-
neznámý
Equilibrium byl uplně sqelý film.. christian bale to zahrál na výbornou...velké charisma no prostě super... akční scény zvládl na 100%...rozhodně si myslím že tento film byl báječný..super nápad co se týče lidí zbavených citů no a zbytek někteří znáte...ale jedine co mě udivuje je, že to lidi často přiřazují k filmu matrix už snad kvůli toho že ti lidi ve filmu byli navlečení do černého oblečení a ty akční scény které se mi mimochodem líbily daleko více než v matrixu..no řekněte ty střílečky spojene s mlácením byly užasné čehož sme se v matrixu ani zdaleka nesetkali..matrix byl taky báječný film ale jenom 1 ostatní no to byl teda děs...když se natočí další film kde budou lidi v černých šatech bojovat za dobro světa, kde budou bojové sceny a spousta munice stejnak každý řekne to je napodobenina matrixu,ale omyl každý film má svůj příběh..dyť třeba romantický filmy apod.jsou vlastně na stejný brdo a nikdo to sničím nesrovnává....jinak chroitian vždycky když ho v těch filmech vidím tak z něj taju je oprostě nejvíc sexy *5* -
Re:
Je to fakt zvláštní chlap.Ať hraje cokoliv, věřím mu to.Upoutává mě tím na 100%.Ale jakej je asi ve skutečnosti...? Nezkoušel jste někdo získat autogram? Mě se nezadařilo. -
Je good
Souhlasím, že v Equalibrium je fakt báječnej. Tělíčko taky super. Brala bych ho hned. V batmanovi byl taky dobrej, ale teď už paní Cruise se k němu nehodila. (Hlavně u konce) *4* *14* -
je opravdu sladkej akorát jsem se do něj zakoukala ve filmu nový svět....hrál skvěle...co bych za něj dala *14*
-
foto
Tak doufam že se vám fotky líbí.Já sem je sem dala hlavně kvůli brachivi ten ho strašně obdivuje!tak ahoj!!!! *3* *1* -
Od roku 2000 je ženatý a v před rokem se mu narodila dcera.
-
*14* Zlatíčko *4*
-
christ
nadupany je neni komentař mam ho rad je to borec -
nejdřív sem ho viděla v batmanovi, neměla sem ráda předchozí díly, ale Begins mě uplně dostal (samo hlavně hlavním představitelem). pak přišlo americký psycho, equilibrilium a už to jede, včera sem dokoukala Království ohně - super věc! Nemyslim si, že je to ten typ klasickýho filmovýho krasavce, ale má ÓHROMNÝ charizma, tim mě vždycky dostane. NEvíte jak je to s jeho rodinou: všimla sem si že má prstýnek, ale co děti?
-
Je to úplně nádhernej chlap...Já ho taky fakt žeru.Pořád si ho musim prohlížet,tak krásnýho chlapa asi jen tak nepotkam:(...:D
-
Empire of the sun
Kdepak nejlepší je Empire of the sun (V říši slunce)1.válečněj film,kterej mě dostal,ale když sem teď po letech hledala co se stalo s tim malim roztomilym klukem...zjišťuju,že vyrostl a navíc už sem s nim viděla další filmy,ale vůbec sem ho nepoznala-->docela mazec :o) -
tak to je teda hustý.Je tu skoro každej film (at už dobrej nebo špatnej) ve kterym Christiane Baile hrál ale ten nejlepší tu nějak postrádám. "Equilibrium" asi nejlepší film ve kterým hrál a není tu o něm ani zmínka.Někdo by to měl napravit.
-
miluju ho
Já ho taky miluju. Může se vůbec někde objevit podobnej chlap? Páč tenhle už má rodinku... -
Ja som ho zatial videla len v Equilibriu, ale na prvy pohlad ma zaujal, bol tak zvlastne dôstojny a chladny... No, asi to bolo len tou ulohou.
-
Je to ten nejkrásnější herec, co může být. Která by ho nechtěla?
-
já ho miluju :D
-
uchylaci vseho druhu
krome filmu Novy svet hral vsude jen uchyly nebo pochybny existence,ale verte mi ze psychouse,kterej by byl charizmatictejsi,symapictejsi a krasneji nikde nenajdete!!!!!!!!!tenhle borec zkratka stoji za hrich *14* -
jj je pohodovej psychopat:D
ahoj všichni....všechny...no tak přidavejte fotečky...jak budete mít čas....no a je to fajn herec ktereho ma rad bracha i ja a líbil se mi v equilibriu nebo jak se to menovala hralo to na jedničce...uplně super jak tam po všech střílel!:)))) *3* *3* -
hmm
Je nádhernej, sexy, kus chlapa!! *14*