-
Myslím, že hodně jejích fanoušků z čech je na jejím oficiální fóru (včetně mně). Pokud se rozběhne fanklub i v češtině ,rád se přidám ...
-
Ahojky chjrěla bych přidat nějaké novinky. Jak jistě víte, Connie má obrovskou sledovanost na youtube. Její officialní channel Connie Talbot Official, kde nahrává svoje domácí videa odkaz zde: http://www.youtube.com/user/ConnieTalbotOfficial
Jeí videa mají přes 11 000 000 shlednutí. Connie je známá po celém světě opravdu. a byla bych ráda kdyby se tady její fanklub zase oživil, vždyť oba je zlatíčko.
Jo novinky ohledně jejího alba: Její rodiče Sharon a Gavin, zveřejnily že bude vydávat nové album. žádné další novinky nevím. Ale když tak -
ConnieTOfficial Channel
Možná že už víte, že Connie byl zrušen její kanál na youtube. Zrušili jí to její sponzoři,protože prý mají podle smlouvy na její jaká koli videa práva. Connie z toho byla hodně smutná. Protože jak asi víte, Connie chce dělat svým hláskem ostatním lidem radost.
Connie začne v listopadu nové tour jestli budete chtít napsat datum tak se mi ozvěte. Jo a ještě nazpívala dva nové klipy Edge of Glory od Lady GAGA a Price Tag měly by být na youtube tak se podívejte stojí to za to. -
novinky
Connie nedávno zpívala v Číně I Will Always Love You Ke dnu dětí. Je to na youtube jestli se chete kouknout.
Jinak natáčela novou písničku která by měla tento měsíc být k dispozici na youtube. Jmenuje se Beautiful World a Connie tuto písničku složila v sedmi letech těsně po BGT. Máme se na co těšit. Odkaz když tak sem dám :) -
Nová videa
Hele zase jsem sem dala nějaký nový videa tak když tak koukněte stojí za to *1* -
connie
connie jsi užasná!!!! *3* -
Connie :-)
Connie má toho na příští rom opravdu hodně. Bude zpívat v Číně na jejich nový rok a o pár měsíců později se dočkáme nového alba. Další novinky napíšu. Jestli budete chtít vědět nějaké novinky tak mi pište. A na fotky koukáte ?? -
Krásné narozeniny
...naše úžasná roztomilá Connie! *14* -
narozky
Všechno nejlepší k narozeninám Connie -
Narozky
Vše Nej *14* *14* *14*