Přejít na výpis diskuzí

Bono Vox

OSOBNOST 31.12.2006 
47 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar
    Nejlepší či nejdojemnejsi píseň od U2 Walk On a Kite z alba All That You Cant Leave Behind z roku 2000 a Sometimes You Cant Make It On Your Own a Original of Species z alba How To Dismantle An Atomic Bomb nemýlím li se z roku 2004. Tyhle 4 písně mne dojimaji vždy uprimne k slzám!
  • MartinDyntar
    Nejoblíbenější alba U2: mám naposlouchane jedině All That You Cant Leave Behind (2000) a kritikou oceňovane How To Dismantle An Atomic Bomb (2004). Miluji a obdivuji nejvíce U2 právě mezi těmito lety 2000-2004: upřednostňuji písně Beautiful Day, Walk On a Kite či právě Sometimes You Cant Make It On Your Own, Man and Women a Original of Species. To jsou pro mne ty nejkrásnější a nejdojemnejsi písně od U2. Předchozí alba stejne jako alba následující po roce 2004 téměř vůbec neznám a nemám je už naposlouchane.
  • Těch 175 cm by si Bono určitě moc přál, ale má o 7 cm méně :)
  • Tauredhiel_Thranduiliel
    Všechno nejlepší, Bono! :3 ♥
  • Krásné narozeniny Bono! <3
  • Tak jsme se konečně dočkali nového turné 2015 *14* škoda jen, že Česko na seznamu není *9*
  • Konečně je tu nové album!!! Doufám, že přijdou koncerty :) Songs of Innocence *2*
  • Asi je to ohraná fráze, ale Bono je skvělý zpěvák a hlavně člověk. To co dělá pro okolí je obdivuhodné. Je mým velkým snem, setkat se s ním osobně. Vím, že to není moc pravděpodobné, ale doufat můžu. Snad to U2 rozjedou a přijdou koncerty *14* *3*
  • to je jsou skvělí
  • Ahoj. Mám možná nesplnitelné přání, ale chci to zkusit. Nevíte prosím někdo, zda existuje adresa, kam napsat a poprosit o podpis fotky Bona Voxe. Chci potěšit ženu, kterou miluju a oba jsme už mnoho let fanoušky U2. Děkuju a mějte se fajn.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit