Přejít na výpis diskuzí

Connie Talbot

OSOBNOST 13.4.2008 
134 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je dobrá, tyjo...

Dneska mi přišel na mail odkaz z YT na tuto mladou zpěvačku. Je vážně dobrá, ale podle mě její situace není nic záviděníhodného. Myslíte, že v šesti letech si už plně uvědomovala, jaká úskalí na ni čekají ve světě šoubyznysu? Já jí fandím, ale mám trochu obavy, aby jí ta sláva nestoupla do hlavy. Což o to, teď je to jen malá holčička, která ohromila svět, jenže co s ní bude za takových šest, osm let? Mně připadá jako nerozum takhle malé dítě tahat do šoubyznysu, na to je ještě dost času. No ale když už tam je, tak snad se jí podaří udržet se a nezpychnout... *5*
  • Connie má talent!!!

Je skvělý jakej má takhle malá holka úžasnej hlas....a i vy, kteří tvrdíte, jak je strašná a kde co všechno, musíte uznat,že má prostě talent, a s tim nic nenaděláte. Souhlasím s ostatníma, jen závidíte, protože je co. I my, kteří třeba máme špetku toho talentu jí závidíme, ale narozdíl od vás dokážeme její umění uznat. Ona to dotáhla dál než kdokoli z nás tady...a rohodně se bude ještě vyvíjet. Takže nezáviďte, a pokud něco umíte, tak přestaňte kritizovat druhé a ukažte to. Důležité jsou činy, ne plná pusa řečí!!!
  • čeština, olé

Bože, jak někdo může napsat slovo zpívat se S... *7*
    • Re: otázka

Prosím vás vysvětlíte mi prosím jestli se jmenuje Connie Talbot a nebo Connie Tabolt protože někde píšou to první a někde to druhý takže já se v tom nevyznám
      • Re: Re: otázka

connie talbot
    • Re: čeština, olé

já nevim třeba někdo kdo se jenom spletl??
      • laky14

Re: Re: čeština, olé

To si nemyslím, to je jako kdyby někdo napsal "byl jsem tady" s měkkým I po b. *4*
        • Re: Re: Re: čeština, olé

copak zamrzla ti pusa?? *3*

tak sem se spletla no a co??Svět kvůli tomu nevybouchne.Nedělej tu chytrou *4*

jdi do p.....
  • lenushka2

happy birthday!!

Happy Birthday Connie.... *3* *7*
  • keit242

hmm

je zajimave, ze cesi se staraj o britskou osmiletou holku... *3*
    • Re: hmm

Simonetta není češka!Ale míšenka *1* mám tě ráda Simonetto jsem Tvá velká fanynka Nikola
    • Re: hmm

jenže ta osmiletá holka má talent větší než třeba Bedřich Smetana.Pokud ovšem ty,ubohá ZÁVISTIVÁ ubožačko víš, kdo to je.
      • kleo96

Re: Re: hmm

víš oni jsou i důležitější věci než ňáká osmiletá holka
        • Re: Re: Re: hmm

hele...byla jsi padla na hlavu vždycky nebo jenom teď na moment? Connie Talbot, má hlas takej, že tak jako ona by to nezaspívala ani selena gomez....OMG slyšela jsem někdy I will always love you? Ty výšky jsou odzpývaý perfektně!!
      • simcaa

Simona

Roztomilej andíleček.Talent strašně moc velkej.Fandím jí strašně moc.Je užasná.Connie Talbot to je hvězda!I love you Simona *3* *4* *4*
  • skvělííí

je fakt skvělá,ta písička:I will always love you!je upa skvělá má velkej talent!!!!kdokoli by jí mohl závidět hlavně tý debilové co tu na ní nadavají že???prostě jen záviděj že jim se nic takovýho nikdy nestane tak chtějí bejt zajímavý takhle ale strapňujou se docela pořádně!takže....buďte v cajku a nazáviďte.........nepomůže vám to...hups to je překvápko co??? *15*
    • Re: skvělííí

´´prostě jen záviděj že jim se nic takovýho nikdy nestane ´´ tobě taky ne viď??
  • duha2

fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůj

je to blbá nána umí spívat jako dospělá a to z ní dělá šaredu
    • Re: fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůj

tak hele ty jsi sereda ja jsem jeji kamoska a kazdej rekne ze to neni sereda je dobra zpevacka a ty ji proste ZAVIDIS tak je to. *1* *10* *16*

Není blbá nána, je to přímo ZÁZRAČNÉ DÍTĚ.A ty jí jen závidíš.Jsi prostě jen UBOŽAČKA která nemá hudební sluch a zpívá falešně.

Jenom neschopný blbeček neumí uznat, že někdo další by mohl být v něčem skvělý, zkrátka nesrovnatelně lepší, než on sám ubožáček, který se pak zmůže pouze na takovou negativní, žárlivostí podloženou reakci. Chudáčci ubozí!!! *9*
      • Re: Re: fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůj

naprosto souhlasím.Nedokážou přenést přes srdce, že prostě nemají talent a někdo jiný ho má.A jak skvělý!

Tady všichni dělaj chytrý ale přitom jí všichni závidí doprdele co je na tom?Že osmiletá holka zpívá ste včichni magoři
        • w

ty si magor *15*

TAK TI REKNU ZE TY URCITE NEUMIS ZPIVAT JAKO ONA TY ZPIVAS FALESNE A VIM KDO JSI DOBRE SI NEPLETU PTŽ TY JSI BLBA KRAVA JENOM ZAVIDIS JÍ ŽE UMI ZPIVAT NEZ TY A TY MAS 10 LET A ONA 6 LET TAK SE ZKLIDNI NEBO JDU RICT TVYCH RODICU NEJSEM PITOMA A ZKUSME JA SPIS ZAVOLAM TVYCH RODICU ABY SI TE VYCHOVALI LIP K***** TY JSES NEJVETSI K***** NANA

souhlasím *3*
      • duha2

Re: Re: fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůj

za to aspoň umim zpívat líp než ty
      • duha2

Re: Re: fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůj

tak mi řekni jaký mám příjmení a jaký je číslo na mí rodiče a conie je 8

kreten kterej tvrdi ze je nekdo nana jen zato ze umi zpivat lip nez on -tak at zacne u sebe
      • Re: Re:............

Umím zpívat dobře Connie sice nepřekonám.Ale určitě je to lepší než ty.Já mám svůj styl takže já kretén nejsem jenom proto že se mi nelíbí. *3*
  • Connie

Connie uplně sůpo zpíva je fakt dooooobrá škoda že nevyhrála Great Britany got talents *9*
  • jacquelina

connie

Connie je úplně sqělá..pořád se usmívá krásně zpívá..je to takoví sluníčko *3* *14* *4*
  • wauu

tato holčina ma krasny hlas
    • Re: wauu

JJ. má. udělala jsem pro ní blog - http://connie-talbot.blog.cz *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit