Přejít na výpis diskuzí

Brittany Murphy

OSOBNOST 31.12.2006 
133 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Brittany

Také nedávno jsem viděla film Neříkej ani slovo kde Brittany předvedla neuvěřitelný výkon a poté Holky z lepší společnosti,kde předvedla svůj ohromující talent poté co jsem se se dozvěděla její jméno,zadala jsem ho do vyhledávače na osobnostech a když jsem viděla že umřela vyrazilo mi to dech. Vždy když se podívám na nějakou talentovanou osbnost vidím nazačátku že už umřela a to mě velmi mrzí.. Proto chci jenom říct : ,,Brittany měla jsi skvělý talent a proto měj se tam nahoře dobře´´ .
  • Holky z lepší společnosti

Brittany jsem včera viděla ve filmu Holky z lepší společnosti. Nevim, jestli jsem viděla ještě ňákej film s ní, ale v tomhle rozhodně podala úžasnej dechberoucí výkon. Ohromnej talent. Samozřejmě Dakotu Fanning obdivuju možná ještě víc, protože hrála už jako uplně malá holka a má taky neuvěřitelnej talent. A lidi, nesmutněte, že Brittany odešla. Stačí uvěřit tomu, že až umřete i Vy, tak se s ní setkáte a budete spole navěky. *3* *4*
    • Re: Holky z lepší společnosti

Určitě :-) Taky tomu věřím, že se někde nahoře nejspíš všichni sejdem. A když ne, tak se nedá nic dělat.....nashle v nebi :-P
  • nickeysunset

...

Dneska davaji na nov od 20:00 Holky z lepší společnosti, tak...
  • Brittany

asi přad 5. dnama sem viděla film Neříkej ani slovo..kde Brittany hrála..film byl skvělej a ona taky..moc sem ji neznala..tak sem si ji dnes vyhledala na osobnostech a jak sem uviděla že je mrtvá..dost mě to šokovala..byla to skvělá herečka,bude mi chybět *9* *9*
    • Re: Brittany

já se taky dneska,7. 7. 2010 když sem hledala její filmy, pče teĎ byly holky z lepší společnosti, dozvěděla že je mrtvá.. a docela mě to dostalo.. dyk to není možný :((
  • 22kristyl

:-(

Byla to tak skvělá herečka.Její filmy jsou suprový...tak mi mrzí,že tu už není.JE to VELIKÁNSK ŠKODA =( *9* *9*
    • fotka

kterej debil přidával fotky a dal mezi ně Ashley Tisdale?to musel bejt snad zhulenej! *16* *1* jo jinak prý brala drogy nebo co *9*
      • Re: fotka

To je jasný, že fetovala. Proto jí nevydrželo srdce. Ty její herecký výkony byly jak pod parou. Taky nevypadala nijak zdravě. Každej normální člověk by poznal, že to byla dementní fetka. *15*

To víš, tu fotku tam přidala ňáká fanynka Miley Cyrus, tak kdo by se divil, že nerozezná ani Brittany od Ashley xD. *1* *1*
        • mileycyruska

Re: Re: fotka

jezis ! preklik !! to ste tak tupý že to nepoznáte ?? *7* *15* proč bych sem asi dávala Ash ! Já mám Brittany moc ráda ale spletla sem se no *9* *3*

Přesne odelejte ji *9*
  • n.e.s.s.i.n.k.a.

Brittany =(

Brittany mám tě ráda mocinky moc a byla jsi nejky herečka a zpěvačka !!! moc mi chybííííš!!!!! *9* *9* *9* neee ploc ty neeee *9* mocmocinkymoc mi scházíš !!!!!!!!!!!!!!!!!! a newííííím co si mám počít byla jsi můůůj poklad a ještě víííííc vra´t se prosííííím !!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* NIKDY NA TEBE NEZAPOMENU !!!
  • Pi--lUlkA

Chybíš mi hr0zně m0c...Byla si skvělá herečka....Budeme na tebe vzp0mínat....Nikdy nezap0menem...Pr0č ty...=(.... *9* *9*
  • n.e.s.s.i.n.k.a.

britttt

briiiit mocinky mi schzis asi si pudu kouknout na libanky a vybrecim se a hotovo miluji te *14* *14* *14* *14* *14* *14* a maaaaaam te velice prevelice moc rada ses skvelaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* moje sluniiicko *3* *3*
  • cholito.15

poslední *12*

brittany byla jsi skvělá herečka a tvoje filmy byli užasný
  • meteora

zbohem

nevím co psát, tak jenom: Zbohem, byla si fakt moc dobrá!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit