-
,, Laska není snadna věc. Je to jedine zavazadlo, které můžeš nést. Jedine, které nesmíš nechat za sebou. Za sebou musíš nechat všechno, cos vytvořila, zkazila, rozbila, merila, ukradla, všechno co jsi vymyslela, všechno co jsi vyslovila, všechna sva schémata. Ale jedine co nemůžeš nechat za sebou je laska..." (...) (U2 úryvek z textu písně "Walk On" věnované barmske disidentce Aun Schan Su-Tij. Krásný text!) -
Protoze LOVE IS BLINDESS... ten nejstrucnejsi citát odvozeny od nazve nejsmutneji zasnene pisne U2. Bolestné a pravdivé. Zvukové aranžmá teto pisne je úžasné a zvláštní i když text pisne LOVE IS BLINDESS od U2 mně nijak příliš nedojme.
-
Dnešní hudební tvorba U2 mně už nic neříká a raději ji nesleduji. U2 pro mně postupne vyhasly. Nejlepším albem od U2 pro mně zůstává návrat k jejich rockové poloze z roku 2000 na hudebním počinu All That You Cant Leave Behind, kdy Walk On zůstává nejkrásnější a nejlepší písní tohoto alba vedle nejznamejsi písně Beautiful Day. Labutí písní Bona je pro změnu Original of Species a Sometimes You Cant Make It On Your Own z rovněž kvalitního a mnohem více oceňovaneho alba z let 2004 How To Dismantle An Atomic Bomb. Na tomhle albu pro mně dosáhli U2 svého vrcholu hned po Joshua Tree a právě zminenem albu All That You Cant Leave Behind.
-
Nejlepší či nejdojemnejsi píseň od U2 Walk On a Kite z alba All That You Cant Leave Behind z roku 2000 a Sometimes You Cant Make It On Your Own a Original of Species z alba How To Dismantle An Atomic Bomb nemýlím li se z roku 2004. Tyhle 4 písně mne dojimaji vždy uprimne k slzám!
-
Nejoblíbenější alba U2: mám naposlouchane jedině All That You Cant Leave Behind (2000) a kritikou oceňovane How To Dismantle An Atomic Bomb (2004). Miluji a obdivuji nejvíce U2 právě mezi těmito lety 2000-2004: upřednostňuji písně Beautiful Day, Walk On a Kite či právě Sometimes You Cant Make It On Your Own, Man and Women a Original of Species. To jsou pro mne ty nejkrásnější a nejdojemnejsi písně od U2. Předchozí alba stejne jako alba následující po roce 2004 téměř vůbec neznám a nemám je už naposlouchane.
-
Těch 175 cm by si Bono určitě moc přál, ale má o 7 cm méně :)
-
Všechno nejlepší, Bono! :3 ♥
-
Krásné narozeniny Bono! <3
-
Tak jsme se konečně dočkali nového turné 2015 *14* škoda jen, že Česko na seznamu není *9*
-
Konečně je tu nové album!!! Doufám, že přijdou koncerty :) Songs of Innocence *2*