-
lakdfl
hej to nechapu? .. jak může hrát v postradatelní, když umřela? -
<3
je úžasná *14* doufám že si ještě zahraje v hodně filmech *14* -
-
Re: <3
ses blba? id umrela !uz si nikde nezahraje!
*1* *1* *1* -
trapná připomínka - rok po její smrti -
Tak to asi těžko když...už tu bohužel není.
-
-
Brittany
Co? Jakto, že je Brittany mrtvá??? Vyrazilo mi to dech, když jsem se to dozvěděla. Byla to fakt moc dobrá herečka, mám ji moc ráda. Škoda že už tady není mezi námi...taky mi moc chybí. *9* -
Odpocivej v pokoji
Co jsem ji poprve videla hrozne me zaujala...Byla jedinecna,tak usmevava,plna zivota..nemuzu uverit ze odesla...brittany odpocivej v pokoji -
=((
Byla tááák úžasná momáhala všem ... Tohle si nazasloužila!!! *13* *9* -
Mě chybí !!! =(
Mě strašně moocinky chybííí !!! Pouštěla jsem si Holky z lepší společnosti a proplakala jsem to celý!!! *9* *9* -
-
Re: Mě chybí !!! =(
jj ! *9* mě taky ! *14* byla úžasná *14* *9* *9*
-
-
Další film...
Ještě také hrála ve filmu, který se jmenoval Deadline... -
-
Re: Další film...
Je to z roku 2009 a žánrem se to řadí...něco mezi tyhle tři Thriller / Drama / Horor
-
-
Další film...
Ještě také hrála ve filmu, který se jmenoval Deadline... -
Brittany
Brittany byla moc hezká a talentovaná holka. Strašná škoda jí a dalších mladých a talentovaných, kterým bylo dopřáno jen málo času na to, aby ukázali co v nich je. Já si na nějaké sentimentní kecy nepotrpím, ale v tomhle případě sem udělal vyjímku. Snad se má tam nahoře líp než tady. -
Brittany
Páni dozvěděla jsem se teprve včera, že Brittany umřela, nemohla a ani nechtěla jsem tomu věřit, byla moc výborná herečka a to, že brala drogy bůh ví jestli tak to byla její věc, ale i přesto sem jí měla a mám ráda. Byla skvělá *9* *9* *9* *9* *9* *9*