Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
666 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Dari stýská se mě po tobě, myslím na tebe a vzpomínám na nás co jsme všechno zažily, bylo to krásné a bylo daleko více mezi námi toho dobrého než špatného, doufám že se na to díváš dnes stejně a doufám že se tam v Trutnově máš dobře, at se ti do budoucna daří, jsi krásná a vyjímečná holka, doufám že mi někdy odpustíš, bylo by mi pak líp, nebylo pro mě nic horšího než odcházet ve zlém alespon už bez rozloučení se právě s tebou. Chtěl bych se s tebou znovu vidět a usmířit se alespon, rozejít se v dobrém. Na tom mi záleží. Budu už daleko od Trutnova, přesto rád bych tě někdy viděl, chtěl bych ti toho tolik říct, mám ti co říct, mám tě rád a stýská se mi po tobě, chýbíš mi v poslední době v životě hodně, nejspíše to tu stejně už ani nečteš, je to asi zbytečný. Martin

• MartinDyntar

Melancholici jsou vskutku zvláštní lidé upřímní, hloubavý a přemýšlivý, filozoficky i humanitně nadaný, klidný i výbušný - milují hluboce oddaně a věrně tak silně jak stejně silně i nenávidí. MD.

• MartinDyntar

Mám mnohem raději důstojnější označení volnomyšlenkář než bizar děkuji. Campino je taky zvláštní člověk. MD.

• MartinDyntar

Ano jsem přece bizár, tak si to mužu dovolit, ale já to u sebe tak nevidím, nechci psát kontrovérzně, ale vést otevřený kritický dialog sám se sebou a začnu tím že Ortodoxní slovenský vlastenec Ondrej Ďurica je sebedisciplinovaný, neuplatný, ctižádostivý, odvážný a statečný, nedělá kompromisy! - jen je bohužel už krajně pravicově politicky ideologicky pravicově pomýlený, osobně je fascinovaný árijskou mytologií a nacistickou i neonacistickou ideologií, a prosazuje v politice ve společnosti pro mě nepřijatelný antisemitismus, rasismus, xenofobii a pravicový radikalismus, vše ostře radikálně proti ideologii Punku! -, ale s ortodoxními punkery mají ortodoxní vlastenci jedno společné - je jich dnes málo a pro konzumní společnost jsou dnes nepotřebný, proto by měli vést spolu občas otevřený dialog. Sebedisciplinovanost, neuplatnost, ctižádostivost, odvážnost a statečnost - to jsou dobré melancholicky osobnostní povahové vlastnosti blízké i mě osobně, němec Andreas Frege, ortodoxní Punker či ortodoxní Punk rocker z německých DIE TOTEN HOSEN! je pro změnu empatický, klidný i výbušný, ctižádostivý, upřímný a laskavý, hluboce dobrosrdečný a solidární, levicově humanistický, jako levicový volnomyšlenkář s romantickou duší je aktivní demokrat a přesvědčený pacifista, je jako volnomyšlenkář hodně odvážný a na sebe je vždy hodně tvrdý a k sobě je poctivý, proto je i svědomitý a pro mě je osobně čestný, je otevřený k druhým lidem - má v sobě pokoru!, která slovenskému vlastenci Ondreji Ďuricovi stále ještě v lesčems v mnohém chybí, je přátelský, v partnerském vztahu je hluboce oddaný a věrný, je tolerantní, duvěryhodný, a zodpovědný za vztah a spolehlivý v partnerském vztahu, je bystrý a dobrý (psycho) analytik a precizní systematik, vážím si ho proto dnes mnohem více než slovenského vlastence Ondreje Ďurici. Swinský rappeři jsou dnes bezcharakterní a lehce uplatný, lehce zkorumpovatelný, jdou jen po penězích a z žen dělají jen obyčejné kurwy, jsou to zákeřný podrazáci a bezcharakterní zmetci, nikdy je nebudu mit v lásce! DIE TOTEN HOSEN! dnes poslouchají deprimované děti! Tak na mě v Mladé Boleslavy u Kauflandu rádi mávali z MHD! Děkuju, to bude asi tím mím trikem s potiskem německých DIE TOTEN HOSEN! s jejich oblíbeným logem "Bis Zum Bitteren Ende!". Martin Dyntar.

• MartinDyntar

Ano v něčem si vážím slovenského vlastence Ondreje Ďurici přes naše rozdílné politické smýšlení, a on ví nejlíp v čem! Některé jeho písně jsou velice dobré nahrané na vysoké profesionální urovni - jsou to pro mě dnes jeho nejlepší písně Piesen pre Slovensko, Mama, Ďakujem, Nemám Rád, Republika, Rekviem a Dom. MD.

• MartinDyntar

Němec Andreas Frege a slovenský vlastenec Ondrej Ďurica - Ano jsou to rozdílné světy, rozdílná politická ideologie!, ocenuji u Ondreje Ďurici jeho sebeukázněnost, tzv. sebedisciplinovanost, která je mi vlastní, jeho ctižádost, odvahu a statečnost, upřímně hodně moc, která je mi svým zpusobem dnes také vlastní, to jak se společensky politicky angažuje, jak ve společnosti bojuje (v tom si z něho beru příklad), nikoliv za co bojuje - to je mi cizí! Já stojím vlevo a vždy budu, proto Andreas Frege, pro mě je Frege, resp. Campino nejlepší volnomyšlenkář s romantickou duší - dobrosrdečný, upřímný, otevřený, duvěryhodný, empatický a přátelský, pro mě je Ondrej Ďurica vlastenecky republikánsky pravicově ideologicky pomýlený, hodně moc, ale v lesčems v jeho hudbě vidím a nacházím jeho upřímné a dobré melancholické rysi osobnosti (soudím nejlíp podle textu některých jeho písní jako jsou pro mě dnes melancholické písně - balady Mama, Dom či Rekviem apod.), ani přesně nevím, nebo snad více cholerické? Nevím, ale věřím že v jádru je Ondrej Ďurica pro mě dobrý člověk, že by mohl mít dobré srdce, i když k antisemitismu a ke xenofobii, k rasismu a k pravicovému radikalismu mám velký odpor. Chtěl jsem ho kritizovat i pochválit, i ocenit zároven za některé jeho velice moc dobré a skvělé písně - pro mě osobně Piesen pre Slovensko, Mama, Ďakujem, Nemám Rád, Republika, Rekviem a Dom. Myslím si že ted už v tom máte plně jasno i vy! MD.

• MartinDyntar

Jsem svým zpusobem taky neuplatný a charakterní podobně jako Ondrej Ďurica (bývalí vyznamenaný voják v armádě a bývalí poslanec ve vysoké politice) voják proti české společnosti, která hluboce hnije! MD.

• MartinDyntar

Slovenský vlastenec Ondrej Ďurica jako mě blízký melancholik a jako člověk nemusí mít vubec špatné srdce, znám velice dobře jeho písně z jeho hudebního alba Krajina na Predaj a další jeho písně, jako člověk mě je v něčem velice blízký - nejen svou melancholickou hudební polohou, ale svou sebedisciplinovaností, svou sebeukázněností, melancholici vyžadují autority, jsou to dobrý analytici a precizní systematici. MD.

• MartinDyntar

Campino má velký dar skutečné empatie, inpiruje se v textech svých písní skutečnými životními příběhy lidí (svých přátel) kolem sebe, má peníze, bohatství a postavení největší punk rockové hvězdy, ale na hudebním albu Opium furs Volk jasně ukázal že zustává pro druhé lidi tam dole jedním z nás, rozdal by se pro druhé lidi kolem sebe, melancholici jsou nesmírně hodní a upřímní lidé s dobrým srdcem, duvěryhodný, ale smutný a neštastný, levicový volnomyšlenkář s romantickou duší. Být upřímný pro mě znamená dokázat jít se svými emocemi ven, s dobrými i špatnými, nic v sobě už nedržet! Hodně lidí to nedokáže a neví proto nic o dobrém přátelství co znamená být skutečně dobrým přítelem, slušnost a skutečná zodpovědnost není slepá poslušnost a slepá podřízenost autoritám, ale dustojná láska se ctí, žít dustojně se ctí s respektem ke svědomí často znamená nebát se porušit pravidla a být ve společnosti mnohem více benevolentní a více tolerantní, být svým srdcem altruistický, a uvědomit si že jsem díky tomu že dokážu i líp přesáhnout či překročit společenské normy zodpovědnější, spokojenější a štastnější ve svém životě (to dnes ve společnosti tolik chybí) a že už nejsem obětí společnosti, která potlačuje lidskou přirozenost a lidskou individualitu, lidskou odlišnost a jedinečnost, v tom jsem levicový volnomyšlenkář, ale multikulturalita ve společnosti ještě neznamená souhlasit plně se vším, pro mě kupř. s islámem, který neuznává a který potlačuje rovnoprávnost žen ve společnosti a ženy v něm, ženy v islámu skutečně trpí a v žebříčku priorit (náboženských společenských hodnot) islámu jsou vždy na posledním místě jako vždy dobré otrokyně a jako vždy dobré služky, v islámu se s nimi zachází nedustojně pomalu huř než se psem. Plně chápu Tomáše Ortela v kontroverzní písni Mešita. Tomáš Ortel upozornuje v písni Mešita na ortodoxní islám, na jeho nebezpečnou radikalizaci v podobě tzv. Džihádu. Vyčlenuji se aktivně občansky ve společnosti proti antisemitismu a rasismu a proti pravicovému radikalismu, proti republikánským vlasteneckým hodnotám a proti xenofobii vuči cizincum a přistěhovalcum, migrantum i vuči lidem (se zkušeností) s duševním onemocněním nebo jiné sexuální orientaci (kupř. vuči LGBT Queer komunitě), nelíbý se mě osobně nijak ani populární hudební trend moderního rappu. V tom ctím německé DIE TOTEN HOSEN! 

Znám některé písně slovenského vlastence Ondrej Ďurici z jeho hudebního alba Krajina na Predaj, ačkoliv ostře nesouhlasím s jeho pravicovým politickým smýšlením a s jeho pravicovým radikalismem, važím si ho v něčem v určitých věcech jako sebedisciplinovaného, jako sebeukázněného člověka - melancholika a více disciplinovaného vojáka který chce čistky (změny) ve vysoké politice i ve společnosti, nemám nic proti dobrému textu některých jeho písní z jeho alba Krajina na Predaj - Piesen pre Slovensko, Mama, Ďakujem a Nemám rád jsou dobré písně s krásnou mě blízkou melancholickou polohou či v melancholické poloze, a pak má Ondrej Ďurica video klipově esteticky promyšlený vizuálně velice sugestivní dobrý hudební video klip k písni Republika na skutečně vysoké profesionální urovni a velice i podmanivý, sugestivní uderný melodický motiv na klavír v klipu k písni Rekviem a Dom. Ale Ondrej Ďurica je pro mě pravicově ideologicky pomýlený, prosazuje či prosazoval rád na svých hudebních albech ve svých písních antisemitismus, rasismus a pravicový radikalismus, to je pro mě dnes už nepřijatelné. MD.

• MartinDyntar

Psáno pro Dari: Poznal jsem Dari za 2 a pul roku na Chráněném Bydlení RIAPSu v Poříčí v Trutnově nejlíp. Dari je temperamentní, živelná, impulzivní, výbušná a přitom i klidná, má ráda ticho a svůj klid, je životem zklamaná stejně jako já, je hodně nedůvěřivá, chtěl jsem ji naučit důvěřovat, má ráda dobrou náladu, je ráda veselá a vtipná, vždycky mě rozesmála a tím povzbudila, je nedůvěřivá, umíněná, zásadova a tvrdohlavá, dokáže se naštvat a jít s emocemi ven a zraňovat, ale má dobré srdce, protože jí to je vždy rychle líto a přijde a omluví se vždy ráda, nerada se dohaduje a stejně jako já v životě nejvíce touží po klidném harmonickém vztahu bez hádek, je milá, hodná, laskavá, upřímná, vstřícná a vlídná, jen hodně zklamaná a nedůvěřivá a občas ještě naivní, že sama ještě vůbec neví co v životě sama vlastně chce, Dari je v České Republice svým zevnějškem, svým vzhledem a temperamentem dnes jediná Trutnovská Shakira, Dari má hluboce dobré srdce, trápila se v životě hodně a dnes si zaslouží v životě jen to dobré a nejlepší, má s ADHD s (...), upřímně moc rád bych ji v životě zase ještě někdy viděl, chybí mi v životě hodně, stýská se mi po ní k slzám hodně, chtěl jsem ji naučit duvere a pokoře, budovat lepší vzpomínky a ona mě učila toleranci a lásce, Dari je výjimečná a krásná holka, má hluboce dobré srdce a krásný úsměv, je veselá, vtipná a zábavná, slušná, svědomita, zásadova a zodpovědná, je ráda umíněná a tvrdohlavá, je více sangvinik, je hodně extrovertní, dokáže jít se svými emocemi vždy ven a to na ní nejvíce obdivuji a miluji, že nejen mě, ale i druhé lidi dokáže vždy rozesmát a povzbudit, to mi v životě dnes nejvíce chybí - radost, štěstí, dobrá nálada a spokojenost. Dari je někde hluboce uvnitř sebe vnitřně vyrovnaná, a právě to jsem v sobě skrze ní nejvíce u sebe hledal a na ní nejvíce miloval a vždy obdivoval. MD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit