-
Odkaz pre fanynky
Milé baby, ktoré milujete Colina, vrelo vám odporúčam seriál Pýcha a predsudok z produkcie BBC z roku 1995 - som presvedčená, že na Colina už nikdy nezabudnete! To musíte vidieť!!! *14* -
♥
najlepší bol v Pýche a Predsudku a ešte v Bridget Jonesovej :)
taký charizmatický a milý :) *14* -
Haldáá herec..:D
Nejlepší byl v "holky z naší školy"..prej JEFRY :D.*1*.tak z toho sem nemohla:D *1* *1* *1*2** *1* *1* -
Sympaták!!!
Hej tenhle herec je fakt nejvíc sympatickej,ted ho nějak můžu,nejvíc si mi líbí v Láska nebeská. *14* *3* *15* -
Coliiiiiiiiiin
Colin umí nádherně hrát!Zahraje snad všechno...nejvíc se mi líbil v roli Marka Dasliho...Miluju ten jeho usměv...vždycky když ho vidím tak mámupně skvělou náladu *14* *14* *14* *14* *14* -
:-*
Se všema uplně souhlasim!!! Colin jo prostě upa k sežrání, možná to ode mě zní blbě ptz mi je teprv 14, ae jako on je naprosto božíí *14* *14* *5* !!! Borec.. -
diskuze Colin
Ahojky lidičky na www.lide.cz se rozjiždí diskuze o Colinovi, takže se registrujte a kecejte o sto šest:-)
*3* -
Adresa???
ahojky nechtěl by mi někdo napsat adresu Colina??? pls *4* -
Jak je to správně
Ahoj, chtěla jsem se vás zeptat, jesli někdo má te autogram od Colina? Myslím jako že jste mu poslali dopis aby vám ho dal. Ja jsem totiž našla dvě adresy, které jsou skoro stejné, ale liší se v posledním řádku. Zajímalo by mě na jakou jste to posílali vy a hlavně jestli vám z ní přišla odpověď?
nebudu to tady psát celé napíšu jenom ten rozdíl
1. London W1D 1BS
2. London W1N OAX
Prosím napište mi na kterou jste to posílali vy a přišla vám odpověď. Děkuji -
-
Re: Jak je to správně
ta 1. varianta jo už 2x
-
-
výška
Zní to blbě, ale když jsem četla komentáře, tak se tady někdo před 5 rokama ptal jak je vysokej. Tak 176 cm a adresa je............:-) to si nechám pro sebe....... *15* Je to nejjjjjj herec. Mamma Mia, Co ta holka chce atd. prostě nej *1* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: výška
Trochu jsi se utla *1* . Colin měrí 187 cm. *14* -
187 -
Wow tady někdo neumí převádět stopy.Když Colin měří 6,15 stop x(to má byt jako krát)30.48..tak ti to 176 cm nedá.Měří 187cm.Máš jeho autogram?Já mám 3:To L....
best wishes a jeho podpis *1* -
-
Re: Re: výška
na dvou cm nesejde to je překlep mělo tam být 8 ale ti lepší jako já si to najdou v cm a ne ve stopách. Jo podpis mám -
-
Re: Re: Re: výška
Chtěla jsem říct na jednom nebo na dvou......... Ja jenom abych nevypadala jak uplnej debil, kterej neumi ani počitat
-
-
-