Přejít na výpis diskuzí

Božena Němcová

OSOBNOST 31.12.2006 
202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Dotaz

psala o swem dětství...
    ja i když etě ditě sem tak pišu taky..ale nezveřejnuju to.. *3*
  • Dotaz

Prosim vas jen sem se chtela zeptat proc bozena nemcova napsala knihu babicku???Moc vam dekuju amejte se pekne...urcite mi odpovezte:-)
  • dotaz

Chtela bych se zeptat, jestli by jste mi nevedeli poradit..jestli je "4doby" a "4dohody" od BN ta sama knizka, nebo je to rozdil.. *3*
  • Re: ooooou

Vrať se do masny! *5*
  • ooooou

omg kam sem to zas vlezla xP *5* *8* *8* *1*
  • božka to nééééééé

mno na referát celkem good..............ale Božka to nééééééé *3* *3* *3* *3* *5* *5* *5*

mno já mno *5* *5* *5*
  • člověk

jsou tu dobrý věci na referát *1* *1* *1*
  • Re: kozatka

ty ses asi zblaznil idiote nevis kdo byla Božena NNěmcová a tohle o ní napíše jedině kretén který vůbec neví nic o literatuře známých osob tak si trhni debile a nepiš sem nic když o tom víšš ledatak velkýý kulovýý!!!!
  • Re: Evik

ty kretene di do prdele tvoje verše me už unavují tak už nic nevidavej ani nepis trapaku tvuj najemnej vrah......jjjouíiz . *5* *5* *5*
  • :-)

mno...cerlkem ujde *4* *15* *15* *4* *1* *1* *9*
  • Re: kozatka

Kdo je krava to jsi ti KRAVooooooooo ubožačko *13* *15* *5* *10*
  • ACHjoooooooooo

To je mi moc líto chudák *9* *14* *3* *4*
  • Re: Re: kozatka

na vaše žrádlo kašlu *15* už nechci chodit po psychiatrii v těch sračkách co se vam tam válej po chodbach na zemi *8* *16* *16* *16* *16*
  • Re: Re: kozatka

+to si sabino přehnala znáš simču mafkOVOU??????????????????????????? ??????????????????????????????????? ?????????????????????????????????KR ÁVO
  • Re: Pomoc

tobe vubec nepomohli tak to mi je líto odepiš *9* *13* *8*
  • Re: Pomoc

to ja anička to psala a jsem moc ráda že se ti top líbí prosim odepiš mi a ješte jsem se te chtela zeptat kolik ti je let a to mislim vážne kolik ti je let a jsi žena nebo muž prosim odepiš mi moc te prosim *4* *3* *14*
  • kiki

achjo mě nepomohla vůbec *13*
  • chjooooooo

chjooooooo pisu zovotopis. Opisu to. Puucim si autorská oráva.
  • Re: Re: Evik

Božena Němcová byla dcerou kočího Johanna Pankla a české služky Terezie Novotné. *5*
  • Re: Re: Ma mama byla v minulem zivote Bozenou Nemcovou

for sexy .... a já jsem její prapraprababička ty tele blbý *5* *8* *10* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit