-
sexík
Colinek je pro mně ten nejvíc sexy chlápek na týhle tý planetce. Vždycinky mně rajcuje , úplně každičká fotka. A ty sny už se nedaj vydržet. Kdyby z ničeho nic stál vedle mně skočila bych na něj!!!!! -
je strasne moc hezkej...ale blond teda neee!!!dala sem sem naky foto tak se teste...Paa
-
jsi machr
-
Od té doby, co jsem viděla Telefoní budku, pohrdám mobilními telefony....:) Je vážně skvělej herec
-
Alexík
Nemyslím si, že by se musel na polibek s Bagoasem nějak přemáhat. Tvrdí, že spí se vším co potká, protože je mladej a má na to právo. Taky rád provokuje, a žere všecko, čim by lidi pořádně šokoval. Já na tom byla teda jenom 4x...(Ačkoliv se mi v SWATu nelíbil on, ale Olivier MArtinez)No a taky jsem četla. Alexandrijskou trilogii od Mary Renaultové. Ten film je fakt věrný!!! -
Dnes má narozeniny!!! Všechno nejlepší!! Jsi náš nej.
-
ja si taky myslim ze je pekny
-
Colin is really hot :-))) !!!!
Nazdarek lidicky! tak jsem si ted prohlizela jeho fotky a fakt z jeho prirozene krasy jsem hotova.... a co teprve,kdyz ho vidim ve filmu,jak hraje??? no...:-)))??? ahhh:-)! Vazne je to ten nejkrasnejsi a nejpritazlivejsi muz,kteryho jsem videla!!!!!!!!!!!!!! Nekdy bych si s nim rada zahrala,a pak mozna neco vic,heh :-))) Tak se mejte... cusss -
alexanderko
colin je najlepsi herec pod slnkom a prajem mu veľa uspechov a dobrých filmov nech sa mam na co tesit -
Miluju historický filmy a tenhle byl nejlepší ze všech co jsem poslední dobou viděla !!!