-
je proste super...ma ohromny charisma, je hrozne sexy a mam na nej uz adresu takze si napisu o autogram..juchuuu *15*
-
prosím o adresu!!!!!
Strašně moc bych chtěla mít jeho adresu a nebo jeho autogram, tak mi prosím pomožtě aspon s tou adresou..A řekněte mi, teda poradte jak získat autogram...Já ho strašně miluju!!! Je Krásnej, milej, ..hm...Kdybych tak věděla jak se chová a tak ve skutečnosti... *14* -
Včera sem se dívala na Co ta holka chce a říkám si, jak sem viděla ukázky, ten chlap je sakra hezkej a je mi taky povědomej, až sem si přečetla, že hrál v Deníku Bridget Jones. No jasně, trklo mě, další z velmi charismatických, slušných a na nic si nehrajících herců. (jako Keanu Reeves, Michael Douglas...)
-
Colin je soží
řeknu to stručně je skvělej *14* -
kimi tě hrozně moc miluje ty jeden sexy špionku, doufam že přijdeš do noční show kde to s tebou kimi pěkně rozjede *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
-
je to starej mlsnej kocour. *4* *4*
-
colin
Colina sleduji již několik let - je s podivem, ale filmy s ním uvádějí postupce všechny dostupné TV stanice. Je prostě boží a neodolatelný! Někdy mi vadí, že hraje ve filmech 2 kategorie (Apartmá nula, Fotbalové opojení,) ale co - koukat na něj můžu stále !! -
předem díky
Chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo Pýchu a předsudek(1995), nebo jestli nevíte, kde bych to mohla stáhnout, nejlépe v angličtině. Díky moc, Radka ( Radka.Johanka@gmail.com) -
Příšerní herec kterej je hrůzo stašnej *9* Ubožáku chcípni !!!! *10*
-
nechci nikoho urazit, ale podle mě je to blb!!! *16*
-
-
Nechápu, jak může někdo napsat, že je to blb....když se s ním v životě nesetkal a ani nesetká!
-