Přejít na výpis diskuzí

Božena Němcová

OSOBNOST 31.12.2006 
202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Evik

KDyž se neví kdo byl její maminka, tak se snad ani neví kdy se narodila, ne? No nedává to smysl? Inteligence 4ever *9* *9* *9* *9* *9* *9*

Tak na tohle neznají odpověď ani ti co její život studují dopodrobna. No rozhodně to nejsou ti co ji vychovávali. Někeré stopy vedou k vévodkini Kateřině Vilémíně Zaháňské, ty zřetelnější pak k její sestře jménem Dorothea Biron-Périgord. Ale pravdu už se asi nikdy nedozvíme. Pěknej článek je o tom v casopise Epocha speciál.
  • Evik

Ale nevite kdy se Bozeny Nemcovy mamnka narodila?????Pls
  • Pomoc

Jsem ráda, že jsem našla tento článek o Boženě Němcové. Velice mi pomohl s mým domácím úkolem, ve kterém jsme měli udělat rozhovor s libovolnou osobou, která je již mrtvá.
    Velice děkuji všem, kteří tento článek psali a tím mi pomohli. *4*

Jestli mas doma "Babicku" tak se do ni mrkni, tam urcite naleznes odpoved. *3*
  • Evik

Chtela bych se zeptat kdo byl Boženy němcové maminka prosim potrřěbuji to vedet co nejdříve
    *3* *3* *14* *14* *14* *8*
  • Re: Ma mama byla v minulem zivote Bozenou Nemcovou

jsen moc štatna že jsem poznala boženu němcovou je to moje prapra sestřenice
  • Velká pomoc

Velmi jste mi pomohli při hledání živitopisu Boženy Němcové.Děkuji. *3* *3*
  • kuk

nazdar
  • hh

stara plechovka
  • AHAHHAHAAH

HUSTE SPRACOVANÝ A DOKONCE SEM Z TOHO DOSTAL 1* *15*
  • *5*
  • *7* *7* *7* miras
  • *4* *4* *14* *3* *3*
  • Hugo

Mirku nekoukej *9*
  • lidove
  • lidove
  • Hugo

Docela přehledné *5* *7*
  • docela goodid *3* *
  • dobry

Je to dobry!Mame na to neco tvorit tak ja jsem si vybrala Bozenu Nemcovou ale ne z tohoto vyberu.Znasi nasi knizky a je tam snad vsechno o Bozene Nemcove!!!!!Moc jste mi pomohli!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit