-
Re: Dotaz
psala o swem dětství...
ja i když etě ditě sem tak pišu taky..ale nezveřejnuju to.. *3* -
Dotaz
Prosim vas jen sem se chtela zeptat proc bozena nemcova napsala knihu babicku???Moc vam dekuju amejte se pekne...urcite mi odpovezte:-) -
dotaz
Chtela bych se zeptat, jestli by jste mi nevedeli poradit..jestli je "4doby" a "4dohody" od BN ta sama knizka, nebo je to rozdil.. *3* -
Re: ooooou
Vrať se do masny! *5* -
ooooou
omg kam sem to zas vlezla xP *5* *8* *8* *1* -
božka to nééééééé
mno na referát celkem good..............ale Božka to nééééééé *3* *3* *3* *3* *5* *5* *5*
mno já mno *5* *5* *5* -
člověk
jsou tu dobrý věci na referát *1* *1* *1* -
Re: kozatka
ty ses asi zblaznil idiote nevis kdo byla Božena NNěmcová a tohle o ní napíše jedině kretén který vůbec neví nic o literatuře známých osob tak si trhni debile a nepiš sem nic když o tom víšš ledatak velkýý kulovýý!!!! -
Re: Evik
ty kretene di do prdele tvoje verše me už unavují tak už nic nevidavej ani nepis trapaku tvuj najemnej vrah......jjjouíiz . *5* *5* *5* -
:-)
mno...cerlkem ujde *4* *15* *15* *4* *1* *1* *9* -
Re: kozatka
Kdo je krava to jsi ti KRAVooooooooo ubožačko *13* *15* *5* *10* -
ACHjoooooooooo
To je mi moc líto chudák *9* *14* *3* *4* -
Re: Re: kozatka
na vaše žrádlo kašlu *15* už nechci chodit po psychiatrii v těch sračkách co se vam tam válej po chodbach na zemi *8* *16* *16* *16* *16* -
Re: Re: kozatka
+to si sabino přehnala znáš simču mafkOVOU??????????????????????????? ??????????????????????????????????? ?????????????????????????????????KR ÁVO -
Re: Pomoc
tobe vubec nepomohli tak to mi je líto odepiš *9* *13* *8* -
Re: Pomoc
to ja anička to psala a jsem moc ráda že se ti top líbí prosim odepiš mi a ješte jsem se te chtela zeptat kolik ti je let a to mislim vážne kolik ti je let a jsi žena nebo muž prosim odepiš mi moc te prosim *4* *3* *14* -
kiki
achjo mě nepomohla vůbec *13* -
chjooooooo
chjooooooo pisu zovotopis. Opisu to. Puucim si autorská oráva. -
Re: Re: Evik
Božena Němcová byla dcerou kočího Johanna Pankla a české služky Terezie Novotné. *5* -
Re: Re: Ma mama byla v minulem zivote Bozenou Nemcovou
for sexy .... a já jsem její prapraprababička ty tele blbý *5* *8* *10* *16* *16* *16*