-
ConnieTOfficial Channel
Možná že už víte, že Connie byl zrušen její kanál na youtube. Zrušili jí to její sponzoři,protože prý mají podle smlouvy na její jaká koli videa práva. Connie z toho byla hodně smutná. Protože jak asi víte, Connie chce dělat svým hláskem ostatním lidem radost.
Connie začne v listopadu nové tour jestli budete chtít napsat datum tak se mi ozvěte. Jo a ještě nazpívala dva nové klipy Edge of Glory od Lady GAGA a Price Tag měly by být na youtube tak se podívejte stojí to za to. -
všechno nejlepšííí k narozeninám :) Connie *3* *7*
-
Je nejak casto v Hong Kongu :) i k nam by se mohla prijet podivat, nebo aspon na Slovensko..
-
-
ljvfgvábýdm njrhfcxnhjm xewč
-
-
Connie
Connie uplně sůpo zpíva je fakt dooooobrá škoda že nevyhrála Great Britany got talents *9* -
happy birthday!!
Happy Birthday Connie.... *3* *7* -
čeština, olé
Bože, jak někdo může napsat slovo zpívat se S... *7* -
-
Re: otázka
Prosím vás vysvětlíte mi prosím jestli se jmenuje Connie Talbot a nebo Connie Tabolt protože někde píšou to první a někde to druhý takže já se v tom nevyznám -
-
Re: Re: otázka
connie talbot
-
-
Re: čeština, olé
já nevim třeba někdo kdo se jenom spletl?? -
-
Re: Re: čeština, olé
To si nemyslím, to je jako kdyby někdo napsal "byl jsem tady" s měkkým I po b. *4* -
-
Re: Re: Re: čeština, olé
copak zamrzla ti pusa?? *3* -
tak sem se spletla no a co??Svět kvůli tomu nevybouchne.Nedělej tu chytrou *4* -
jdi do p.....
-
-
-
-
Ahoj,mě je taky třináct- jako Connie, ale ona toho dokázala za svůj život MNOHEM víc než já... jedním z mích snů vždy bylo stát se zpěvačkou, ale po zjištění, že můj hlas se v pubertě změnil jsem se tohohle snu vzdala.. *13* *9* Já umím dobře noty (to myslím tak že umím stupnice, akordy, takty,...), hraji na altovou a sopránovou zobcouvou flétnu. Moje kámoška zase hraje na příčku a oběma nám to jde *3* *1* Akorát sháníme zpěvačku!!! Jestli někdo z vás bydlí na Praze 6 ( nebo v okolí), umí zpívat a měl by zájem budu jenom ráda! :D
-
Je svělá!
No tag ta je úžasná. Zpíwá fakt svěle! Vidim jí poprvé a je tag malinkatá má tag krásnej hlas! *1* *3* -
She is best!
Ona je prostě úžasná, kam se na ní hrabe např. Ewa Farná *7* ? Prostě je skvělá a ještě k tomu vypadá jako princezna! Držím jí palce a myslím že to v životě daleko dotáhne!! *3* *14* -
-
Re: She is best!
hele jako princezna nevypadá tři zuby ji tam chyběj a dokonce ve předu ale je pravda že zpívá dobře akorát ne vlstní jenom od někoho kdo to nazpíval dřív -
-
Re: Re: She is best!
Hele ty cloveku nebo co si ja se znam s Connie je to moje nej kamoska a vypada hezky jen se nedelej tobe urcite jako malemu taky chybeli zuby takze *10* *10* *10* -
-
Re: Re: Re: She is best!
hele nevytahuj se jo, tohle ti nikdo nezbaští =D ty jsi z čr a ona z anglie -
-
Re: Re: Re: Re: She is best!
tak hele jestli narážíš na mě tak se šeredně pleteš já sem z anglie a bydlím kousek od ní jsem češka ale umím dobře anglicky *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
jaktože teda mluvíš česky? když jsi nejlepší kamarádka Connie, musíš bydlet v Anglii, nevim jestli bych já mohla bejtnejlepší kámoška. A moc se nevytahuj, já jsem zas kámoš Sáry Kaleta -
přesně, a že nezpívá vlastní písně? co od ní chceš, je jí osm let!!! A na ten věk je úžasná.
-
-
-
-
krásne spieva:)
a na to,ze ma 8 je PROFICKA -
-
Re: krásne spieva:)
je upe nej...a je i 4 roky mladší než já...je goood *4*
-