-
Bezva herec :)
Colina znám už docela dlouho asi od jedenácti let (je mi 14 *4* ). Už když sem byla malinkatá tak se mi líbili kluci s tmavě hnědýma očima :D:D a on má opravdu nádherné oči a když se usměje tak du vždycky do kolen :D:D... i přesto že je mezi námi věkový rozdíl přes 30 let tak hrozně závidím jeho manželce nebo minimálně jeho dětem :D:D poprvé sem ho viděla v bridget jonesový a pak sem viděla třeba kouzelnou chůvu, co ta cholka chce nebo bridget jonesová 2.. když mi rodiče řekli že jedou na Mamma mia! tak sem si řikala to bude asi pěkná krávovina ale když sem se podívala na obsazení a uviděla Colina tak sem okamžitě změnila názor... Mamma mia! je skvělej film ale rozhodne se mi nelíbí že z něj udělaly hošana :D:D... proč nemohly udělat teplouše z Billa? :D:D každopádně Mamma mia! je určitě nejlepší film tohodle léta (ráda bych řekla tohoto roku ale jelikož mám hrozně ráda Johnnyho Deppa a letos byl v kinech Sweeney Todd tak to říct nemůžu :D:D ).. Mamma mia! se mi líbilo tolik že sem na to šla do kina dvakrát.. měla sem v plánu jít potřetí ale onemocněla sem :D:D aspoň že už mám doma dvd :D:D... přeju Colinovi aby měl ještě mnoho úspěšných filmů a fanoušci ať přibívají :D:D *14* *14* *4* -
diskuze Colin
Ahojky lidičky na www.lide.cz se rozjiždí diskuze o Colinovi, takže se registrujte a kecejte o sto šest:-)
*3* -
Coliiiiiiiiiin
Colin umí nádherně hrát!Zahraje snad všechno...nejvíc se mi líbil v roli Marka Dasliho...Miluju ten jeho usměv...vždycky když ho vidím tak mámupně skvělou náladu *14* *14* *14* *14* *14* -
Haldáá herec..:D
Nejlepší byl v "holky z naší školy"..prej JEFRY :D.*1*.tak z toho sem nemohla:D *1* *1* *1*2** *1* *1* -
♥
najlepší bol v Pýche a Predsudku a ešte v Bridget Jonesovej :)
taký charizmatický a milý :) *14* -
Odkaz pre fanynky
Milé baby, ktoré milujete Colina, vrelo vám odporúčam seriál Pýcha a predsudok z produkcie BBC z roku 1995 - som presvedčená, že na Colina už nikdy nezabudnete! To musíte vidieť!!! *14* -
colin
colin byl úplně boží v Bridget Jonesové a ve filmu pýcha a předsudek *14* *4* *14* a i w mamma mia zářil -
-
Re: colin
moje řeč, má charisma, kterému žádná ženská nemůže odolat. Jako herec je vynikající. Jen tak dál.... přeji hodně dalších úspěšných filmů *14*
-
-
kristýnka
colin byl úplně dobrej v pýše a předsudku -
-
Re: kristýnka
taky jsem z jeho výkonu byla nadšená je to úžasný herec taky ho mooc zbožňuju *14*
-
-
Colin
Všechno nej k narozkám!! Tak příští rok velký jubileum co? -
narozeniny!!!
vše néééééééééj Coline