-
humor
Bobe,mám ráda Váš humor a Karlovy Vary no to jsou jen Karlovy Vary -
pomoc
Ahoj
Ve škole jsem dostala za úkol udělat rozhovor se známou osobností.První kdo mě napadl byl Bob Klepl a tak bych vás chtěla poprosit jestli by někdo neměl kontakt? *4* předem díky za odpovědi Véra -
Zdravíčko
Ahoj Bobe, chci Vám jen napsat, že jste dost sympatický jak v televizi tak v divadle. Když Vás vidím, mám hned lepší náladu *14* Pokud budete mít možnost, napište mi pár řádků, Vaše sedmnáctiletá fanynka z Loun -
BUDU SE TĚŠIT!
Milý Bobe!
Přijela jsem na Vás a Evičku Holubovou včera do Kynšperka n./O.- byl to super večer! Příjemné zpříjemnění v toku všedních dní...Škoda, že nebydlím v Praze,utratila bych výplatu za ,,biletky" na Vaše představení! Včera jste mne moc nepotěšil, všude skončíte..., na co se budu těšit v televizi?! Nepotřebuji na jaře svézt na ,,fichtlu"(jako ta slečna). Mám Vás ráda, mám ráda dobré jídlo, v Bulharsku jsem byla jen jednou!
Jsem téměř zralá žena, až si odpočinete, co Vy na to...???
P.S. Doufám, že Vás uvidíme brzy v pěkném filmu nebo novém seriálu...
*14* *3* -
Božský Bob
Nemůžu se dočkat seriálu Letiště,protože Bob Klepl - Fila mě vždy rozesměje a nadchne mě jeho herecký výkon. Úplně se po kolikrát stresujícím dnu odreaguji. -
Božský Bob
Nemůžu se dočkat seriálu Letiště,protože Bob Klepl - Fila mě vždy rozesměje a nadchne mě jeho herecký výkon. -
v letišti supr
V seriálu letiště supr výkon , čekám na každý díl ,jak tam bude řádit ,díky za každý díl -
-
Re: v letišti supr
já taky čekám vždycky jen na letiště, to je prostě skvěle zahraná role v seriálu, kterej neni jinak nic moc, co se týče letecké problematiky ! Ale on je skvělej !
*3* -
-
Re: Re: v letišti supr
letiště bylo naprosto skvělý všech 118 dílů!!!
-
-
-
Já jen doufám
že pan Klepl po Bramacu neskončí v reklamě na AHA, tak jako Krampol: "Čtením AHA si doplňuji základní vzdělání."
Mj. jediná reklama, kterou Krampolovi věřím. -
Jsme \"spolužáci.\"
Ten šílenec z metra, co jste o něm vyprávěl dnes v MF, mě před několika lety docela dost dvakrát kopl a ještě mi dal do huby. Kopal ženský, já spustil dost nahlas, on nediskutoval a hned mi jí natáhl, rozbil brejle, odborně nakopl a v klidu odjel metrem. Hlásil jsem to i metráckým policajtům. Tak jsme tak troch ti "spolužáci." Raději bych byl "spolužák" přes nějaký pěkný ženský, to se taky stává. :-) -
-
Re: Jsme \
Prosím tě už s tím nakopáním v metru neotravuj.
Bohumil Klepl *5*
-
-
Pokud víš o koho jde budu velice rád když mi odepišeš.20.9.1982.Pád z 3.PT.baterie přes bránu do civilu. Jiří Romsy Vojín v záloze Olomouc