-
co je s vama????
tady je mrtvo jak nikda *5* -
-
Re: co je s vama????
zimní únava *15* *15* -
-
Re: Re: co je s vama????
tak co ste dostali k vanocum??? (nemyslim takovy ty capinky ae něco s LP) *1* -
-
Re: Re: Re: co je s vama????
já si věci s Lp kupuju sama..Naši tomu vůbec nerozumí a vlastně ani neví co od nich už mám nebo nemám tak sme to dohodli tak že si věci od LP budu kupovat radši sama. *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: co je s vama????
moje mama nekde vidi LP bo Linkin Park a uz to bere *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: co je s vama????
tak naštěstí mám s otcem stejný hudební vkus, takže oba víme co Linkin Park jsou a oba jim fandíme. Sice od nich nemám víc než pár placek a CD, ale i to mi nevadí. Hlavně, že je můžu poslouchat, kdy se mi zachce :-) -
naši si pamatujou akorat chester ae tk dobrý *1* -
moje si LP v pohode pamatuje jeste ji asi naucim Chester *1* vzdycky jenom rika ten kluk z Linkinu *15* jeste by si mohla zapamatovat metal a bylo by to upe v cajku *1* -
Ha...přidávám se, jelikož moje mamka by si ani ten název Linkin Park nezapamatovala *1* , ani kdyby čistě náhodou šla někam, kde by něco s LP měli *3* -
jo tak to se máš no...a cobro, jsme na tom stejně *1* -
moje mama nikam kde by něco takovyho vubec mohla vidět nechodí *1*
-
-
mama mi tk řikala že tomu nerozumi a že na vanoce nic takovyho nemam čekat *1*
-
-
Re: Re: Re: co je s vama????
TAK JÁ 2 TRIČKA,PLACKY A PŘÍVĚSEK NA KLÍČE=VŠE OD LP *1* -
-
já mam tk placky *1* -
-
*1*
-
-
-
-
-
-
souhlas
kdo souhlasi abychom dali Chazovi fotku co mam na profilu??????? *1* -
-
Re: souhlas
Souhlasim! Squělá foto! *14* *3* *1* -
-
Re: Re: souhlas
jj ae jaksi mi tam nende dat nevite co s tim??? je tam upe všechno nastaveni ae foto ne!!! *9* -
-
Re: Re: Re: souhlas
no to ja tky nwm *9* pisni adminovi *1* -
-
Re: Re: Re: Re: souhlas
nj asi budu muset *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: souhlas
jj *1* *1* *1* *1* *1* kakadu to snad bude vedet *1*
-
-
-
Re: Re: Re: souhlas
TAK TO BOHUŽEL NWM *9*
-
-
-
já určo souhlasím. *14* *1* -
jj tak j ta je dobra *1* ale mozna by to chtelo prosku orezat *3* takle by to bylo blby *9*
-
-
LPU deska
je mni lito ja to nwm ze by LPU9?? *15* *15* *15* ale aspon sem dala bitku se samsungem *15* *15* *15* *15* -
-
Re: LPU deska
mno a neni to LP demos????
-
-
.-)
No konečně se mi po dlouhym boji s okýnkem reklamy Samsung podařilo dostat k přidávání příspěvku *15* *8* *9* *13* Jenom jsem se vás chtěla zeptat, co řikáte na fotku co má Chester tady na hlavní stránce profilu...(mně se teda nelíbí) -
-
Re: .-)
ale přeci to nějak musí jít dát jinou fotku ne? To by byla kravina kdyby to nešlo...No ikdyž nedivila bych se *8* *3* *5* -
-
Re: Re: .-)
ok ale jakou *1* se musime dohodnout *1*
-
-
no ta reklama me tady dcl stve kdyz to jeste reknu slusne *1* *1* *1* je to s ni desny *9* ta fotka nejni spatna ale je dosti stara chtelo by to new to je pravda *4* *3* -
-
JO TA REKLAMA JE JEDINY CO SE MUSI ZMĚNIT *5* -
-
Re: Re: Re: .-)
když to tak vezmu tak jn *15* -
-
Re: Re: Re: Re: .-)
jj nwm jak vam ale me to tady ta reklama vzdycky paradne zaseka.... smajjlici se nehejbou a na pridani prispevku cekam dcl dlouho *9* aspon ze uz nejni na profilech fanousku za to sem vazne rada *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .-)
téma je hm moje otazka jak se jmenuje nova LPU deska???? -
JÁ NE xD *15* *15* *15* -
a mate tema?? *4* -
ŽE VÁHÁŠ *15* *15* *15* *15* -
no jasne *1* *1* *1* *1* *1* -
to viš když jim za to davaj velky prachy tak proč by to tady nemohlo strašit? hej nechce se tady někdo bavit o LP??? -
N TO MĚ TU TAKY NEJDOU SMAJLY *16* DO PRKENÝ VOHRADY.UŽ BY TO MOHLO ZMIZET. *1*
-
-
-
-
-
mno chtělo by to novou ikdyž to neni zas tak hrozny -
-
N STO PRO BY CHTĚLO NEW PHOTO xD
-
-
-
OMG
šmarja jak sem naka krava mohla do novinek napsat ze LP naji new song kterej se menuje In the End?? *7* *13* *13* *13* *13* naka krava ne??? *13* *13* *13* *9* *9* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *10* *10* *10* -
-
Re: OMG
WOW! Tak to je prdel...Já jsem se tak nasmála... *1* LOL! Prej novej song In The End! Dobrá kuriozita...díky, HannahMiley :-) za srandu... *3* -
-
Re: Re: OMG
tady je to sama kuriozita *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: OMG
Taky si řikám... *1* a to je právě ten důvod proč sem chodim *3* -
nj *1*
-
-
-
Re: OMG
mmnt kuknu na to kde to vubec je ale rozhodně t je blbost :) -
-
Re: Re: OMG
hej nwm kdesi to četla mno nevadi..... -
-
Linkin Park mají novou písničku.Jmenuje se In The End a je vážně nádherná!
Přidala: uživatelka hannahmiley, 5.11.2009 15:57:55 je to primo pod tapetama *16* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: OMG
hej stejně sem to nenašla ale tj jedno je to krava.... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: OMG
jjj *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: OMG
no taky hanahmyley staci ten nick *1* *1* *1* *1* *1* *1* ta je jasnaaaaa *15* *15*
-
-
-
-
-
-
LET DOWN
tak už ste slyšeli nebo spiš viděli klip na let down???? ja tvrdim docela to unde ale CBI je lepší *1* -
-
Re: LET DOWN
No, je to docela netradiční klip, musela jsem si na to zvyknout, ale moc se mi líbí, song, celej klip i Chester *3* ! Supr... -
Re: LET DOWN
JJ PRÁVĚ JSEM HO ZKOUKLA.JE NÁDHERNÝ AE NA CBI OPRAVDU NEMÁ *1* A TA ŽENSKÁ TAM TO ASI NEBUDE TALINDA ŽE?? *15* *15* -
-
Re: Re: LET DOWN
Jo je to Talinda *3* -
-
Re: Re: Re: LET DOWN
heh ona tam stoji naka zenska?? tak to na to du teda kouknout n *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: LET DOWN
ještě že je ta Talinda tak nevýrazná hlavně na konci *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: LET DOWN
kdyz si to stahnu tak to ma taky svy vyhody *1* *1* *1* na to muzou koukat i kdyz mi padne net *15* a jeste si to muzu dat do mobu *15* *15* *15* *15* -
no nemusela sto stahnout! stačilo se podivat!!!! *1* -
jee segra sem to mela jenom pusteny a nekoukala sem na to *15* *15* *15* *15* *15* *15* a ted na to stejne nekouknu ptz na youtube uz to nejni ptz to tam warner brost nechce *10* *10* *10* *9* *9* *9* budu plakat *9* *9* *9* sem si to mela stahnout *9* *9* *9* -
TJN *1* JÁ BYCH JI MÁLEM NEPOZNALA.PRÁVĚ PROTO JSEM SE PTALA. *15* J A SÉGRA.TY ŽE JSI NEVNÍMALA KLIP J??ŽE JSI MĚ PSALA ŽE SI TEN KLIP POUŠTÍŠ ASI PO 3. *15* *15* KDYŽ JSEM TI POSLALA ODKAZ *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: LET DOWN
hej tak ten je fakt dost dobrej *1* *1* *1* *1* na klip sem moc nekoukala ale song mocky super *14* *4* i mamce se libi ale tak u ni ma Chazz protekci ty se libi vsechno co zpiva Chazz i kdyby zpival skakal pes tak by se ji to urcite libilo *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
DALŠÍ SONGY
TAK UŽ JSEM SLYŠELA DALŠÍ DVA SONGY JMÉNEM CONDEMNED A IN THE DARKNESS A MUSÍM UZNAT:PARÁDA STEJNĚ JAKO CBI,MOR.AFT.,MY SUFFERING,FIRE A LET DOWN TÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKŽE JDU SCHÁNĚT DALŠÍ *14* *14* *14* *14* *14* *15* -
-
Re: DALŠÍ SONGY
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
zrada
to je na nic že už to z myspace DBS odělali taky pěkdy songy (jenom některy) člověk si to ani nestihl nide stahnout *10* -
-
Re: zrada
*1* ja to ani nestahuju *15* mi stacilo slyset par songu a uplne me to odradilo od stahovani i toho blbyho cuceni na youtube *8* *8* *8* *8* sem vsude cetla ze tam bude Chazz poradne chraptit a ze to bude rock az metal a pak je to takovej popovej cajicek *8* *8* *8* -
-
Re: Re: zrada
no jsou tam některý songy který se mi fakt nelíběj, takový ty nudný nezajímavý...ale zase dost jich je skvělejch, třeba My Suffering, Inside Of Me, Walking In Circles, End Of The World nebo Let Down -
Re: Re: zrada
jo to je cajicek ale treba end of the word se mi libi ptž je to tak ujetej *4* song až je to pekny mno ale jinak na tom nic zajimavyho nevidim ale asi si to koupim ptž mi to nebere mobil sviňák jeden -
-
Re: Re: Re: zrada
to chce asik new mobil *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: zrada
mám upe novej hej pisničky mi to bere ale jenom my surfening ne a ještě jednu jinak zbytek jo ale nikdy neviš co ti to řekne na tu dalši co tam daš... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zrada
přehraje mi jenom ten refren to MS a pak je konec a videa mi to bere ikdyž se trocha sekaj... *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: zrada
no to se mi jeste nestalo aby mi mobil neco nebral *4* mozna tak nektery videa mi neveme ale jinak vsechno upe v pohode a ze by mi nebral mp3 tak to se mi vazne nestalo *4*
-
-
-
-
-
Re: zrada
...já si to teda všechno stáhla na ulozto.cz, tam je celý zazipovaný album... *4*
-
-
Out of ashes
tak co na to řikáte???? muj nazor je nic moc -
-
Re: Out of ashes
Mně se to album fakt líbí, je fajn, jedinej song,kterej se fakt moc nepovedl je Into You. In the Darkness a Give Me Your Name jsou taky trošku slabší, ale v poho. Jinak všechny ostatní songy jsou úplně super... -
good album..hodně se mi líbí. -
-
Re: Re: Out of ashes
je to takovej moc velkej klidek nak moc me to neevzalo *8* *8* *8* ale na depku nemuselo by bejt spatny *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Out of ashes
na depku mam leave out all the rest *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Out of ashes
já mám na depku odjkživa One step closer. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Out of ashes
j nej je OSC na RtR tam je upe uzasny desme me bavej ty LP prodlouzeny verze *14* *1* mocky super *4* -
OSC je zahraný všude nejlíp a taky proto je to mů nejoblíbenější song *5* -
jj tam je fakt GooD ale upe naj je tam OSC *4* to je upe bast -
APFMH je dobrá ale ůplně skvěle je zahraná na Live in Texas *3* -
OSC?? no taky nejni spatny me zabira a place for my head *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
jj presne tak *8* cekala sem neco lepsiho *4* -
-
Re: Re: Out of ashes
nejlepčí je Condemned
-
-
-
Let Down
tak jsem si konečně poslechla Let Down vcelku a bylo to fakt suprrr *3* -
-
Re: Let Down
jupíííííí ja mam tak rada youtube!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* http://www.youtube.com/watch?v=nY3lw8iSSh8 a jako let down vezne dobrej song *1* -
-
Re: Re: Let Down
TO JÁ UŽ MÁM NĚJAKÉ PÍSNIČKY V TELEFONU.MÁM TAM NAPŘ.LET DOWN,MY SUFFERING,FIRE,MORNING AFTER A CRAWL BACK IN. *5* -
-
Re: Re: Re: Let Down
jj ty tam tk mam až na to let down to mi nende stahnout a my surfening mi ten mobil nechce načist nahraje jenom refrem :D -
-
Re: Re: Re: Re: Let Down
no jo to mně nejde stáhnout vůbec nic v empétrojce mám jen CBI a štve mě to, je to k zlosti *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Let Down
cbi sem nemela čas někde najit jako jenom song tak tam mam video co se seka :) ale většinou si všechny ty songy pustim na myspace přece jenom kvalita zvuku na kompu je lepši jak v mobu
-
-
-
-
-