Přejít na výpis diskuzí

Chester Bennington

OSOBNOST 31.12.2006 
559 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pstrosik

...

Dala sem k Chazovi asi tak 10 fotek a nahrála se jen 1. *16* *16* *16* *16* *16* Se na to fakt už vyseru *16* *16* co je moc to je moc *16* *16*
    • mikes38

Re: ...

hele ja sem psala adminovi a on mi rakl ze nahrani fotek zavisi na kvalite a obsahu kdyztak koukni do diskuse u Mika Shinody sem tam ten vzkaz dala celej
  • pstrosik

Out of Ashes už vyšlo...

Jo je to tak sice předčasně ale vyšlo..na netu sem ho viděla za 449Kč jinak na Rapidsharu už de i stáhnout ale já si počkám. *1*
    • mikes38

Re: Out of Ashes už vyšlo...

mnp ja si taky rada pockam *4* jas em totiz jeste nepochopila jak se z rapidsharu stahuje *1* *1* *1* *15* *15* *15* *1* *1* *1* mno spis sem na to posledni dobou ani nekoukala ale stejne to nwm
      • pstrosik

Re: Re: Out of Ashes už vyšlo...

no a mě to z tama zas stahovat z nějakého nepochopitelného důvodu nejde.. takže sme na tom skoro stejně.
        • Re: Re: Re: Out of Ashes už vyšlo...

je to tam na hovno protože tam jde zadarmo stahnout jenom jednou :) mno němci ho maji v přepočtu za 520 kč tak to neni zas tak moc :d
          • linkinwoman

Re: Re: Re: Re: Out of Ashes už vyšlo...

A PROČ NESTAHUJETE TŘEBA Z ULOZ.TO TAM STAHUJU JÁ. *3*
            • mikes38

Re: Re: Re: Re: Re: Out of Ashes už vyšlo...

no tak jas *4* ja jeste pudu na youtube *14* *1* neco tam zkouknu a pak mozna budu stahovat *1* *1* *1* *1* *3*
            • linkinwoman

TAK JN,SEM CHTĚLA JEN POMOCT *5* *5*
            • mikes38

mno a ja si pockam jestli to bude za stahnuti stat *1* *1* *1* *1* *1*
            • pstrosik

no mě je to jedno já to stejně budu objednávat *1*
  • nika.

chazzik

Ta nejnovější fotka s tim tetováním je fakt cool *1* Chester tam má blažený výraz jako kdyby se právě účastnil velice příjemné masáže od velice příjemné masérky *3* *4* *1* ale je fakt že už mu to asi tak opravdu připadá *3*
    • pstrosik

Re: chazzik

jn. *1* taky si chci nechat dělat tetování a mám z toho bobky celkem. Furt si říkám jestli to bude hodně bolet a jestli tam nebudu brečet nebo řvát bolestí ale tady když vidím Chaze tak to spíš vypadá jako že mu to dělá kdovíjak dobře a ne že by to bylo bolestivé a ten strach ze mě nachvilku vždycky opadne.. *1*
      • mikes38

Re: Re: chazzik

nj jenze Chazz to bere jako uzasny uvolneni a prej mu to prinasi radost a bolest bo co to placal *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re: chazzik

sem si četla jaky na to maj němci komentař - kua ja když ho vidim jak je uvolněnej on snad spí?! ja u toho tetování tak řval bolestí fuj!!!! tak nwm estli to je zas takovej relax :)
          • pstrosik

Re: Re: Re: Re: chazzik

super good nápad sem pro kdo se přidá? *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: chazzik

takže ja jdu s vama i za těma Slipknotama :) jo a mohli bysme taky do las vegas do club tatto nechat si udělat nějakej lp logo *1*
            • pstrosik

Re: Re: Re: Re: Re: chazzik

jo klidně takže vezmeme to postupně nejprve k Chazovi potom k Mikovi a zbytek to se uvidí podle toho jak se nám bude chtít a já bych ještě zašla na návštěvu k Keanu Reevesovi to bych si nemohla nechat ujít.. bereš? *1*
            • mikes38

mno ja na 100% *1* *1* *1* jeste se stavime u Mika ju *15* *15* *15* *15* a jeste bych rada zesla na SlipKnoT jako kdyz uz bedem v LA *1* *1* *1* *1*
          • mikes38

Re: Re: Re: Re: chazzik

treba vazne spi *1* *1* *1* se nadopoval nakejma praskama aby mu tam usnul a nekde vzadu stoji Talinda aby si ho potom odtahla domu *15* *15* *15* *15* *15*
            • mikes38

jooo jasne beru proste si to tam uzijem *1* *1* *1* mno ale ted nwm jestli sou SlipKnoTi v LA ale tak aspon ty KoRni by tam meli bejt *15* *15* *15* *15*
            • mikes38

njn tak pojedem za Chazzem a prohrabnem mu album *1* *1* *1* *1* *1*
            • pstrosik

ntj ale my nemůžeme vědět jak se u toho Tal tváří.. Ta na fotce kde jí dělají tetování zatím nebyla co já vím *1*
            • mikes38

*1* *1* *1* *1* to by bylo blby *9* treba by si potom Talinda taky dala kerku a byla by u toho upe v klidu *15* co potom chudak Chazz *9* *1* *1* *1* *1*
            • pstrosik

proč ne?? *1*
            • mikes38

treba to vazne fotila Talinda proc ne *4* treba si zase davali stejnou kerku tak tam byla s nim bo ho jenom doprovodila *4* mno a stejen myslite ze by pred Talindou rval bo by se tvaril jak v mucirne?? *1*

už je zvyklej dyt jich ma tolik...
            • nika.

No to musí.... *1* jenže Chester, to je jiná.... *3*
            • pstrosik

to je jedno jestli mu zrovna něco dělá nebo ne. dyt to musí bolet ještě dlouho potom ne? *1* *1*

jo a fotila to Talinda :)
            • mikes38

hele kouknete na tu fotku poradne ju *15* kdyt mu zrovna nic nedela tak co by se netvaril spokojene *1* *1* *1* *1*
            • nika.

Nwm, nevypadá moc nadopovaně, ten se takhle tváří furt *1* spíš dělal machry a tenhle výraz předvedl jen na chvíli na tu fotku, taky proto je rozmazaná, protože fotograf musel spěchat *3*

mno nwm estli ma chaz 70 to se mi nezda muj tata je taky hubenej a ma 90 *1* no ale i kbyby byl mezi něma rozdil jenom 25 kg nadřela by se *4*
            • pstrosik

No nevim ale řekla bych že v té váze zas nebude tak velký rozdíl Chaz je hubený jak žížala takže bych řekla že váží tak 67,68 kg max. 70. a Talinda možná 59, 60 nebo tak nějak bych řekla takže to nebude moc velký rozdíl asi.
            • mikes38

tak ted by me zajimalo jestli je Talinda jenom z kosti a kuze bo jestli je Chazz tak tlusty prase *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*

by se nadřela chuděra on musi važit dvakrat tolik jak ona *1*
    • mikes38

Re: chazzik

jj to mas pravdu ta new fotka je vazne best *1*
  • 30 sekund

tak která s těch kratkejch ukazek se vam nejvic libila???
    • pstrosik

Re: 30 sekund

já nevím mě už se asik stejně bude vždycky nejvíc líbit My suffering a Inside of me. Co tobě?
      • Re: Re: 30 sekund

jo tk tyto dvě
        • mikes38

Re: Re: Re: 30 sekund

ukazek?? ja myslela ze to je takle cely *1* *1* *1* *1* mno tak asi ne n *4* *15*
          • mikes38

Re: Re: Re: Re: 30 sekund

*15* *15* by se dostal do radia tak by misto jednoho songu hrali treba 6 *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: 30 sekund

světový výrobce nátěrových hmot jéé
            • mikes38

Re: Re: Re: Re: Re: 30 sekund

*1* *1* *1* *1* je hele tady je dovolena *15* *15* *15*je plastovy okna a vysivana osuska jmenem Vendelin *1* *1* *1* *1* *1*

jo je tam reklama na eta páni v přispevku na nej chlapa na svete se prodavaj osužky s fénem zdarma jééé
            • mikes38

myslis nektery slova v prispevku?? to jako nwm proc ale sou pod tim reklamy *4* kdyz si na to stoupnes mysi tak tam je naka reklama jaky nwm proc se to tak dela

ae jenom někdy

*1* mám dotaz proč se mi to je vždycky podtrhne????
          • pstrosik

Re: Re: Re: Re: 30 sekund

ty 4 co maj DBS na myspace sou celý ale na jedné stránce si mužeš poslechnout 30 sekundové ukázky všech 12 songu na albu. *3*
            • nika.

Mě se hodně líbí Fire, Let Down a My Suffering *3* *14*

zakvakal by 3 slova a konec songu??? nwm co je na tom peknyho!!!!
            • mikes38

mno to by bylo pekny *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1*

už tak mě sere jak sou kratky a eště kdyby byli jenom 30 vteřin JEŽIŠ
            • mikes38

j aha *15* *15* *15* *15*
  • foxlp

bez chestra by to neslo

nebyl by chester nebyl by linkin park tak to bylo tak to je a tak to taky bude
    • nika.

Re: bez chestra by to neslo

A taky platí: kdyby nebyl Chester, tak to bych asi vůbec nežila *1* *1*
      • nika.

Re: Re: bez chestra by to neslo

*3* *1* *1* *1* kéž by...
        • mikes38

Re: Re: Re: bez chestra by to neslo

tak tady nezavid ne *15* *15* *15* *9* *15* *15* *15* *15* *15*
      • Re: Re: bez chestra by to neslo

je to snad tvůj táta ???? *1* *1* *1*
        • mikes38

Re: Re: Re: bez chestra by to neslo

ne mama *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: bez chestra by to neslo

jistě že
    • linkinwoman

Re: bez chestra by to neslo

ÁNO
      • mikes38

Re: Re: bez chestra by to neslo

jj bez Chazze by to uz nebylo ono *8* tak at LP jeste dlooooooooho hrajou!!!!! *4*
        • No vidìte. Je rok 2017 a já jsem jedno slzavý ùdolí.
          Mikes, když jste psal tu první větu, tehdy ještě nikdo netušil..
          Byl to talent od Boha. Měl obrovské charisma.
          Měla jsem ho moc ráda. Nikdy na něj nezapomenu.
          RIP zlato
        • Re: Re: Re: bez chestra by to neslo

jjj a este že se přejmenovali z toho xera nebo co to byli to je strašnej nazev
          • linkinwoman

Re: Re: Re: Re: bez chestra by to neslo

taky se mi moc nelíbí *1*
  • foxlp

ahoj vsichni

ahojky vsichni pisnu sem neco protoze sem tu dlouho nic nenapsal a abys te si nemysleli ze jeden fanousek lp odpad tak to fakt nikdy i kdyz proste budu na smrtelny posteli tak si dam do usi sluchatka dam je na plny pecky a pustim si linkin park protoze jsou best!!! jak se tu mate ja nemam moc casu ale to neznamena ze sem prestal poslouchat linkin park posloucham je cim dal tim vic a nikdy nemam dost a nikdy neprestanu i kdyz mi bude treba 80let.tak je budu poslouchat jsou proste nejlepsi pro me a asi mi date za pravdu ze zadna jina skupina nema tak propracovany songy a klipy jako linkin park at zije chester charles bennington *1* *1* *3* *14*
    • mikes38

Re: ahoj vsichni

jo LP sou proste BEST *15* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: ahoj vsichni

:) přemyšlim kterou pisničku si necham zahrat na svadbu a pak na pohreb :)
        • mikes38

Re: Re: Re: ahoj vsichni

mno tak zacatek bude 100% Linkin Park
          • Re: Re: Re: Re: ahoj vsichni

myslim na svadbu bud nobodys listening nebo runaway popř. easier for run takovy poklidny songy a napohreb 100pro shadow of the day, ale nepovažujte mě za blazna ja jenom uvažuju kdyby *14* *4* *4*
            • mikes38

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj vsichni

jj to by bylo upe nej aby mu nevadili LP by mu vadili tak by snad ani svatba nebyla *15* *15* *15* *15* *15* ale tak to asik zase ne ale LP fans by byl idealni bo pro me aspon nakej metalista *1* *1* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ahoj vsichni

jo a proto to všude musim napsat aby to každej věděl a potom to do te pohřebacky služby někdo dal *14* mno a doufam že na moji svadbe bude ženich nějakej lpfan a tak mu nebude vadit *14*
            • pstrosik

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj vsichni

já o tom taky uvažovala o té svatbě ne ale co bych si od nich nechala zahrát na pohřeb tak o tom jo *1* nejhorší je stejně na tom to že až zemřeš tak se nikdy nedozvíš jestli ti to zahráli nebo ne. *5* taky nejsem blázen ale uvažovala sem o tom...člověk přeci nikdy neví kdy to přijde.. *5*
  • pstrosik

Inside of me

Komu se líbí new song od DBS Inside of me ať zvedne ruku! *1* *1* *1*
    • nika.

Re: Inside of me

Kam na to chodíš? *3*
      • pstrosik

Re: Re: Inside of me

na Myspace DBS! *1* Doporučuji poslechnout protože je to supr song!!
        • nika.

Re: Re: Re: Inside of me

Fajn, dik, už tam honem jdu *3* !
        • Re: Re: Re: Inside of me

jo to je ale moc kratky .... všechny ty jejich songy
    • linkinwoman

Re: Inside of me

JÁ HO ETĚ NESLYŠELA TÁÁÁÁÁKŽE NWM *9*
  • Datum

tak kdy to dbs vynde v evrope???
    • pstrosik

Re: Datum

asi 30.10.
      • mikes38

Re: Re: Datum

nj pstrosik to je nase zachrana *1* diky *14* *15*
        • pstrosik

Re: Re: Re: Datum

není zač. *3*
          • linkinwoman

Re: Re: Re: Re: Datum

JJ,DÍKY *1* *1*
        • pstrosik

není zač. *3*
        • Re: Re: Re: Datum

njn
    • linkinwoman

Re: Datum

POČÍTÁM TAK ZA MĚSÍC,DŘIV NE *1* *1* *1*
      • Re: Re: Datum

pls upřesnit někde to už psali ale nechce se mi to hledat....
        • linkinwoman

jo tak to mě taky ne...
  • mikes38

LOL

na to ze ma Chazz v diskografii HT, Meteoru a MtM uz sem si zvykla ale ze v MtM je Numb tak to je pro me novinka *15* *15* *15* *15* *15*
    • nika.

Re: LOL

tyjo, snažila jsem se to smazat, ale prostě to nikdy neni schváleno...já to prostě nechápu...chtělo by to nějakýho admina kterej s tim něco může dělat. Taky si myslim, že by chtěla změnit hlavní fotka, protože je trošku stará *4* (a mně se nelíbí *3* ) ale tohle my nemůžeme editovat. Ty alba jo, jenže k čemu to je, když to ten admin nikdy neschválí *16*
      • pstrosik

Re: Re: LOL

no tak ona je ta fotka jako dobrá ale mohla by se tam dát nějaká novější to je pravda stejně tak jako u Phoenixe ten tam má taky takovou divnou fotku
    • pstrosik

je to děs a navíc sou v názvech songů pravopisné chyby..je to na p*** že s tím nejde nic dělat *16*
      • Re: Re: LOL

jj ty chyby sou horši jak kdyby to sem psali česky :)
    • linkinwoman

NO TAK TO JE NÁŘEZ *15* *15* *15* *15*
      • mikes38

Re: Re: LOL

*1* *1* *1* *1* *1* *1* ale jako to by chtelo s tim neco udelat *8* kdyt todle je hrozny co je tady napsany za zwasty *8* *16*
  • nika.

OOA

CD DBS jsem zatim našla v jednom e-shopu jako předobjednávku, a stálo to 702 Kč, což je docela hustý. Ou jé *9*
    • pstrosik

Re: OOA

to pujde dolů *3*
      • mikes38

Re: Re: OOA

702?? no to snad ne!!! *16* taky bych rekla ze to pude dolu jako zacinajici skupina si snad nemuzou dovolit dat takovou cenu *8* *8* ne ze by me to nejak trapilo ja to budu nekde stahovat ale stejne se mi to zda jako strasna blbost *8* nebyly u toho treba naky dodatky, materialy z nahravani...... za samotny CD se mi to zda hodne
        • linkinwoman

Re: Re: Re: OOA

TO PŮDE URČO DOLŮ,KOLIK CD ŠLO DOLŮ,DCL DOOOST,DOKONCE-RTR ŠLO DOOOOOOOST DOLŮ.NĚKDE Z 500 KČ NA 350 KČ
          • Re: Re: Re: Re: OOA

začinajici skupina to sice je mno ale víš jak takovy hvezdy jako je chaz nebo julien-k
            • nika.

Re: Re: Re: Re: Re: OOA

no, podle mě to tam taky některý fotky nechce dát kvůli autorskejm právům *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: OOA

myslim 3
            • pstrosik

a kolik si jich tam dala?

mno a je tam jen jedna....
            • mikes38

nj *9* asi to vic fotek nedokaze nahrat *7* jenom tak tech kolem 5 vic to asi nezvlada *8* bo ja nwm
            • nika.

No to mě se taky permanentně stává *8* *13* *9* *9* Hodim tam třeba 10 fotek a jsou tam jen 2! *10*

ja tam včara tk dala nejaky fotky tak uvidime
            • pstrosik

jo ale já jich tam hodila aspon 15 a nečetlo se jich tam asi jenom 6 *16* To mě naštvalo a ten zbytek co se tam neobjevily tak ty byly taky suprové. Je to bordel tady s tím.
            • nika.

No, já nemám ponětí o tom jak moc zajímá DBS lidi kteří nejsou fanoušci LP, ale myslim si že reklama udělá hodně. A taky Chester. Mám dojem že je známej nejen pro ty co ho obdivují...doufám že to bude tak za těch 500Kč, ale to je stejně hodně *10* Mimochodem díky pstrosikovi za skvělou várku Chesterovejch fotek *14*
            • pstrosik

my tady v česku možná ale třeba v USA jich zná víc lidí..to ty nemůžeš vědět ale určo je tam zná víc lidí než tady.. *3*
            • mikes38

taky si myslim ze 702 je blbost stejne DBS znaj jenom LP fans takze zadna velka slava *8* *3* jako Chazze mozna par lidi zna lae julien-k sem teda slysela poprvi
            • pstrosik

no prostě 702 to nebude stát určitě.. *13* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší