-
*14* *4* *14* *3* je super
-
Colin Farrell
Colin je super herec a sexy chlap !!!!!!! *14* *14* *1* -
Tamaro,to ti tak každej žere.Mě vojel Orlando Bloom... Ne,ale s Colinem musí být sex fakt jízda:-) Já ho chci a chci a chci!!!!bůůů
-
je boží!!!!!!!!!!!
-
k sezrani!!! =)
-
Colin naprosto fantastický až na ten jeho životní styl,ale jinak není co dodat je super here, bezvadně vypadá. Nejvíc se mi líbil v alexandrovi ty blond vlasy mu slušely.
-
Pottrovka: Absolutně s tebou souhlasím. Americké psance sem taky viděla a nemohla sem se na Colina vynadívat:o) Je strašně pěknej a podle mě, skvělý herec. Viděla sem ho i v Hartově válce a tam byl naprosto úžasný!:o))
-
-
Re:
Jo v Hartově Válce ...Tam je strašně hezkej... *3* Moc mu to tam v tom válečnym oblečenísluší *1* *1*
-
-
Colin Ferrel
Teda lidi, nevím, jestli jste viděli film Američtí psanci, ale každopádně kam se na něj hrabe můj Harry...Jassi James, tomu to tam fakt sekne, co? Je to asi nejhezčí film, který jsem, kdy viděla... -
Terezo
Ty ho znáš osobně?? Doufam že na něj neskáčeš :) Jo musim uznat že hrat celkem umí. A vzhled? No podle mě zas tak krásný není, ale to je věc názoru.. -
Někteří co onanují s jeho fotkou v posteli viz příspěvek přede mnou mají dost ovšem mají pravdu v tom že je to v poslední době nejhezčí chlap kterýho znám,.....