Přejít na výpis diskuzí

Connie Talbot

OSOBNOST 13.4.2008 
134 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avrillavigneisik

connie

teprve osmiletá holčička a má krásný hlas
  • Connie je nejlepší!!

je jí teprve osm a zpívá nádherně!! slyšela sem že prej bude mít nový dvě písničky..už se těšim!! je opravdu talent!! *4*
    • Re: Connie je nejlepší!!

Ahoj Connie ja jsem Lenka jsem také zpěvačka a strašně se mi líbíš si krasna a moc krásně zpíváš mě je 10 let.Přijedeš někdy take do Ceské republiky mohli by sme si spolu zazpíávat co ty na to ? *7*
  • novinky

Connie bude vydávat novou desku..a bude tam písnička My Heart Will Go On...( z tataniku) zpívá jí fakt překrásně!!! už se nemůžu dočkat..:)
    • Re: novinky

omlouvám se z titaniku.. *3*
  • Connie je nejlepší dětská zpěvačka všech dob!

A těm, co tady prezentují názory typu "víš oni jsou i důležitější věci než ňáká osmiletá holka" a "je zajimave, ze cesi se staraj o britskou osmiletou holku", vzkazuju, že my, někteří, neřešíme bulvární kecy, nekazíme si den politikou (které nerozumíme), ale radujeme se nad tím, že někdo něco opravdu umí, a je nám dobře na světě! Protože i když su opravdu vytočené a z YouTube mi rozesmáté andělíček zazpívá "Don't worry about a thing,
    'cause every little thing gonna be all right!" a ještě se usměje s těma chybějícíma zubama, tak se rázem dostanu do pohody... A TO JE OPRAVDU DŮLEŽITÉ ! Díky Connie.
    • Re: Connie je nejlepší dětská zpěvačka všech dob!

Plnně souhlasím a jsem názoru, že jen "škarohlídi" a "závistivci" nemůžou pochopit, že někdo jiný (než oni) se může těšit ze štěstí druhého a dokonce mu je přát ...
      *3* *4* *15*
      • Re: Re: Connie je nejlepší dětská zpěvačka všech dob!

Ahoj Connie Talbot pošleš mi na email foto s potpisem?

jsem tvůj fanoušek jsi hodně dobrá zpěvačka a jsi oki tak díky ahoj
        mas hesky píničky poslouchám je do rána do večera ahoj dominik *14* *14* *8* *8* *4* *4* *3* *3*
        • connietalbot

Re: Re: Re: Connie je nejlepší dětská zpěvačka všech dob!

hojky tohle je jenom fanklub Connie na fotku s podpisem si musíš počkat až přijede:-D
    • Re: Connie je nejlepší dětská zpěvačka všech dob!

moje řeč *4*
  • connietalbot

novinky

Connie nedávno zpívala v Číně I Will Always Love You Ke dnu dětí. Je to na youtube jestli se chete kouknout.
    Jinak natáčela novou písničku která by měla tento měsíc být k dispozici na youtube. Jmenuje se Beautiful World a Connie tuto písničku složila v sedmi letech těsně po BGT. Máme se na co těšit. Odkaz když tak sem dám :)
  • connietalbot
    Co říkáte na její nový singl Beautiful World?
  • WOW

to je něco neskutečného, má úasný hlas,jen někdy jí to malinko ujede,ale to by se dalo tritizovat u lidí tak 5 krát starších a ne u ní,je to naprosto úúžasné, koukněte taky na bincu ryan to je taky něco :) *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14*
  • werisec

Showbusines jí zkazí...

Ta holka je super, zpívá božsky, bohužel nemá svoje ale to se dá čekat když je tak malá... Ale co mě štve?? Že při natáčení čehokoliv ji maskéři dají makeup a různý ty hovadinky aby se jí neleskla pleť a tak... za pár let bude mít pleť nechutně zničenou... Bohužel ani její maminka si to neuvědomuje a nic s tim nejspíš nedělá... Ta holka je super ale je škoda že jí takhle ničí... *9*
  • hannahgirl

To je nádhera

Slyšela jsem I Will Always Love You a to je nádhera natož že jí je 8 a postavit se před tisíci lidmi.. To si zaslouží obdiv!!!! Kam se hrabe třeba Farna!! Toto je talent!!
  • je sluníčko

nemáte na pravou Connie Talbot někdo facebook??? A nevíte kdy přijede do čr????? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit