-
Re: Re: LOL
no tak ona je ta fotka jako dobrá ale mohla by se tam dát nějaká novější to je pravda stejně tak jako u Phoenixe ten tam má taky takovou divnou fotku -
Re: Re: Inside of me
na Myspace DBS! *1* Doporučuji poslechnout protože je to supr song!! -
Re: Re: bez chestra by to neslo
jj bez Chazze by to uz nebylo ono *8* tak at LP jeste dlooooooooho hrajou!!!!! *4* -
Re: ahoj vsichni
jo LP sou proste BEST *15* *14* *14* *14* *14* -
Re: bez chestra by to neslo
ÁNO -
bez chestra by to neslo
nebyl by chester nebyl by linkin park tak to bylo tak to je a tak to taky bude -
ahoj vsichni
ahojky vsichni pisnu sem neco protoze sem tu dlouho nic nenapsal a abys te si nemysleli ze jeden fanousek lp odpad tak to fakt nikdy i kdyz proste budu na smrtelny posteli tak si dam do usi sluchatka dam je na plny pecky a pustim si linkin park protoze jsou best!!! jak se tu mate ja nemam moc casu ale to neznamena ze sem prestal poslouchat linkin park posloucham je cim dal tim vic a nikdy nemam dost a nikdy neprestanu i kdyz mi bude treba 80let.tak je budu poslouchat jsou proste nejlepsi pro me a asi mi date za pravdu ze zadna jina skupina nema tak propracovany songy a klipy jako linkin park at zije chester charles bennington *1* *1* *3* *14* -
Re: Inside of me
Kam na to chodíš? *3* -
Re: LOL
tyjo, snažila jsem se to smazat, ale prostě to nikdy neni schváleno...já to prostě nechápu...chtělo by to nějakýho admina kterej s tim něco může dělat. Taky si myslim, že by chtěla změnit hlavní fotka, protože je trošku stará *4* (a mně se nelíbí *3* ) ale tohle my nemůžeme editovat. Ty alba jo, jenže k čemu to je, když to ten admin nikdy neschválí *16* -
Re: Inside of me
JÁ HO ETĚ NESLYŠELA TÁÁÁÁÁKŽE NWM *9* -
Inside of me
Komu se líbí new song od DBS Inside of me ať zvedne ruku! *1* *1* *1* -
Re: Re: LOL
jj ty chyby sou horši jak kdyby to sem psali česky :) -
Re: Re: Re: Re: Datum
JJ,DÍKY *1* *1* -
Re: LOL
je to děs a navíc sou v názvech songů pravopisné chyby..je to na p*** že s tím nejde nic dělat *16* -
Re: Re: Re: Datum
není zač. *3* -
není zač. *3* -
njn -
Re: Re: Datum
nj pstrosik to je nase zachrana *1* diky *14* *15* -
Re: Datum
asi 30.10. -
jo tak to mě taky ne...