-
je vazne skvelej,hezky a taky sympaticky,je opravdu super *3*
-
Ahoj holky,protože předpokládám,že Colin má hlavně obdivovatelky,je to fakt super chlapík a vlastní velké kouzlo osobnosti.Jen mě mrzí,že ho režiséři málo využívaji pro opravdu hlavní a dobré role a je pravda,že některé jeho starší filmy nejsou nic-moc, ale co, nám skalním je to jedno.Nejvíce se mi líbil ve filmu Valmont, Pýcha a předsudek,DBJ l a Láska nebeská.Velmi mu sedí role v historických kusech a dokáže být i komický.Je to intelektuál a rád čte a dokonce i píše povídky.Jednu jsem četla na internetu a je to dobrá síla, žádná velká romantika.Docela mě pobavilo,že všechny jeho bývalé a současná žena vypadají jako sestry,naprosto stejný typ. *3*
-
Zklamání
Pravě jsem dostala zprávu z palacecinemas,že tento film nebude v českých kinech vůbec uveden. Opravdu je to veliká škoda. Snad ho někdy uvidíme na DVD. -
Zklamání
Pravě jsem dostala zprávu z palacecinemas,že film poslední legie nebude v českých kinech vůbec uveden. Opravdu je to veliká škoda. Snad ho někdy uvidíme na DVD. -
Chci ho
Mně se nejvíc líbil jako mlaďoch ve Valmontovi, pak už starší v Dívce s perlou. V Bridget správně uhlazený. Je dost nedoceněný u nás taky proto, že se k nám málo filmů s ním dostane.Ale já ho miluju!!! -
*14* *14* *14* *14* *1 je sexy
-
Je fakt skvělý
Je super ve všech filmech,skutečně neodolatelný je ve filmu ,,Ach,ty ženy".Je to romantické a konec úplně,úplně nejvíc."Je důležité mít Filipa" se mi líbí,hlavně proto,že tam hraje Colin. *4* -
Neviňátko
Je mocinky roztomilej:-) takový neviňátko:-)) *15* -
brácha
Mimochodem, jeho brácha jonathan je taky moc hezký kluk, hrál richarda v seriálu covington cross, hraje s královskou shakespearovskou společností a rozhodně je to taky talent -
Dražím....
...jeho použité spoďáry, zn. nejvyšší nabídka. Neváhejte, pravost ověřena odborníky!!! -
-
Re: Dražím....
xD Taky způsob jak vyprovokovat živější diskuzi xD *15*
-