-
dík
Děkuji tomu kdo to tam dal , protože jsem to potřebovala do školy!!!!! *4* -
Re: kozatka
Dítě, vřele Ti doporučuji naše psychiatrické oddělení v klatovské nemocnici. Zacházíme s pacienty jako v rukavičkách a jídlo je také dobré. -
Re: Hugo
nekoukám *13* -
*16* *16* *16* bejt bozka nemcu tak te chodim az do konce tvyho bidnyho zivota strasit az by si se z toho vzdycky podelal *10* *10* *10* *5* *5* *5* *5* -
je do cela dobrá
je dobrá *3* -
Kdypak si chlapče vylez ze zvláštní, hmm *7* *16* Upozorňovat na sebe tímto způsobem je krajně nevhodné *13* *9* -
Re: pomoooc
neví někdo jak si mám udělat referát na božku němcovou-babičku prosím odpovězte mi na email...tyna.on@seznam.cz
děkuji
Kristýna *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *4* -
*8* ne psychologa ale rovnou psychiatra a nech se dozivotne zavrit v Bohnicich chudacku *9* *16* *16* *16* -
Jejda chlapče, to si se teda teď předvedl *9* Člověk který nadává na jiného a ještě k tomu již nežijícího člověka není duševně v pořádku. Vyhledej pomoc psychologa. -
Jseš ubožák!!! Uč se a nebudeš dostávat ze zkoušení o B.Němcový samý koule. *8* *16* *5* *15* -
kdyz nekdo o Božene Nemcove napise,ze je"krava",...toho ja akazdy normalni clovek musi povazovat za nejvetsiho blbce sveta!!!do plynu s tebou hajzle! -
Re: ???
Například Rozálie Holubová, super spisovatelka. *3* *14* -
Re:
bozena je super spisova telka -
kozatka
jeto kráva a kozatka největší nejblbší kráva na světě *3* *1* *5* *16* *8* *10* -
Re: Re:
píčo *8* -
Re:
jaaaj jak trapny *1* -
muj ukol
je to vsechno pekne a lidove ale potrebuju vedet estli je tohle pravda pls napiste a dekuji moc vsem mam ukol a doufam ze dostanu aspon za 2 -
???
Nevíte někdo něco o nástupkyních Boženy Němcové??... *1* -
Re: Re: Ma mama byla v minulem zivote Bozenou Nemcovou
*13* boze ty ses blba *9* *9* *16* *5* -
hovno
hovno.hovno a hovno *1* *1* *3* *9* *5* ě *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *16* *8* *8*