Přejít na výpis diskuzí

Connie Talbot

OSOBNOST 13.4.2008 
134 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • connietalbot

ConnieTOfficial Channel

Možná že už víte, že Connie byl zrušen její kanál na youtube. Zrušili jí to její sponzoři,protože prý mají podle smlouvy na její jaká koli videa práva. Connie z toho byla hodně smutná. Protože jak asi víte, Connie chce dělat svým hláskem ostatním lidem radost.
    Connie začne v listopadu nové tour jestli budete chtít napsat datum tak se mi ozvěte. Jo a ještě nazpívala dva nové klipy Edge of Glory od Lady GAGA a Price Tag měly by být na youtube tak se podívejte stojí to za to.
  • všechno nejlepšííí k narozeninám :) Connie *3* *7*
  • Je nejak casto v Hong Kongu :) i k nam by se mohla prijet podivat, nebo aspon na Slovensko..
    • ljvfgvábýdm njrhfcxnhjm xewč
  • Connie

Connie uplně sůpo zpíva je fakt dooooobrá škoda že nevyhrála Great Britany got talents *9*
  • lenushka2

happy birthday!!

Happy Birthday Connie.... *3* *7*
  • čeština, olé

Bože, jak někdo může napsat slovo zpívat se S... *7*
    • Re: otázka

Prosím vás vysvětlíte mi prosím jestli se jmenuje Connie Talbot a nebo Connie Tabolt protože někde píšou to první a někde to druhý takže já se v tom nevyznám
      • Re: Re: otázka

connie talbot
    • Re: čeština, olé

já nevim třeba někdo kdo se jenom spletl??
      • laky14

Re: Re: čeština, olé

To si nemyslím, to je jako kdyby někdo napsal "byl jsem tady" s měkkým I po b. *4*
        • Re: Re: Re: čeština, olé

copak zamrzla ti pusa?? *3*

tak sem se spletla no a co??Svět kvůli tomu nevybouchne.Nedělej tu chytrou *4*

jdi do p.....
  • Rebeka-kosi
    Ahoj,mě je taky třináct- jako Connie, ale ona toho dokázala za svůj život MNOHEM víc než já... jedním z mích snů vždy bylo stát se zpěvačkou, ale po zjištění, že můj hlas se v pubertě změnil jsem se tohohle snu vzdala.. *13* *9* Já umím dobře noty (to myslím tak že umím stupnice, akordy, takty,...), hraji na altovou a sopránovou zobcouvou flétnu. Moje kámoška zase hraje na příčku a oběma nám to jde *3* *1* Akorát sháníme zpěvačku!!! Jestli někdo z vás bydlí na Praze 6 ( nebo v okolí), umí zpívat a měl by zájem budu jenom ráda! :D
  • Je svělá!

No tag ta je úžasná. Zpíwá fakt svěle! Vidim jí poprvé a je tag malinkatá má tag krásnej hlas! *1* *3*
  • She is best!

Ona je prostě úžasná, kam se na ní hrabe např. Ewa Farná *7* ? Prostě je skvělá a ještě k tomu vypadá jako princezna! Držím jí palce a myslím že to v životě daleko dotáhne!! *3* *14*
    • kleo96

Re: She is best!

hele jako princezna nevypadá tři zuby ji tam chyběj a dokonce ve předu ale je pravda že zpívá dobře akorát ne vlstní jenom od někoho kdo to nazpíval dřív
      • Re: Re: She is best!

Hele ty cloveku nebo co si ja se znam s Connie je to moje nej kamoska a vypada hezky jen se nedelej tobe urcite jako malemu taky chybeli zuby takze *10* *10* *10*
        • parket..a

Re: Re: Re: She is best!

hele nevytahuj se jo, tohle ti nikdo nezbaští =D ty jsi z čr a ona z anglie
          • Re: Re: Re: Re: She is best!

tak hele jestli narážíš na mě tak se šeredně pleteš já sem z anglie a bydlím kousek od ní jsem češka ale umím dobře anglicky *16* *16* *16* *16* *16*
        • Re: Re: Re: She is best!

jaktože teda mluvíš česky? když jsi nejlepší kamarádka Connie, musíš bydlet v Anglii, nevim jestli bych já mohla bejtnejlepší kámoška. A moc se nevytahuj, já jsem zas kámoš Sáry Kaleta
        • Re: Re: Re: She is best!

přesně, a že nezpívá vlastní písně? co od ní chceš, je jí osm let!!! A na ten věk je úžasná.
  • krásne spieva:)

a na to,ze ma 8 je PROFICKA
    • Re: krásne spieva:)

je upe nej...a je i 4 roky mladší než já...je goood *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit