-
Alešova Čeština
Chcete si přečíst jeden nejmenovaný dopis od bývaleho policisty.Rád vám ho pošlu stačí si o něj napsat na KuncPetr@email.cz *3* -
Spěchá
Ahoj Bohouši. Prosím tě, ozvi se mi. -
Kdy, kde ?
Dobrý den, mám dotaz, v čem a kdy budete hrát v červnu ? Moc děkuji za odpověď. MH *3* -
pan božský
Pane Kleple moc Vám děkuji za přínos do naší filmové a divadelní tvorby.Sleduji veškeré pořady kde hrajete,do Prahy do divadla se také chystám a kvůli Vám jsem již byla natáčet pořad Hádej kdo jsem *7* .Moc se mi líbíte a nevím jak bych se mohla s vámi setkat mimo kameru.Je mi 33 let a myslím,že i vy jste si mě na natáčení všimnul. *14* Díky za odpověď MILI -
Včela
Zdravím vás, zajímalo by mě jak dopadla VČELA? Čekala jsem vtipnou reakci a nic....chutnala?
Dodatečně gratulace k narozkám.IZ
*3* -
Vše nejlepší
Dobrý den,
přeji Vám vše nejlepší hodně zdravíčka, jste zábavný v pořadu Hádej kdo jsem, i já dnes slavím, ale pajdu mám až za rok tak
Vám přeji vše nej.. nej.. nej..
Šárka
Ostrava *14* -
čau ,ať žijí Pardubice-mládí
Gratuluju, jsi fajn a hlavně si udrž svoji vitalitu. Moc se mi líbí, že nezapomínáš na náš pardubický gympl - SVVŠ.
Ještě jednoyu, měj se fajn. Helena. *3* -
Poděkování
Dobrý den. Tímto vzkazem bych Vám chtěla sdělit, že jste pro mne velice zajímavá osobnost. Vždy když vidím nějaký pořad s Vámi, pobavíte mne svým humorem, což se jen tak někomu nepovede. Proto bych Vám chtěla popřát mnoho úspěchů jak v profesním, tak i v osobním životě. P.S: nebylo by možné dostat Vaší podpis kartu? S pozdravem Míša... -
Blahopřání
Blahopřeji k narozeninám. Všechno nejlepší, jste báječný herec. Vždycky se moc bavím, když vás vidím na obrazovce. *14* *14* -
Gamardžobat!
Dobrý den,
obdivuji Váš výkon v roli ředitele Fily v Letišti. Čloběk by věřil, že Vás místy skutečně klepne Pepka....mimochodem - jediný seriál, který díky Vašemu výkonu sledoval i můj manžel což už je co říct!
Miluju Vaši gruzínštinu bez přízvuku - sama mám otce čecha a matku gruzínku takže mám trochu hokej v tom, co je mojí mateřtinou.....kamarád lingvista mne ohodnotil jako trilingvního člověka což prý není urážka, ale úchylka! *3*
Zdravím a přeji spoustu úspěchů a radosti v životě (sul bednierat da džamtelat ichavit)
Gkocnit magra
Natálie