-
SE POCHLUBTE???
NWM JESTLI JSTE TO UŽ VIDĚLI,AE DBS UŽ MAJÍ VIDEOKLIP K CBI,CHTĚLA JSEM SEM DÁT ODKAZ,AE NA YOUTUBE TEN KLIP SMAZALI,NWM PROČ.NO JEN KDO STE HO VIDĚL,CO NA NĚJ ŘÍKÁTE?? *7* *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: lp.cz
jo někdy když to člověk čte nestači se divit všichni to maj k narozkam a tak.... -
Re: Re: Re: Re: lp.cz
jo tak najdou se vyjímky ale co sem viděla na lp.cz jak tam kdysi kecali kdo kdy má narozky tak tam asi tak 15 lidí napsalo že v září.. *1* -
Re: Re: Re: Re: lp.cz
ja mam v breznu svatek mno kousicek chaze -
Re: Re: Re: lp.cz
No tak to sem out *4* jsem v červenci *9* Ale o to víc se budu snažit bejt co nejlepší fanynka *1* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: mrkněte se :-D
to je dobře.. *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: mrkněte se :-D
já jsem si ji vymazala. -
Re: Re: Re: mrkněte se :-D
tak si ji tam vymaž ne..? -
Re: Re: mrkněte se :-D
TO TEDA,WELKÁ ŠKODA. *9* -
Re: Re: Re: lp.cz
NO TAK TJ VERRY NICE. *14* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: cd DBS
jo ja wim ale kamenej obchod.....no stejně na naši vesničce.... *1* *1* *1* -
Re: mrkněte se :-D
zas ta mezera mezi těma písmenama u konce Vh a r tam nemá být.. nevím proč se mi tam furt dělá když sem to tu psala tak sem ji tam neměla.. *10* škoda že tu nejdou dávat odkazy.. *9* -
mrkněte se :-D
http://www.youtube.com/watch?v=lsVh rQYvWkY -
Re: Re: lp.cz
tak se mi zdá že všichni fans LP sou v září.. nebo aspon velká většina.. no de vidět že toho máme hodně všichni společného.. *1* btw já mám narozky 10.9. *1* *1* -
Re: lp.cz
NO JÁ TAKY.A HLAVNĚ KDYŽ PREMIÉRA KLIPU CRAWL BACK IN JE 8.ZÁŘÍ KDY MÁM 15.NAROZKY.KUA SUPEEEEEEEER *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: cd DBS
přes internet to seženeš určitě. *3* -
Re: Re: Re: cd DBS
ještě mě zajima v jakym obchodě to budou prodavat -
lp.cz
Ten koho zajímá DBS tak se podivejte na www.linkinpark.cz. A budete mile překvapeni.. Já teda sem. *15* -
Re: Re: cd DBS
Já se moc těšim, ale je to ještě docela dlouho *9* Stejně asi nebudu mít tou dobou prachy, no, uvidíme jestli budu muset zase stahovat *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: JJ
sim tě kdyby si to z češtiny chtěli přeložit do ajiny tak by jim to v tom panelu který to překládá ještě napsalo: tento jazyt z kterého chcete přeložit text nebyl nalezen nejspíš ani neexistuje. *1* *1* *1*