *14* jo a taky měl krááásný přání Primě! -
BOBE
Bobejá tě tak miluju, jsi skvělý. Úplně tě žeru a navíc vypadáš jak můj bývalý *3* -
http://archiv.nova.cz/
pan Klepl se mi moc líbíl v Soukromých pastech ve skvělém díle Fajn brigáda! kdo nezněá seriál nebo neviděl, tak doporučuji se podívat na http://archiv.nova.cz/ -
Představení v divadle v Jablonci n.N.
Dobrý den pane Kleple, před chvíli jsem psala paní Evě Holubové moje rozčarování nad vystoupením v divadle v Jablonci nad Nisou 10.10.2008. Popřemýšlejte spolu, jestli by jste se neobešli bez toho trapného pána co vám představení uváděl. To opravdu nebylo dobrý. Myslím, že to co vám oběma provádí na pódiu nemáte ani jeden zapotřebí. Vystačili by jste si bohatě sami dva. Hezký den přeje Iva. *3* *3*