Přejít na výpis diskuzí

Colin Firth

OSOBNOST 31.12.2006 
152 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • seriál pýcha a předsudek

Četla jsem zde některé příspěvky, snad Vám napomůže seriál Pycha a předsudek jsem asi před půl rokem koupila cca za 1500 Kč za slovenském int. obchodě www.gorila.sk. DVD museli objednat - trvá to asi 6 týdnů. Myslím že oceníte nejen vynikající herecký výkon obou herců (hra kdy herci mlčí...), ale i krásu příběhu, a nádhernou předpisovou angličtinu. DVD samozřejmě originál. *4*
    • Re: seriál pýcha a předsudek

ahojky,tak ja si porad rikam, proc v zadne DVD pujcovne neni " Pýcha a předsudek" s Colinem. Myslela jsem, ze je to film. no a v tom nejnovejsim provedeni hraje Keira Knightley s nejakym chlapkem, co me pochopitelne vubec nezajima. Tak on je to serial? tak co cumim *8* a nechapu ,proc ho neobsadili i ted do filmu. asi se Colin nechtel opakovat,... Ale je to jedno,kdyz tam nehraje on ,jiste to neni tak silny zazitek.
    • Re: seriál pýcha a předsudek

Jéj, díky, DÍKY moc za info, já myslela, že se ten seriál snad propadl do země *9* *14*
  • Jůůůů

Nádhernééj!!!!!
  • chybka ve fotogalerii

Koukla jsem do fotek, které se tu nabízejí, Colin je sympaťák, hlavně když se směje od ucha k uchu...Ale myslím, že na předposlední fotce s tou kráskou v růžovém (?) není on, ale Rupert Everett, který v tom filmu (The Importance of Being Earnest) taky hrál...No, a když se pak podíváte na profil Ruperta E., zjistíte, že tam je zase na fotkách místo něj někdo úplně jiný...(vyjma toho portrétu v červeném tričku) *1*
  • GAY?!!!!

Ahojky *7* po dnešním shlédnutí úplně úžasnýho filmu Mamma Mia %-))) jsem po přečtení článku v Houseru pojala strašlivý podezření, že miláček Colin je 4%ní menšina???!!!! Víte o tom někdo něco??? *9* No to by mě ranilo! *9* Doufám, že se pletu - rychle mi to, prosím, vyvraťte! díky všem fandům pana Božského!
    • tereza.mirotice91

Re: GAY?!!!!

Mě teda příjde skvělej! včera jsem byla v kině na mamma mia a fakt bez těch třech chlapů nuda! *14* *14* *14*
    • Re: GAY?!!!!

Mamma mia! se mi taky strašně líbil. Gay je jenom v tom filmu jinak je na "ženy" a má 3 děti :D

no, gay byl ve filmu (mimochodem, skoro jsem se na to nemohla dívat :D). Jinak co já vím, tak má manželku a děti... :)

V tom Houserovi je to snad jen kvuli tomu (mimochodem SUPER :)) filmiku Mamma Mia, tam se z něho nakonec vyklubal gay!!!! *3*
  • zuzka.p
    Colin Firth je jeden z mých nejoblíbenějších herců... A vím proč ho mezi oblíbenými mám *1* Hraje dokonale. Mě se strašně líbí ve filmu Králova řeč. *14**14* Nejlepší je když koktá. *3*
    • zuzka.p
      A na svůj věk vypadá dobře... VELMI dobře *14*
  • makiss

:-))

Happy birthday, Colin!!! *3*
  • st.michelle

blahopřání

Přeji všechno nejlepší k narozeninám nejlepšímu herci, jakého kdy Velká Británie zplodila *4* . Dokonalý gentleman *14*
  • m4rg3

collin??? zamilovala jsem si film mamma mia kvuli tem trem chlapikum a hlavne kvuli nemu:D strasne se mi libi je krasnej a ten jeho roztomilej usmev jeste krasnejsi:D *14* *14* *14* *14* *14*
  • Prostě pan oužasnejjj

Moc ale opravdu moc sympatický člověk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A jeho role sou boží!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! jeden z nej herců!!!!!! Mamma Mia neměla chybu!!!!!!!!!!!!
  • super

prej super modrej oblecek. jak nejakej spajdrman :D nee jako dostalo me jak se tam ti tri objevili v tom gumovym nevim co :DD *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit