-
Collin
Takovej pěknej týpek...no šla bych do něj *4* -
Colin
Colin je vážně kus,když ho vidím,nemůžu z něj spustit oči,je to velmi dobrý herec,má charisma *14* -
Souhlasím s Barrou,jako herec se mi taky moc líbí,je velice přitažlivý *14* Svou roli hraje přesvědčivě a má šarm!
-
šílenství jménem C.F.
Když tady čtu ty příspěvky,říkám si,lidi,vzpamatujte se!Neříkám,že je něco špatnýho na tom ,mít oblíbenýho herce,ale nic se nesmí přehánět!!!Nepopírám,že se mi taky líbí,ale psát tady ,že miluju někoho,koho znám jenom podle obličeje a filmů mi přijde trochu ujetý! *13* -
Colin
Colin je opravdu dobrý herec,umí se vžít do své role a navíc má v sobě nějaké kouzlo,něco z něj vyzařuje *14* Už se těším na film Zeptej se prachu *4* -
DA BEST !!!
boze, ja si myslim ze colin je ten nejvic chlap na svete... sem z nej uuuplne hotova *14* je krasnej, neco z nej vyrazuje a ty jeho bozsky oci *14* v alexandrovi byl uuplne drsnej,myslim ze jeho zivotni role..a angelina spis mela hrat jeho milenku, nez matku *5* boze tak bych ho chtela..je uzasnej...zavidim te holce co s nim ma dite... *9* -
Colin
Colin mě zaujal teprve nedávno ale za tu dobu mě nepřestal bavit je to ten nejtalentovanější herec jakého sem kdy viděla on když hraje tak dokáže dát dané postavě tolik podob a to někteří nedokážou někdo se tváří pořád stejně a je to o ničem kdežto Colin je pro mě prostě hvězda a ještě k tomu všemu je tak přitažlivej, třeba takovej Pitt je hezkej ale pro mě z něj nevyzařuje žádný kouzlo.Farrell je jedinečnej a do budoucnosti si myslim že toho ještě hodně předvede myslim tim herecké vlohy. -
Hmmm fešulín *5*
-
je krásný!
-
Collin je NEJ!!!
Je to ten nejkrásnějsí herec kterýho sem kdy viděla!!! A stál by za hřích *14* !!! *3* !!!=) =) =)!!! *4* =) =) =)!!!