-
UŽ JEN 2 DNY
UŽ JEN 2 DNY A OFICIÁLNĚ VÍJDE CRAWL BACK IN KLIP.UŽ SE TĚŠÍM.MUHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE-S ORRY PROSTĚ MĚ TO BAVÍ PSÁT xD *15* *15* *15* -
-
Re: UŽ JEN 2 DNY
za dva dny?? ja sem na nakej official koukala vcer ana youtube *1* ale ted nwm jestli to byl crawl back in ale asi j *4* -
-
Re: Re: UŽ JEN 2 DNY
jestli to nebylo na černo víš... *1* -
-
Re: Re: Re: UŽ JEN 2 DNY
mno ja sem byla upe vygumovana tak nwm jestli to byl official jestli to byl CBI proste nwm nic *15* tam budu muset zajit jeste jednou bo co *15* *15* *15* ale tak asi to bylo ono -
-
Re: Re: Re: Re: UŽ JEN 2 DNY
na cerno nebo ne ja už to mam v mobilu :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: UŽ JEN 2 DNY
*1* *1* *1* *1* *1* -
HMMMMMM,DÍK *9* -
blbý -
HEZKÝ,JÁ TO CHCU TAKY,JENŽE MĚ TO NEPŮJDE *9*
-
-
-
-
-
-
SE POCHLUBTE???
NWM JESTLI JSTE TO UŽ VIDĚLI,AE DBS UŽ MAJÍ VIDEOKLIP K CBI,CHTĚLA JSEM SEM DÁT ODKAZ,AE NA YOUTUBE TEN KLIP SMAZALI,NWM PROČ.NO JEN KDO STE HO VIDĚL,CO NA NĚJ ŘÍKÁTE?? *7* *7* -
-
Re: SE POCHLUBTE???
Smazali ho asi proto, že má vyjít až 8.9., takže to bylo nelegální. Ale závidim těm co jste ho už stihli skouknout. A já si musim počkat ještě 4 dny *9* -
-
Re: Re: SE POCHLUBTE???
Nemusíš... ten klip na youtube pořád je... tady http://www.youtube.com/watch?v=-ycK NQJSrbE -
-
Re: Re: Re: SE POCHLUBTE???
bez té mezery mezi K a N *3*
Jinak klip se mi líbí ale: je docela jednotvárný Chester tam stojí dalo by se říct pořád na samým místě, stále stejné prostředí...chtělo by to něčím oživit.. jediné co to tam zachranuje je dobře vypadající Chester(to ale není nic neobvyklého *1* ) zajimavé prostředí a skvělý song k tomu a taky ještě musím říct že to byl celkem dobrý nápad ten klip ale měli tam prostě ještě něco přidat...jinak sem ale čekala o něco víc..ale tak uvidím klip k New Divide se mi taky zprvu moc nelíbil a potom sem si na něj zvykla.. -
-
Re: Re: Re: Re: SE POCHLUBTE???
jo ND mi taky moc nechutna jo a to video si mužete stahnou na http://www.4shared.com/file/1298656 93/ca8e743/Dead_By_Sunrise_-_Crawl_ Back_In_Video.html stači pod videem kliknout na downald nebo jak se to piše...... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: SE POCHLUBTE???
já asi z bontonloadu. -
mnoeště mi nekdo napište kde to objednate *3* -
tyvl segra to mas dobry ani ses nepochlubila ze ti to takle vychazi *15* asi si Chazz zjistil kdy mas narozky *1* no tak to zase treba placam ale je to super nahoda -
to mě se zas ND líbí.A ten odkaz mi nešel ae to je jedno.Já se tak těším na 8.9. to mám narozky 15. a má vyjít klip DBS tak to si budu pamatovat hoooooooodně dlouho,doufám že na to nikdy nezapomenu,ono se vlastně ani nedá zapomenout. *15* *15*
-
-
-
-
-
-
mrkněte se :-D
http://www.youtube.com/watch?v=lsVh rQYvWkY -
-
Re: mrkněte se :-D
zas ta mezera mezi těma písmenama u konce Vh a r tam nemá být.. nevím proč se mi tam furt dělá když sem to tu psala tak sem ji tam neměla.. *10* škoda že tu nejdou dávat odkazy.. *9* -
-
Re: Re: mrkněte se :-D
TO TEDA,WELKÁ ŠKODA. *9* -
-
Re: Re: Re: mrkněte se :-D
tak si ji tam vymaž ne..? -
-
Re: Re: Re: Re: mrkněte se :-D
já jsem si ji vymazala. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mrkněte se :-D
to je dobře.. *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
lp.cz
Ten koho zajímá DBS tak se podivejte na www.linkinpark.cz. A budete mile překvapeni.. Já teda sem. *15* -
-
Re: lp.cz
NO JÁ TAKY.A HLAVNĚ KDYŽ PREMIÉRA KLIPU CRAWL BACK IN JE 8.ZÁŘÍ KDY MÁM 15.NAROZKY.KUA SUPEEEEEEEER *14* *14* *14* -
-
Re: Re: lp.cz
tak se mi zdá že všichni fans LP sou v září.. nebo aspon velká většina.. no de vidět že toho máme hodně všichni společného.. *1* btw já mám narozky 10.9. *1* *1* -
-
Re: Re: Re: lp.cz
No tak to sem out *4* jsem v červenci *9* Ale o to víc se budu snažit bejt co nejlepší fanynka *1* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: lp.cz
jo tak najdou se vyjímky ale co sem viděla na lp.cz jak tam kdysi kecali kdo kdy má narozky tak tam asi tak 15 lidí napsalo že v září.. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: lp.cz
jo někdy když to člověk čte nestači se divit všichni to maj k narozkam a tak....
-
-
Re: Re: Re: Re: lp.cz
ja mam v breznu svatek mno kousicek chaze -
-
Už se nám to nikdy nesplní mu popřát.
Už nikdy.
RIP zlatíčko..
Nikdy na Tebe nezapomeneme..
-
-
-
Re: Re: Re: lp.cz
NO TAK TJ VERRY NICE. *14* *15*
-
-
-
-
cd DBS
nwte někto kdy bude cd Dead by Sunrise tady v čr??já bych si ho chtěla koupit ae nwm kdy tu bude. *5* *5* -
-
Re: cd DBS
no tak má vyjít 13.10 a to je myšleno určitě i v Evropě ne? já bych řekla že jo.. takže počítám že by to tu mělo taky tak být no ale s ohledem na to že v čr je všechno pozdě tak by to mohlo být v obchodech tak 14. nebo 15. už.. teda aspon myslím. -
-
Re: Re: cd DBS
Já se moc těšim, ale je to ještě docela dlouho *9* Stejně asi nebudu mít tou dobou prachy, no, uvidíme jestli budu muset zase stahovat *3* *4* -
-
Re: Re: Re: cd DBS
ještě mě zajima v jakym obchodě to budou prodavat -
-
Re: Re: Re: Re: cd DBS
přes internet to seženeš určitě. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: cd DBS
jo ja wim ale kamenej obchod.....no stejně na naši vesničce.... *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
JJ
PŘESNĚ.MY JELI DO LA A PAK DO FINSKA,MY SPOLU PROCESTUJEME CELÝ SVĚT A ZA TO VDĚČÍM TOBĚ,DĚKUJI SESTŘI.... *15* *15* -
-
Re: JJ
no jasný.........hele,člověk nikdy nic nwí pokud to neviděl,bo nezažil... *15* *15* *1* *1* -
Re: JJ
no jas my sme segry linkinacky *15* *15* *15* pls nekterych nasich prispevku si nevsimejte to asi pochopime jenom my dve vit linkinwomen *1* *1* *1* -
-
Re: Re: JJ
až si to bude někdy čist chaz :) jo na stáří má o zábavu postaráno -
-
Re: Re: Re: JJ
no jas aspon se pobavi *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: JJ
to teda ikdyž občas nebde chápat jako vy ae to newa *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: JJ
sim tě kdyby si to z češtiny chtěli přeložit do ajiny tak by jim to v tom panelu který to překládá ještě napsalo: tento jazyt z kterého chcete přeložit text nebyl nalezen nejspíš ani neexistuje. *1* *1* *1* -
n jeden cas mi tady naskakoval panel ze by mi to prelozilo *1* ale prekladalo by mi to z cestiny do ajiny tak sem to vyhodila *15* *15* tak to maj treba taky *1* -
Stejně by se jim to ani nechtělo překládat bych řekla..komu by se taky chtělo že. *1* -
jenom by tomu asi moc nerozumeli ptz tady mame hefo zkratek a slova ktery by se jim treba nepreelozili *9* *1* *1* *1* -
že jo nahoda je blbec ale vubec by to nevadilo -
no muj napad to nebyl tak jako nwm ale kdyby nahodou.... *15* *15* *15* *15* -
no tak třeba si to bude Chester číst zrovna když tam bude i Mike *15* *15* n ae ještě něco ě napadá,jak by k tomu přišli?? *15* *15* *1* *1* -
a proc ne??!! *7* *7* me je jedno jakou si precte si klidne muze precist vsechny *1* *1* *1* -
proc by si měl mike čist dizkuzu o chesterovi???? -
doufam ze to bude cist Mike *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
JB
TO MĚ TO VADIT TAKY NEBUDE........ *15* *15* *15* *15* *5* *5* *5* TO BY BYLA POHODA. -
-
Re: JB
njn aspon by prestalo oteplovani planety *15* *15* *15* -
-
Re: Re: JB
áno,konečně o pár teploušů namíň,mohli by vyhořet jak to píšou v Bravu to bych SLAVILA. *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: JB
tak budem slavit spolu j *15* *15* uz mame v planu zakopat swini tak spolu budem i slavit ne??!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: JB
jj,my máme tolik plánů,to asik bude tím že jsme ségry xD *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: JB
jj *1* komu se postesti mit tak super segru *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
BRAVO
tak a v BRAVU nam zase drbou Chazze *1* dneska prisli na to ze je nejlepsi tata ptz nosi svymu synovi bagl *4* je tam i fotka ja ten batoh nese *15* nwm co se jim na tom zda tak zajimavyho n ale kdyz myslej.... *1* -
-
Re: BRAVO
No jo, Bravo už zas neví, v čem se rejpat. Ale proč ne nejlepší táta *4* ? Já bych takovýho určitě brala *1* . No ikdyž, byla by to trochu škoda..... -
-
Re: Re: BRAVO
nadruhou stranu ho vlastně tak trochu chválej -
-
Re: Re: Re: BRAVO
jj taky bych rekla ze je to pochvala ale o Chazzovi kazdej vi ze je uzasnej tata ted to jenom vi vic lidi *15* -
-
Re: Re: Re: Re: BRAVO
no, ještě že to o něm víme *1* jinak bysme totiž Bravu nevěřily *3*
-
-
-
-
Re: BRAVO
Divím se že bravo vůbec existuje kdyby to Chaz viděl tak by se asi hodně podivil nad slepičími mozky čechů, protože mě se na tom nezdá nic divného když otec svému malému synovi pomáhá s báglem. No ale bravo je bravo. *9* -
-
Re: Re: BRAVO
Přesně to Bravo upadá čím dál víc a je čím dál víc trapnější. *5* -
-
taky nwm co na tom videj taky si myslim ze na tom nejni nic spatnyho *9* bravo se podle me drzi jenom proto ze drbou HSM, stmívani, JB, US5..... kdyby o tomdle nepsali tak by pomalu ale jiste skoncily *8* -
-
Re: Re: Re: Re: BRAVO
áno,přesně a ještě tam píšou o tom teploušovi Brunovi,ae to stmívání je dcl dobrej film a výborná knížka. *5* *5* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: BRAVO
presne *9* ptala sem se na to samotnych JB fans a ty rikali ze je to uplna blbost pritom v bravu to popisovali jako absolutni propadak a ze koncej..... *9* no ale kdyby skoncili tak uprimne komu by to vadilo??!!! me teda NE *1* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: BRAVO
nedavno psali jak sou JB out ale vyhravaj hitparady...
-
-
-
Někdy už sem si říkala že už ani víc trapnější být nemůže ale jak tak vidím tak jo.. *5*
-
-
-
-
Crawl back in
Song Crawl back in už je venku!! Poslechnout si ho můžete na myspace.com. DBS ho tam maj v mp3..!! -
-
Re: Crawl back in
crawl back in se povedl...poslouchám dokola a dokola a znám už ho nazpaměť....boží -
crawl bach in se povedl...poslouchám dokola a dokola a znám už ho nazpaměť....boží -
http://mp3.teledyski.info/index.htm l?text=dead+by+sunrise&strona=1&fil e=global&name=eplik&dalej=Szukaj - dead by sunrise v mp3 ke stazeni *3* -
-
Re: Re: Crawl back in
the best neni co dodat -
-
Re: Re: Re: Crawl back in
ÁNO.A TAKY JE GOOD MORNING AFTER. *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5*
-
-
-
-
chester
Krásy teda moc nepobral, ale zpívá úplně skvěle!! *15* -
-
Re: chester
Aspoň podle mýho názoru jsou jen a)krásný chlapi co skvěle zpívaj nebo b)hnusný chlapi co neumí zpívat. Chestera bych jednoznačně zařadila do kategorie a) *1* A jelikož si myslím, že je to nejlepší zpěvák, kterýho znám, tak je taky nejhezčí, kterýho znám *3* *14* -
-
Re: Re: chester
Zajimavý názor... *4* -
-
Re: Re: Re: chester
a co ti co neuměj zpivat vubec??? a ani se o to nesnaži? -
-
Re: Re: Re: Re: chester
myslim zpěváky *4* totiž ne vždy se pod názvem zpěvák skrývá osoba která umí zpívat *3*
-
-
-
-
Mám na to trochu jiný názor...:Je to krásný chlap s krásným hlasem. *3* Co víc si můžu přát? Jo a doufám že LP ty české diskuse neprocházejí...to bych jim nepřála by se za nás za čechy museli akorát tak stydět... *9* *9* -
-
Nikdy na něj nezapomenu.
Krásný s překrásným hlasem.
RIP zlatíčko.. snad je Ti tam nahoře líp -
myslim že sem ani nechoděj my jsme takova prdel světa..... malinka zemička ve velkym světě -
-
no moment ... Joe říkal, že se mu v čr líbí a že sem určo přitáhnou zas *3* *1* -
-
jj to rikal myslim ze je to i na youtube *1* ale on rikal neco ve stylu ze cesi mu davaj hodne seku a proto je ma rad *15* *15* *15* bo tak nak to bylo
-
-
jn ale kdyz u nas maji koncik tak by se do naky diskuse mohli kouknout *15* *15* *15* *15* ale pochybuju ze to delaj v americe je urcite spousta blogu... o LP takze tam maj asi prace dost *4* -
-
Myslím že ted nemají čas prohlížet ani ty americké weby o nich..ne tak ty naše české na ty si podle mě ani nevzpomenou. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: chester
No to taky doufám že už sou aspon v půlce.. *1* ale jinak se těším na obě asi tak stejně..O DBS se ted ale přeci jen zajímám víc protože ta má vyjít dřív..ještě 2 měsíce... *9* *1* -
jn doufam ze uz poradne delaj na tom new CD na to se tesim vic nez na DBS *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
kdyby si to četl takovej krasnej chlap!! -
-
nekde sem cetla ze LP prochazeji svy fanouskovsky stranky *4* myslim ze to rikal sam Mike *7* ale uz se nezminil jestli chodej i na ty cesky *15* *15* ale stejne by tomu asi nerozumeli *3* *3* -
-
mno mě to všechno překlada počitač ty jejich stranky proč by to v americe nešlo taky ???!!! -
-
no tak kdyz to de i tady tak bych se divila aby to v americe neslo *8* *15* *15* *15* ale treba jim to nepreklada *1* *1* *1* -
-
jo napsal to sem anglicky a my češti tutani na to hleděli co to ma bejt? -
treba by se pridal *1* *1* *1* *1* -
češi budou trochu na hlavu -
asi neco jako OMG tem mejm fanouskum hrabe *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
MNO...TAK KDYBY JIM TO PŘEKLÁDALO TAK BY MĚ ZAJÍMALO CO SI POMYSLÍ MIKE,KDYŽ SE NA JEHO STRÁNCE BAVÍME A TOM JESTLI JDE ZE MĚ STRACH BO NE *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-