-
Kitulinka
Myluju te Chrisi *14* *14* -
-
Re: Kitulinka
já ho taky miluju *14* jj a neznáš na něho nějakej kontakt?ráda bych mu napsala *14* *14*
-
-
sexy
chris on je takkkk klasnej ja kdyz se na nejpodivam z neho nemuzu jak je nadhernej,celej je k sezrani *14* -
-
Re: sexy
jOjO chRIS JE uUuPEeC MNaAm lIbiL SE Mi ZE VSECh z Us5 a TED KDYz ODeSEl JE THO bLby :( *9* *9* *9* *3* *3* -
-
Re: Re: sexy
To jo máš pravdu
-
-
Re: sexy
Jo jo přesně tak hale máš na něho myspace?
-
-
chris
ja ho miluju! plotoze ma klasnej hlas, oci, vlasy, atd.....!! je ploste božíííííí!! *4* *4* a muj klus si nechal udelat podobne vlasy jako ma on!!! ja je miluju oba!!! :o* <33 *14* *14* *14* *14* -
-
Re: chris
mě se vždycky líbilo jeho břicho *3* *3* -
-
Re: Re: chris
A proč?Mě se na něm líbí včechno *1*
-
-
-
...
jojo,je sladoučkej *3* -
Chris nej kluk na svete
Chris proste nej klučina na světe Dokonalost škoda že odešel *14* -
Verííísek......I LoVe YoU ChRiS
¯`v´¯)I love You
.`·.¸.·´
¸.·´.·´¨) ¸.·¨)
(¸.·´(¸.·´ (¸.·¨¯`☆ ♥Chris Watrin♥♥ -
Taky myslíte že má Chris nejhezčí hlas?
Já myslim že všichni ho mají krásnej ale Chris ho nejzajímavější -
Ahojky
Hele chtěla jsem se zeptat myslíte že se Chris s klukama s us5 výdá? -
-
Re: Ahojky
jeto fakt hezkej kluk a mylej *14* *14* *14*
-
-
omg
RYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYCHTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa!!!! *16* *16* *16* HARDCORE *1* -
Akce pro kluky !!
Ahojky andílci,
tak včera večer jsem vám psala že tubude nějaká ta akce =)..Tak a je tady..přesvědčíme kluky z US5 že je tady moc chceme.Takže co hezkýh vás napadne..to pošlete na E-MAIL:Terisek-US5-Richie@seznam.cz :)...Potom se všichni dohodneme jestli to bude všechno ve videjku nebo na transparentu. Ale kdyby to bylo na transparentu..muselo by se to všechno vytisknout a to by nešlo. Ale všichni se dohodnme.Takže posílejte nějaké výtvory s klukama,vaše a kluků upravené fotky...Ale musí nás být opraaavdu hooodně :).Kdyby nás bylo málo nemělo by tocenu .Takže můžete posílat už teeeed' dokonce ledna =) ..máte na to doost času :)..
Kluci mají také i vlastní youtube..takže jim můžu poslat vzkaz i na myspace :)..Kdo si to dá na blog tak to bude super =)..zatím se povedla každá akce =)
Akci pořáda TeríQ-Richie = tus5.blog.cz