Přejít na výpis diskuzí

Brittany Murphy

OSOBNOST 31.12.2006 
133 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mileycyruska

poslední *12*

To je pro Brittany Murphy na rozloučenou

jestli se s ní chcete rozloučit tak

přidejte komentář. *9* *9* Zbohem *9*

*9* *9* *9*
    • Re: poslední *12*

Sbohem... *3* (Snad se máš dobře...)
    • Re: poslední *12*

byla to skvela herecka ale odelej tu fotku ashley jasne?? *8* . *3*
    • mileycyruska

Re: poslední *12*

Zbohem Britt byla jsi nejlepší *9* *9*
      • kajuska4

Re: Re: poslední *12*

Brittany sbohem *9* máme tě rádi a budeme tě mít rádi furttt *9* *9* *9* budeš nám aj chybě *9* (Holky já brečím *9* )
        • n.e.s.s.i.n.k.a.

Re: Re: Re: poslední *12*

nemuzu tomu uverit byla tak svela!!!!! jak us jsem rikala *4* *4* andel ale ja to nedokazu ja ji miluju avždycky budu *14* *14* *14* a jestli se dozvim ze o ni nekdo siri pomluvy *16* *16* *8* *8* tak at si me nepreje bylo to moje SLUNÍČKO!!!! *3* *3* *1*
          • riese

Re: Re: Re: Re: poslední *12*

Byla to úžasná se skvělým úsměvem a asi největší pusou, kterou jsem kdy u takových hereček viděla!!! (kromě Julie Roberts ta je extra vyjjímka)
            Brittany jsi úžasná a měj se krásně v tom hvězdném nebi!!!!! *9* *9* *9*
      • mileycyruska

Re: Re: poslední *12*

ano opravdu jsi byla nejlepší zbohem brittany murphy *9* *9*
  • mileycyruska

pro Brittany;-( na rozloučenou

brittany byla si pro mě ta nejvetší hvězda z hereček tvoje filmy byly skvělí prostě byla si mimořádná nikdy sem si nemyslela že by jsi mohla umřít tak mladá a hlavně v době kdy jsi byla nejvíc obdivovanán prostě mě to moc bolelo kdyz se na internetu objevilo ze jsi umrela bylo to příšerný!!! *9* *9* *9* hned sem si to ověřovala jestli nekecaj a ne *9* *9* moc mě mrzí kéž by místo tebe umřel někdo jinej(hlaavne ty zlí lidi) a proto se s tebou chci rozloučit když ostatní nechtěli. *9* *9* *9* *9* !!! *9* *9* *9*
    • puspuspusinka

Re: pro Brittany;-( na rozloučenou

Přesně,...když jsem to viděla na internetu,...tak jsem nejdřív zaječela to néééééé,... a mamka se lekla co je? Pak sem si to všude ověřovala a nakonec sem zjistila že opravdu to je pravda a myslela sem si,...že už ,....že už,...nwm že už nechci žít !! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • mileycyruska

Re: pro Brittany;-( na rozloučenou

mluvíš mi z duše(doslova!!) ona byla tak

skvělá hlavně v líbánkách!!! nezasloužila

si umřít navždy budeě v mém srdíčku!! *14*

*14* *9* *9*
  • puspuspusinka

Brittany Murphy

Achjóóó,...už to 3 měsíce od smrti Britt, a mě hrozně moc chybí nejsem si jista, že se s její smrtí vůbec kdy vypořádám, milowala jsem ji na de vše, byla pro mě hrozně moc moc moc důležitá a úžasná, v srdíčku tě budu mít Britt na vždy, protože jsi byla talentovaná a nejlepší žena/herečka/manželka/zpěvačka a určitě bys byla i matka/dcera a další,...rozhodně sis nic takového nezasloužila a já nedokážu uvěřit, že jsi mi to opravdu udělala, že jsi mi odešla na věky,...!!! *9* *9* *9* *9* *9* Už nikdy nemůžu vidět zvé filmy aniž bych nebrečela,...!!! *9*
    • n.e.s.s.i.n.k.a.

Re: Brittany Murphy

Ano uplne suohlasim neni den kdy bych na ni nemyslela!!!!!mam ji velice převelice rada *14* *14* a na 1000000% vim ze patri do nebe a ze je andel *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: Brittany Murphy

Ježiši Kačí,...to je od tebe krásný,...jak si to napsala,...jj máš pravdu andílek tak to byla už jako živá a teďka je dvojnásobný andílek a wím, že tu se mnou teda s námi zůstane v srdíčku jako ten nejsrdečnější andílek navždy !!! *14* *14* *14* *14* *14* *9* *14* *14* *14*
        • n.e.s.s.i.n.k.a.

Re: Re: Re: Brittany Murphy

dekuju chudáček *4* *4* byla krásná jak *4* *4* *4* anděl!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Brittany Murphy

ano ano ano *14* ,...jako ten nejúžasnější ANDÍLEK !!! *14* *14* *14*
            Brittany Murphy *4* *4* *4* *4* Byla, je a zůstane tou nejlepší na světě!!! *4* *4* *4* *4*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Brittany Murphy

Jůůů Kajuš ahoj,... ,...děkujem, ale ona si opravdu smrt v romhle věku nezasloužila a zase všechno podělali doktoři, protože prý umřela kvůli tomu, že brala nějaký blbý léky nebo co !!!
              Achjóóó mě tak moc chybí *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
            • kajuska4

ano přesně holčiny je to Andíleek *4* *14* *3* *14* *14* *14* *14*
            • n.e.s.s.i.n.k.a.

moje slova moje řeč!!!!! je *4* a je úžasná co dodat *7* je to moje SLUNÍČKO !!!!!! *4*
  • vanessah20

Brittany

She was the best actress and singer, I miss you Brittany *9* *9*

I love you so so much *14* *14* *14* *14* *14* *14* love you and I will always *14* *14*

Bye:-)
    xoxoVanessaAnneHudgensxoxo
  • mileycyruska

???????

no ne ona umrela to je hrozne ved ji bylo teprve 32??? *10* a ona uz umrela *9* *9* odpocivej v pokoji byla jsi a vzdy budes good!!!! *14* *14*
  • parket..a

šok

viděla sem jí v několika filmech a fakt se mi líbila, začala jsem jí fandit...včera jsem si přečetla, že zemřela, byl to pro mě fakt šok, nic jí snad nebylo ne? a tak mladá byla *7*
  • :(

byla to moje nej herečka ona si to nezaslouzila *9*
  • je to strašná škoda

Byla to neuvěřitelně půvabná a milá herečka,která si na nic nehrála jako její vrstevnice je to strašná škoda bude všem chybět.Pa Brittany *9*
  • terka-fansavril

Brittany Murphy

Byla úžasná. *14* Milovala sem jí. *14* *9* Je jí taková škoda,její filmy,hlavě 8mile s Eminemem, *14* Nejlepší prostě. *14* Poč odešla. *7* Nezasloužila si to. *9* Byla to moje duše. *9* Zbožňovala sem jí. *14* MILUJU TĚ BRITTANY. *14* A VŽDYCKY BUDU. *14*
  • Artikl

Bohužel je pryč.. Zřejmě trpěla vrozenou srdeční chorobou.Avšak dle mě se jednalo zástavu způsobenou nadměrnou konzumací nějákého artiklu,jež vše urychlil.Není přece věcí neznámou,že mnoho mnoho hvězd ze svatého kopečku(a nejen odtamaď) do těla si všemožné látky vpravuje. Soustrast upřímnou.
    • phoebenka009

Re: Artikl

Já tomu nemůžu uvěřit,byla tak mladá měla celý život před sebou *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší